Het bewijs is binnen: Weer een gestolen verkiezing!

Nederlandse vertalingen van X22 en andere info
Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

Het bewijs is binnen: Weer een gestolen verkiezing!

Bericht door noumoe »

Het bewijs is binnen: Weer een gestolen verkiezing!
2022 © Paul Craig Roberts | WantToKnow.nl/be

Dr. Paul Graig Roberts, auteur van dit artikel. Als oud-Witte Huis-medewerker, kent hij als geen ander de fijne kneepjes van de Amerikaanse politiek.

Amerikanen, niet allemaal maar wel de meesten, zijn te trots op hun land en te beschermend over hun reputatie als ‘de beste democratie ter wereld’ om het toe te geven, maar ze hebben zojuist weer een gestolen verkiezing meegemaakt. Alle tekenen zijn er – net als bij de presidentsverkiezingen van 2020 die van president Trump werden gestolen. Vertragingen bij het tellen van de stembiljetten terwijl de Democraten voldoende frauduleuze stembiljetten verzamelen om de overwinning van de Republikeinen te compenseren.

Plotselinge opwaartse pieken van 100.000 stemmen in één moment om een Democratische kandidaat op een verliezend pad te duwen voor de Republikein. Het is niet mogelijk dat dat aantal stembiljetten in zo’n korte tijd wordt geteld of dat ze allemaal voor één kandidaat zijn. Ik ken geen enkele Republikeinse kandidaat die wint door een plotselinge stijging van het aantal stemmen. Dit is een fenomeen exclusief voor Democraten.
https://www.wanttoknow.nl/politiek/verk ... verkiezing

Het bewijs: wéér een gestolen VS-verkiezing..! (deel 2)

2022 © Paul Craig Roberts | deze versie WantToKnow.nl/be

Dr Paul Graig Roberts
Deze keer focus ik op het CNN rapport over haar eigen exit polls dat wijst op een gestolen verkiezing. Op 9 november merkten CNN-verslaggevers Zachary B. Wolf en Curt Merrill op dat de alom verwachte Republikeinse ‘rode golf’ niet tot stand kwam en presenteerden vervolgens gegevens die niet in overeenstemming zijn met de juistheid van de stemming. De verslaggevers vergelijken de exit polls van de verkiezingen van 2018 met die van de verkiezingen van 2022. Uit de vergelijkingen blijkt dat de Democraten bij de verkiezingen van dinsdag steun verloren onder vrouwen, gematigden, jongeren, kleurlingen, stedelijke kiezers, academici en onafhankelijken.

Deze exit polls van CNN tonen een aanzienlijke erosie van de Democratische stembasis, sinds de verkiezingen van 2018. De conclusie is simpel: ‘Hoe kan zo’n aanzienlijke erosie in overeenstemming zijn met het ontbreken van enige significante Republikeinse winst op verkiezingsdinsdag?’
https://www.wanttoknow.nl/politiek/verk ... rkiezing-2
Plaats reactie

Terug naar “Paul Harmans nederlandse vertalingen”