ZE ZIJN DOODSBANG - DE JENSEN SHOW #514

Nederlandse vertalingen van X22 en andere info
Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

ZE ZIJN DOODSBANG - DE JENSEN SHOW #514

Bericht door noumoe »

ZE ZIJN DOODSBANG

Weer een Jensen show van groot belang, want inderdaad: Waar zijn ze bang voor? Het is bekend van Jensen dat hij niets heeft met Q, hij is daar volgens mij nooit echt goed ingedoken want anders zou hij er een groot bewonderaar van zijn geweest, net als hij is van David Icke, waar hij in deze show ruimschoots aandacht aan besteedt, maar als je naar de eerste minuten van zijn show kijkt/luistert, dan klinkt hij (zonder het zelf te beseffen) exact zoals Q het ons al jaren in zijn posts laat weten. En ook in de rest van zijn show klinkt Jensen als Q, met dezelfde waarschuwingen aan het volk voor politici, media, wetenschap, farmacie, enz en dat die allemaal als de dood zijn voor de waarheid. Als de massa wakker wordt voor de waarheid en zich verenigt, verliezen de griezels hun macht en controle over alles en wacht hen uiteindelijk hun verdiende straf.

Jammer dat Jensen niet even duidelijker heeft gemaakt dat David Icke het op de dam in Amsterdam (gepland voor 6 november) niet zal hebben over de Holocaust (iets waar de complete media hem inmiddels van betichten). hij zal het hebben over de corrupte politici, de corrupte media, de corrupte farmacie, het gevaar van de vaccins, de onzin van de afgelopen 2,5 jaar en veel meer van dat.

David Icke waarschuwde de mensheid al meer dan 30 jaar geleden (op basis van wat de Deep State puppets toen zelf al vertelden, maar wat niemand wilde geloven) voor wat we nu in alle hevigheid uitgevoerd zien en VOELEN worden, namelijk de daadwerkelijke verwezenlijking van een tirannieke en totale macht over de gehele mensheid, waarvan op een groot deel genocide zal worden gepleegd. En DAT is waarom ze zo bang zijn voor die toespraak van hem op de dam. Vandaar dat media en politiek eensgezind van oordeel zijn dat hij niet naar Amsterdam mag komen en ze betitelen hem uitsluitend als Holocaust ontkenner om ervoor te zorgen dat instanties Icke weigeren om hem te laten praten. Icke heeft overigens nooit de Holocaust ontkend, maar heeft daar na gedegen onderzoek wel een paar vragen over, voornamelijk wie daarachter zaten, en dat is wat men, de daders, niet leuk vindt.
https://jensen.nl/ze-zijn-doodsbang-de-jensen-show-514

jensen.nl (https://jensen.nl/ze-zijn-doodsbang-de-jensen-show-514)
ZE ZIJN DOODSBANG - DE JENSEN SHOW #514
Plaats reactie

Terug naar “Paul Harmans nederlandse vertalingen”