Ep. 2884b-Het Is Altijd Goed Onderschat Te Worden, De Oude Garde Zit In Het Vernietigingsproces

Nederlandse vertalingen van X22 en andere info
Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

Ep. 2884b-Het Is Altijd Goed Onderschat Te Worden, De Oude Garde Zit In Het Vernietigingsproces

Bericht door noumoe »

Ep. 2884b-Het Is Altijd Goed Onderschat Te Worden, De Oude Garde Zit In Het Vernietigingsproces

X22 Report van 26 september 2022

Vertaling van 08:53 tot 12:43 door Paul Harmans

Opmerking Paul: Dave van X22 heeft het ook over Edward Snowden en dat hij werkte voor Deep State John Brennan, directeur van de Central Intelligence Agency van 2013 tot 2017, en dat Snowden door Poetin Russisch staatsburgerschap wordt toegekend. Dave gaat dan verder met hoe de FBI, de CIA en het ministerie van justitie onthuld worden als Deep State eigendommen, zie hieronder:

…en ik geloof dat er zeer binnenkort veel meer informatie naar buiten zal komen. Net zoals we zien dat er een hoop informatie naar buiten komt over de FBI. Dan Bongino interviewde een FBI klokkenluider en het bleek dat de FBI klokkenluider waarschuwde dat het agentschap is veranderd van een ordehandhavingsagentschap naar een inlichtingenverzamelagentschap dat spioneert op de wet respecterende Amerikanen om zodoende te helpen een politieke agenda op te zetten, en dat duizenden agenten en werknemers zich verraden voelen door het leiderschap van het bureau.

En wat we zien, is dat een hoop personen van binnen de FBI naar voren komen om te zeggen dat dit niet goed is: “We hebben de mensen aan de top, de mensen die trachten dit allemaal orkestreren en wij willen daar niet in meegaan”. In feite zegt afgevaardigde Jim Jordan dat er op zijn minst 14 klokkenluiders contact hebben opgenomen met zijn departement om te klagen over hoe partijpolitiek het bureau heeft aangetast en om het tegen conservatieve Amerikanen op te zetten.

En ik denk dat de mensen dit nu heel, heel duidelijk zien. Ze beginnen zich te realiseren dat de FBI niet de FBI is waarvan iedereen dacht dat het was. Bedenk je, ze hadden Tv-series waarin de FBI werd getoond waarbij ze achter criminelen aangingen en achter die individuen die ons kwaad deden. Ze hadden ook tv-series over de CIA. En zie je, dat werd allemaal gepresenteerd, en als je naar de televisie kijkt, dan programmeren ze je om je te laten denken dat de FBI en de CIA er zijn om voor het Amerikaanse volk te werken. In feite deden ze dat met de bedoeling om mensen te programmeren en hen op die manier te laten denken. In feite deden de CIA, de FBI, het opperechelon, de leiders, het tegenovergestelde. En nu kunnen mensen dat heel duidelijk zien.

Als je hier goed over nadenkt, dan was het Trump die hen uit de duisternis trok en in het licht zette. Ook met de inval in Mar-a-Lago en alles wat ze doen, zijn ze uit de duisternis getrokken en in het licht gezet zodat mensen duidelijk kunnen zien wat de ware agenda van deze mensen was en is. En nu beginnen mensen dat te begrijpen.

Trump postte dit op Truth Social en schrijft het volgende:

‘Dank aan Kyle Seraphin, er komen vele klokkenluiders naar voren die onthullen wat er bij de FBI en het ministerie van justitie plaatsvindt. Het zal binnenkort een vloed worden. Zij zijn Amerikaanse helden!’

En ja, het is niet alleen de FBI, het is ook het ministerie van justitie, zij zijn de spierkracht van de Deep State, van de puppetmasters. En zij gebruiken het tegen het Amerikaanse volk. Maar bedenk je, dit is hoe het werkt, als je een puppet-regering hebt geïnstalleerd, als je fraude pleegt bij een verkiezing, als je de wettelijk gekozen president omver werpt en er een puppet-regering voor in de plaats zet, dan heb je spierkracht nodig om de macht te behouden. Dat is wat we hebben gezien in Libië, in Libanon, in Oekraïne en al die andere landen waar een puppet-regering geïnstalleerd werd, de Deep State spelers gebruikten het leger om daar de macht te behouden, ze hadden spierkracht nodig. En dat is hetzelfde wat je hier ziet, het is hetzelfde, ze gebruiken de FBI, ze gebruiken het ministerie van justitie.

En bedenk je, zij houden ervan het te centraliseren, en ja, ze gebruiken DHS voor de grens en dat soort dingen, maar ze moesten het centraliseren zodat zij de macht hadden. En nu zien de mensen de waarheid hierover, ze zien de ware agenda en het is niet meer verborgen.

En ik geloof dat Trump en de patriotten het nodig hadden dat deze informatie naar buiten zou komen, omdat mensen het soms niet kunnen geloven totdat ze het werkelijk zien en het ervaren. En ik denk dat mensen het nu beginnen te geloven, ze beginnen te begrijpen wat de Deep State is. En het wordt slechter en slechter voor de Deep State, hoe meer mensen het begrijpen, hoe meer mensen ontwaken, dat maakt het een stuk moeilijker voor hen. Ze kunnen zich niet meer verbergen. En dat gaat een groot probleem voor ze worden en dat kunnen we reeds zien.
https://rumble.com/v1ln5dh-ep.-2884b-it ... proce.html
Plaats reactie

Terug naar “Paul Harmans nederlandse vertalingen”