Nord Stream 2 en 1 gasleidingen opgeblazen

Nederlandse vertalingen van X22 en andere info
Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

Nord Stream 2 en 1 gasleidingen opgeblazen

Bericht door noumoe »

Nord Stream 2 en 1 gasleidingen opgeblazen

Inmiddels is duidelijk dat er niet slechts een scheurtje in de Nord Stream 2 en 1 gasleidingen zit, de leidingen zijn doelbewust opgeblazen. Natuurlijk tracht Zelensky van Oekraïne er een slaatje uit te slaan en heeft er meteen Rusland van beschuldigd, maar ieder weldenkend mens (en daarvan zitten er bij de media blijkbaar niet zo veel) snapt dat Rusland zijn eigen gasleidingen niet opblaast, ze kunnen aan hun kant gewoon de afsluiters dichtdraaien. Beide projecten hebben vele miljarden gekost om te bouwen en het levert Rusland vele miljarden op als de leidingen in bedrijf zijn, dus ze zullen wel gek zijn om het zelf zodanig te vernielen dat het vele maanden gaat duren en talloze miljoenen gaat kosten om de zaak weer te repareren en te testen.

Wie o wie? De voor de hand liggende dader is de VS. En zelfs de NOS berichtte in februari van dit jaar dat Biden heeft gezegd dat de VS ervoor zullen zorgen dat er een einde aan Nord Stream 2 wordt gemaakt als Rusland Oekraïne binnenvalt. En bedenk je dan ook even dat als Biden werkelijk opdracht heeft gegeven de leiding op te blazen (en dus ook Nord Stream 1) dat hij niet alleen Rusland raakt, maar dat hij daarmee heel veel onschuldige Europese burgers en bedrijven letter en figuurlijk in de kou zet, met alle gevolgen van dien!

Bekijk de korte ondertitelde video in het NOS artikel waarin je Biden het heel vastberaden hoort vertellen.

NOS op 8 feb. 2022: Wat je moet weten over Nord Stream 2, troef in het Oekraïne-conflict

President Biden heeft nog eens benadrukt dat de gaspijpleiding Nord Stream 2 niet in gebruik genomen wordt als Rusland Oekraïne binnenvalt. "Er zal dan geen Nord Stream 2 meer zijn, we maken daar een einde aan", zei het Amerikaanse staatshoofd in een persconferentie met bondskanselier Olaf Scholz.

Het was een opvallend moment, ook omdat de VS formeel geen zeggenschap hebben over het gasproject. Maar de praktijk ligt anders, liet Biden duidelijk weten na een vraag hoe hij het project wil stoppen aangezien de zeggenschap bij Duitsland ligt.

"Ik verzeker je, dat kunnen wij", luidde het korte antwoord:
https://nos.nl/artikel/2416251-wat-je-m ... e-conflict

Schuldig, Victoria Nuland geeft toe dat de VS de Nord Stream 2 leiding stil zal leggen

Victoria Nuland is Deep State en was in 2014 een hoofdverantwoordelijke voor het plegen van de coup op de Oekraïense regering om er vervolgens een puppet-regering voor in de plaats te zetten. Oekraïne is sinds die tijd Deep State eigendom en dus zetten zij alles op alles om te voorkomen dat het in Russische handen valt en hun vele corrupte deals, witwaspraktijken en hun aldaar begane misdaden, oa. met de vele biolaboratoria, de kinder- en orgaanhandel, enz. onthuld worden. Zij hebben er alle belang bij dat Oekraïne deze oorlog gaat winnen, iets dat onmogelijk door Oekraïne alleen kan worden bewerkstelligd en dus wordt er al maandenlang wapentuig vanuit verschillende landen naar Oekraïne getransporteerd in de hoop Rusland te kunnen verslaan, iets dat nog steeds niet is gelukt en ook niet gaat lukken, ondanks de verwoede propaganda van de nepnieuws media waarmee ze de stellige indruk willen wekken dat Rusland zware verliezen lijdt. Dus de Deep State is de wanhoop nabij en gaat over op andere tactieken, en daarbij komt het, mogelijk door henzelf, opblazen van de gasleidingen Nord Stream 1 en 2 hen heel goed uit.

Zie deze korte video waarin ook zij zegt dat als Rusland Oekraïne binnenvalt dat de VS op wat voor manier dan ook ervoor zullen zorgen dat Nord Stream 2 niet door zal gaan.
Plaats reactie

Terug naar “Paul Harmans nederlandse vertalingen”