Het Werkelijke Verhaal over 6 Januari - documentaire

Nederlandse vertalingen van X22 en andere info
Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

Het Werkelijke Verhaal over 6 Januari - documentaire

Bericht door noumoe »

Het Werkelijke Verhaal over 6 Januari - documentaire

Door: EpochTV Live

De documentaire van The Epoch Times ‘Het Werkelijke Verhaal over 6 Januari’, onthult de waarheid die voor het Amerikaanse volk verborgen is gehouden. Terwijl er een verhaallijn is opgezet dat er op die dag een insurrectie (gewelddadige inval/muiterij. Vert.) plaatsvond, zijn tot nu sleutelgebeurtenissen en getuigen genegeerd. De documentaire kijkt onverbloemd naar het gebruik van geweld door de politie en de doden die daar, ook in de nasleep ervan, het gevolg van waren. De film stelt lastige vragen over wie er verantwoordelijk was voor de chaos op die dag. Met fascinerende interviews en exclusief videomateriaal vertelt de documentaire het werkelijke verhaal van 6 januari. De voice-over in de film is van Joshua Philipp, gastheer van ‘Crossroads’ op EpochTV en een senior onderzoeksjournalist bij The Epoch Times.

Jasper Fakkert, hoofdredacteur van de The Epoch Times, zei: “Er is een verhaallijn over 6 januari opgezet die vele feiten weglaat over wat er die dag gebeurde. Met diepgaande interviews en exclusief videomateriaal kijken we objectief naar de vraagstukken, de mensen en de impact van de gebeurtenissen.”

De film kijkt ook grondig naar het neerschieten van de 35 jaar oude Luchtmacht Veteraan Ashli Babbitt en de dood van drie andere aanhangers van de voormalige President Donald J. Trump. Het analyseert de respons van de politie op het massale publiek en het gebruik van geweld rondom het Amerikaanse Capitool.

Het onderzoekt de menselijke impact van 6 januari, inclusief de zelfmoord van één van de beschuldigden en het lange vooronderzoek van tientallen gevangengenomen anderen. Het onderzoekt tevens de beweringen dat sommige aanvallen op het Capitool en de politie werden uitgevoerd door niet aangeklaagde, verdachte participanten.
https://www.theepochtimes.com/the-real- ... 96670.html
Plaats reactie

Terug naar “Paul Harmans nederlandse vertalingen”