Q stak een vuur aan dat niet gedoofd kan worden

Nederlandse vertalingen van X22 en andere info
Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

Q stak een vuur aan dat niet gedoofd kan worden

Bericht door noumoe »

Q stak een vuur aan dat niet gedoofd kan worden

Door: ULTRA Pepe Lives Matter

Hij hielp bij het opzetten van een groep van niet te stoppen burgerjournalisten die valse vlaggen onthullen, achter pedofielen aangaan, prachtige memes creëren, die elkaar helpen in donkere tijden en op zoek gaan naar de waarheid in een wereld van medialeugens.

Als er geen anons waren, dan was de wereld diep gevallen voor de Nieuwe Wereldorde plandemie en we hadden er waarschijnlijk geen weg uit voor gevonden.

Wij zijn een kracht van de natuur. Zo invloedrijk dat zij ons tot zwijgen moesten brengen op Internet in een poging ons bereik te stoppen.

Wij gaan niet weg.

Pandora’s doos is geopend en niemand kan deze kikkers (Pepe de kikker staat symbool voor de anons. Vert.) meer terugstoppen in die doos.


Telegram (
ULTRA Pepe Lives Matter 🐸
Q lit a fire that cannot be put out


Voor hen die zeggen dat Q je vertelde niets te doen. Je hebt nooit zelfs maar de berichten gelezen als je dat denkt.

Door: ULTRA Pepe Lives Matter

Die opvatting is het tegenovergestelde van zijn boodschap. Het gehele punt van Q was om een leger aan mensen te creëren die een tegenaanval ondernemen op de verraderlijke gevestigde media, de vijanden van het volk.

Zodra mensen voor zichzelf gaan denken, dan vechten ze terug. Dit ging altijd om weerstand bieden en het terugvechten van Wij Het Volk. Trump doet zijn deel en wij het onze.

De kritiek op Q van de nee-zeggers is altijd geweest dat hij wil dat we passief blijven, en dat is iets dat ver afstaat van de waarheid.

Heb ik al aangehaald dat Trump constant Q bevestigt, keer op keer?

Dit is het punt:
Ze hebben zoveel ontwaakten als mogelijk nodig om te werken aan het veiligstellen van ons land. Geen mens kan in zijn eentje dit land redden.

En werkelijk, we hebben Gods hulp en tussenkomst nodig. En vergis je niet, Hij is hier en Hij werkt eraan om ons allemaal te redden. We zullen samen met Hem de strijd moeten aangaan. Nooit alleen.


Telegram (
ULTRA Pepe Lives Matter 🐸
To those who say Q told you to do nothing. You've never even read the drops if you think that.
That's the opposite of his message.
Plaats reactie

Terug naar “Paul Harmans nederlandse vertalingen”