De nepnieuwsmedia en hun (terechte!) angst voor Q en de anons

Nederlandse vertalingen van X22 en andere info
Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

De nepnieuwsmedia en hun (terechte!) angst voor Q en de anons

Bericht door noumoe »

De nepnieuwsmedia en hun (terechte!) angst voor Q en de anons

De nepnieuwsmedia hebben de eerste jaren hun mond over Q en de anons gehouden, bang als ze waren dat nog veel meer mensen, dan de miljoenen die dat al deden, Q gingen volgen. Maar uiteindelijk werd het te heet onder hun voeten, zijzelf werden talloze malen in de Q berichten benoemd als 'nepnieuws' en ‘de vijanden van het volk’ vanwege hun propaganda en leugens ten voordele en bescherming van de Deep State.

Ook Hollywood komt er bij Q niet best vanaf en terecht, het is daar één grote pedofielenwereld en dus voelden de media zich uiteindelijk gedwongen aandacht aan Q te besteden. Niet op positieve wijze natuurlijk, men verzon wat zaken die niets met Q te maken hebben, dat is nu eenmaal hun handelsmerk, leugens om bestwil, ze zagen er een complottheorie in die niet zonder gevaar zou zijn. En inderdaad, het ‘gevaar’ is dat de mensheid wakker wordt voor de wereldwijde corruptie en misdaden van de Deep State, wakker wordt voor de corruptie van de personen waarin de meerderheid altijd het volste vertrouwen had en het ‘gevaar’ dat de mensheid massaal gaat inzien dat de gevestigde media over alle grote gebeurtenissen in de wereld uitsluitend propaganda en leugens verkopen en daarmee de vijanden van het volk zijn, zoals Q en ook Trump dat vele malen hebben gezegd.

En natuurlijk namen ze het Q en de anons zeer kwalijk dat die de Hollywood film White Squall hadden omarmd om oa. daarmee hun boodschap duidelijk te maken.

Hier een artikel van de Los Angeles Times met de titel ‘Hoe Qanon hollywoodfilms heeft gekaapt voor complottheorieën. (Als je op Internet zoekt vind je talloze artikelen van alle grote kranten die min of meer uit paniek en zelfbehoud hetzelfde over Q en de anons publiceren.) En wat het nepnieuws nog steeds niet heeft begrepen, dat is dat je Q hebt en de anons, het is niet Qanon, maar ja daarvoor zouden ze er wat dieper in moeten duiken en dat verdommen ze pertinent. Ze verzinnen hun verhalen wel op een paar domme aannames en wat beweringen van collega-journalisten, ze praten uitsluitend elkaars dommigheden na.
https://www.latimes.com/california/stor ... y-theories
Plaats reactie

Terug naar “Paul Harmans nederlandse vertalingen”