Ep. 2857b – Noemde Trump Zojuist De Trumpkaart? Hoe Vang Je Een Vis? Gebruik Aas.

Nederlandse vertalingen van X22 en andere info
Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

Ep. 2857b – Noemde Trump Zojuist De Trumpkaart? Hoe Vang Je Een Vis? Gebruik Aas.

Bericht door noumoe »

Ep. 2857b – Noemde Trump Zojuist De Trumpkaart? Hoe Vang Je Een Vis? Gebruik Aas.

X22 Report van 23 augustus 2022

Vertaling van 20:17 tot 24:30 door Paul Harmans

Iets anders dat zeer interessant is, wij weten dat Elon Musk’s rechtszaak in oktober plaatsvindt en hij heeft Jack Dorsey reeds gedagvaard, hij was de CEO van Twitter, en dat gaat zeer interessant worden, maar we hebben ook Twitter klokkenluider, voormalig beveiligingschef Peiter Zatko. Hij beweert in een Time Magazine verslag dat leidinggevenden bij Twitter de nationale veiligheid in gevaar brachten door enorme tekortkomingen aan privacy en beveiliging. Welnu, hij zegt dat het bedrijf systematisch gebruikers, investeerders en leden van de raad van bestuur over deze tekortkomingen misleidde. Hij beweert ook dat hij werd ontslagen door de CEO nadat hij (Zatco) de herhalende beveiligingstekortkomingen begon te documenteren. Hij heeft het er ook over dat er veel meer dan de 5% bots op het Twitter social media platform aanwezig is. En ik denk dat dat het geval is bij veel van dergelijke social media platforms.

En we kunnen reeds zien dat bij het naar buitenkomen van deze klokkenluider, de aandelen een duik namen. Wat denk je dat er gaat gebeuren gedurende de rechtszaak, als Jack getuigt, en bevestigt dat: ‘jazeker er zijn veel meer bots op het platform’. En wellicht roepen ze ook de klokkenluider op en die heeft de documentatie die zegt dat er veel meer is dan 5%. En als Elon zijn bewijs presenteert en de raad van bestuur moet gaan bewijzen dat ze slechts 5% hebben. Ik denk dat het Twitter-aandeel op dat punt in een vrije val gaat en de aandeelhouders zullen zeer, zeer boos worden. We zullen dan rechtszaken gaan zien zoals we nooit eerder hebben gezien. En dat zal zich verspreiden naar andere social media platforms zoals Facebook, Instagram, Youtube, omdat dit overal een punt van discussie zal worden, zoals: zijn er veel meer bots dan gebruikers op die platforms? En gebruiken zij die bots om de macht over een bepaald narratief te hebben? Wij weten al dat dat waar is, maar nu komt ook het volk het te weten.

Bedenk je, als we teruggaan in de tijd, mensen geloofden niet dat er shadowbanning was (bv. waarbij jij wel je geplaatste berichten kan zien, maar je volgers niet en je je afvraagt waarom er niemand op reageert. Vert.) ze geloofden niet dat er censuur was. Nu kunnen de mensen dit heel, heel duidelijk zien dat ze dat doen en ze zien een mate van censuur die we nog niet eerder zagen. Omdat ze het nu niet eens meer verbergen, ze censureren mensen nu openlijk. En als deze informatie naar buitenkomt, dan zal dat een complete en volslagen ramp voor hen (de Deep State) zijn.

Nu begrijp je waarom Trump besloot TRUTH Social op te starten, met Rumble, omdat hij wist dat deze platforms uiteindelijk in zichzelf zouden imploderen. Want dit zijn geen echte bedrijven, ze worden gerund door de inlichtingenagentschappen in dit land en jazeker, mogelijk met hulp van de CCP (Chinese Communistische Partij) en zij pushen bepaalde narratieven om de controle over het narratief te behouden. En ik denk dat hij (Trump) dat wist, hij kent hun spelboek, hij wist wat er uiteindelijk zou gaan gebeuren, dat deze bedrijven ineen zouden storten en in rook zouden opgaan. En wat zal er overblijven? Wel, TRUTH Social, Rumble en wat andere platforms.

Wat betekent dat mensen die ineenstortende platforms gaan verlaten en dat de Deep State spelers hun macht over hun spreekbuis zullen verliezen. Bedenk je, ze gebruiken het nepnieuws, ze gebruiken big tech om de macht over het narratief te behouden. Ze zullen dit allemaal kwijtraken, denk aan de mensen die momenteel ontslagen worden bij het nepnieuws. Het volk besteedt niet langer aandacht aan het nepnieuws en dat wordt erger en erger als de tijd voortgaat.
https://rumble.com/v1h3lk3-ep.-2857b-di ... h-use.html
Plaats reactie

Terug naar “Paul Harmans nederlandse vertalingen”