Vaccinzeloten smeken om vergeving nadat ze de levens van miljoenen mensen hebben verwoest

Nederlandse vertalingen van X22 en andere info
Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

Vaccinzeloten smeken om vergeving nadat ze de levens van miljoenen mensen hebben verwoest

Bericht door noumoe »

Vaccinzeloten smeken om vergeving nadat ze de levens van miljoenen mensen hebben verwoest

In afwachting van de komende Neurenberg 2.0 strafprocessen waarin de covid-medesamenzweerders die miljoenen mensen over de hele wereld massaal hebben vermoord, zullen worden aangeklaagd, smeken de vaccinzeloten nu om “amnestie”, in de hoop dat wij hen allemaal zullen vergeven en vergeten wat zij de slachtoffers hebben aangedaan. De rauwe tirannie en autoritaire wreedheid die de vaccinpushers hebben laten zien in hun waanzinnige streven naar verplichte vaccins, wrede lockdowns van kinderen en de economische vernietiging van kleine bedrijven moeten gewoon worden weggewuifd en vergeten, aldus Emily Oster, die schrijft voor The Atlantic, een links globalistisch propagandamondje, schrijft Mike Adams.

Een epische terugslag tegen de tirannen
De terugslag tegen het artikel van Oster was werkelijk episch. Over het hele internet hebben de wakkeren en waarheidsgetrouwen een woede-uitbarsting ontketend tegen Oster en The Atlantic, omdat zij durven te suggereren dat al hun misdaden tegen de mensheid eenvoudigweg moeten worden vergeten en vergeven, zonder zelfs maar een verontschuldiging van degenen die genadeloos de covid-tirannie hebben doorgedrukt (en daarbij miljoenen levens hebben verwoest). John Nolte van Breitbart.com zei het waarschijnlijk het beste in een recent artikel:

Er zal geen vergeving zijn voordat er een afrekening komt voor de huurlingenleugenaars die onze ouderen en kinderen hebben mishandeld.

Er zal geen vooruitgang zijn voordat er gerechtigheid is voor hen die failliet zijn gegaan, beboet, in de gevangenis gezet, alleen moesten rouwen, gedwongen tot eenzame wanhoop en ontdaan van de magie en onvervangbare momenten van de jeugd.

Bovenal zal er geen gratie zijn omdat u geen spijt hebt; omdat u, als u de kans krijgt, het allemaal opnieuw zult doen; omdat u gemene, harteloze, huurlingen bent, politiek gedreven bullebakken die alleen om amnestie vragen zodat u ons de volgende keer op het verkeerde been kunt zetten.
https://www.frontnieuws.com/vaccinzelot ... -verwoest/
Plaats reactie

Terug naar “Paul Harmans nederlandse vertalingen”