Von der Leyen krijgt Great Reset award uitgereikt

Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

Von der Leyen krijgt Great Reset award uitgereikt

Bericht door noumoe »

https://www.frontnieuws.com/geen-satire ... itgereikt/

Von der Leyen krijgt Great Reset award uitgereikt
oktober 23, 2022
photo_2022-10-23_23-58-12.jpg
De Bill & Melinda Gates Foundation heeft de voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, onderscheiden voor haar “buitengewone inzet” voor de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties, ook bekend als de Great Reset-doelen, bericht Freewestmedia.com.
De Gates Foundation noemde Von der Leyen een van de vier winnaars van de zogenaamde Goalkeepers Global Goals Awards. De andere winnaars zijn Radhika Batra, medeoprichter van Every Infant Matters; Zahra Joya, een journaliste uit Afghanistan; en Vanessa Nakate, een klimaatactiviste uit Oeganda.

Tot voor kort werd de Great Reset van het World Economic Forum een complottheorie genoemd. Deze week kreeg de voorzitter van de Europese Commissie een prijs voor haar inzet voor diezelfde Great Reset.

De prijsuitreiking, gepresenteerd door Bill Gates en zijn ex-vrouw Melinda French Gates, was niet bedoeld als satire: Von der Leyen werd geprezen voor haar rol bij de aankoop en distributie van Corona-vaccins. Haar man, Heiko, is directeur van Orgenesis, dat eigendom is van Pfizer – hetzelfde bedrijf waarmee Ursula een geheim contract van 71 miljard euro tekende.

“Het is een grote eer om deze prijs te ontvangen,” zei de EU-baas. Ze droeg de prijs op aan de miljoenen Europeanen die “ons allen door de pandemie hebben geholpen”. “Van de wetenschappers, die de levensreddende vaccins hebben ontwikkeld, tot de gezondheidswerkers in de frontlinie. Deze prijs is ook voor hen.”

Ondertussen is het Europees Openbaar Ministerie een onderzoek gestart naar de aanschaf van Corona-vaccins door de EU. Er is al lange tijd kritiek op de geheimzinnigheid rond de miljardencontracten van de Europese Commissie met vaccinmaker Pfizer.

Von der Leyen heeft geweigerd haar onderhandelingen met Pfizer-baas Albert Bourla toe te lichten.



Plaats reactie

Terug naar “Politiek & Wetten EU”