Het Plaatje Wordt Steeds Duidelijker, Tirannie, Hoogverraad & Verkiezingsfraude, Geen Ontsnapping, Geen Deals

Nederlandse vertalingen van X22 en andere info
Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

Het Plaatje Wordt Steeds Duidelijker, Tirannie, Hoogverraad & Verkiezingsfraude, Geen Ontsnapping, Geen Deals

Bericht door noumoe »

Ep. 2910b Het Plaatje Wordt Steeds Duidelijker, Tirannie, Hoogverraad & Verkiezingsfraude, Geen Ontsnapping, Geen Deals

X22 Report van 27 oktober 2022

Vertaling van 1:33 tot 5:47 door Paul Harmans

De Deep State, de corrupte politici, het nep nieuws, big tech, de puppet masters, ze zitten nu allemaal gevangen in hun eigen agenda en alles is nu onthuld. Denk aan wat er momenteel gebeurt. We hebben Trump met Truth Social, hij heeft alle macht, hij heeft alles over de Deep State dat heeft te maken met Rusland, Rusland, Rusland, hij heeft alles over de Clinton’s, hij heeft alles over de Biden’s, we hebben Durham nu en hij jaagt op deze mensen en hij onthult dat de FBI en het ministerie van justitie de spierkracht zijn van de Deep State spelers.

Voeg daarbij Elon Musk. Op wie heeft Elon Musk het gemunt? Op big tech. Elon Musk grijpt nu de spreekbuis en trekt hem weg van de Deep State spelers. Denk dan aan Kanye West, hij trekt nu ten strijde tegen Hollywood, de CIA en vele anderen. Dit gebeurt allemaal op hetzelfde moment.

Plus we hebben binnenkomende informatie over de verkiezingsfraude. We hebben het ministerie van justitie en de Biden regering die de Supreme Court smeken om niet door te gaan met de rechtspraak over wie de verkiezingswetten mag maken, dat zou niet moeten gebeuren. Ze zijn in paniek hierover. We hebben Hillary Clinton die naar buiten komt en video’s toont waarin ze zegt dat de extreem rechtse extremisten, de blanke racisten, de verkiezingen trachten te stelen. In feite projecteert zij hetgeen dat ZIJ willen doen op een ander.

Bedenk je, hun gehele systeem is gebaseerd op leugens, hun gehele systeem is gebaseerd op het bedriegen van het volk. Net zoals de farmaceutische bedrijven hebben gedaan. Ik bedoel, juist door wat er in Europa is gebeurd, zou iedereen de waarheid moeten zien, zij hebben hele bevolkingen bedrogen, ze hebben gelogen tegen de bevolkingen. Ze maken allemaal deel uit van hetzelfde systeem. Dus als zij hebben gelogen over dat allemaal, over het Alpha Bank bedrog, over Rusland, Rusland, Rusland, als zij gelogen hebben over de doodsprik, dan betekent dat dat zij hebben gelogen over de pandemie en ze hebben gelogen over klimaatverandering en al het andere.

Alles is momenteel onthuld en zij worstelen en zijn in paniek en doen dingen vanuit angst en er is geen weg terug. Trump heeft ze allemaal exact waar hij ze wil hebben. En nu naderen we de midterms, en ja, zij trekken alles uit de kast, ze trachten onder iedereen onenigheid te laten ontstaan, zoals tussen DeSantis en Trump, iets wat niet gaat werken. Ze hebben dat al eerder geprobeerd, maar mensen geloven het niet. Ze trachten te beweren dat Kari Lake heeft ingebroken bij Katie Hobbs verkiezingscenter, iets wat absoluut belachelijk is. Ik bedoel, ze trachten van alles, ze brachten dat verhaal van Herschel Walker en opeens heeft hij betaald voor een abortus voor deze vrouw, ze komen met alles wat ze hebben aan het eind van oktober. Ze gebruiken alles wat ze hebben, maar valt het je op, ze hebben helemaal niets. Ze hebben geen ammunitie meer.

Klink dat allemaal geloofwaardig voor je, alles wat ze trachten te doen? Alles wat ze momenteel hebben is propaganda en dat werkt niet meer bij het volk. Net zoals 6 januari niet werkte bij het volk. Trump zit achterover en zegt: “Kijk wat er momenteel gebeurt. We hebben zojuist bewezen dat Hillary Clinton voor het Alpha Bank bedrog betaalde, we hebben zojuist bewezen dat Hillary Clinton was betrokken bij het Steele dossier, we hebben zojuist bewezen, via het gerechtshof, het is onder ede gedocumenteerd, dat de FBI en het ministerie van justitie wisten dat dit allemaal nep was, maar ze besloten het te gebruiken om de FISA’s tegen Trump te verkrijgen.” Dat is wat iedereen nu ziet.

Trump zegt: “Kijk, Elon Musk neemt Twitter over, dat is interessant, hij rukt een deel van de sociale media bij de big tech platforms weg.” En nu hebben we Facebook, Meta, hun aandelen kelderen, omdat ze opeens betrokken zijn bij een schandaal. Alles gaat niet op de wijze zoals de Deep State dacht dat het zou gaan. Trump heeft de macht, trekt aan alle touwtjes en je kunt zien hoe dit allemaal wordt uitgespeeld. En dit wordt alleen nog maar erger en erger (voor de Deep State) als de tijd voorbij gaat.
https://rumble.com/v1q8plj-ep.-2910b-th ... -frau.html
Plaats reactie

Terug naar “Paul Harmans nederlandse vertalingen”