True the Vote hield van het weekend een besloten evenement waarbij alleen genodigden aanwezig waren

Nederlandse vertalingen van X22 en andere info
Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

True the Vote hield van het weekend een besloten evenement waarbij alleen genodigden aanwezig waren

Bericht door noumoe »

BREAKING: True the Vote geeft informatie vrij die ze maanden geleden aan de FBI gaven – China heeft informatie over 1.8 miljoen Amerikaanse verkiezingswerkers op een server in Wuhan

Door: CD Media

Vertaling: Paul Harmans

True the Vote hield van het weekend een besloten evenement waarbij alleen genodigden aanwezig waren. Een journalist van CDMedia was bij het evenement aanwezig dat gehouden werd op een niet bekend gemaakte locatie.

Er werd informatie vrijgegeven dat True the Vote maanden geleden op een server in China stuitte, waarvan True the Vote zegt dat daarop een grote hoeveelheid persoonlijke gegevens staat van 1.8 miljoen Amerikaanse verkiezingswerkers. De gegevens werden naar de FBI gebracht, maar die hebben er tot nu toe nog niets mee gedaan.

Catherine Englebrecht en Gregg Phillips vertelden het publiek dat zij nu het doel zijn van een FBI onderzoek betreffende deze kwestie, niet de CCP (Chinese Communistische Partij)
https://creativedestructionmedia.com/in ... r-in-wuhan

Opmerkingen Paul bij bovenstaande vertaling:
Inmiddels is bekend dat het niet alleen om de namen van deze 1.8 miljoen mensen gaat, maar dat AL hun gegevens bij de Chinezen bekend zijn, zo staat er de info in over hun werk, hun inkomen, hoeveel kinderen ze hebben en zelfs de volledige namen van die kinderen. Dit wil niet zeggen dat deze mensen bedreigd werden om de Amerikaanse verkiezingen in het voordeel van China en de corrupte Amerikaanse democraten te laten verlopen, als je in ruil daarvoor wordt beloofd om bv. een zwembad in de achtertuin te krijgen, of die nieuwe auto die je al zo lang wilt hebben, of een studiebeurs voor je kinderen, enz. enz. Tsja, dan zijn veel mensen wel bereid wat fraude te plegen, zeker als ze van de corrupte democratische top te horen krijgen dat ze beschermd zullen worden. Kijk naar de personen in 2000 Mules, die namen voor wat geld en beloofde bescherming ook het risico.

En vergeet niet dat het de Deep State was die met het 16 jarige plan (8 jaar Obama, 8 jaar Hillary) China als wereldmacht wilde hebben en oa. het Chinese controlesysteem op alle burgers ook in de VS wilde invoeren. Denk aan de Clinton Foundation, de Chinezen konden daar (onder het mom van het steunen van goede doelen) miljoenen (en in totaal gaat het om miljarden dollars) storten in ruil voor inzage in de geheime overheids e-mails van Hillary, waaruit de Chinezen konden halen wat ze wilden, geheime (militaire) technieken, geheime overheidsinfo, ALLES! Dat programma van de Clintons staat bekend als het Pay To Play programma en dat gebeurde met medeweten van de toenmalige president Obama en vicepresident Biden. Dus ook de top van de Amerikaanse regering verkocht voor veel geld heel Amerika aan de Chinezen. Geen wonder dat Hillary haar e-mailservers en de honderdduizenden e-mails daarop heeft vernietigd, iets waarvoor ze NOOIT bestraft is, omdat ook de FBI en het Amerikaanse ministerie van justitie zijn geïnfiltreerd en aan de kant van de corrupte democraten staan.

Mocht je dat wel erg ver vinden gaan, bedenk dan dat het World Economic Forum (WEF) al tientallen jaren in het verborgene aan hetzelfde plan voor de gehele wereld werkt, waarbij oa. het Chinese controlesysteem op burgers moet worden ingevoerd. Wil je als overheid de volledige macht over alles en iedereen hebben, dan is dat het ultieme systeem. Alleen al het uiten van wat kritiek op die overheid, kan dan leiden tot het blokkeren via de verplichte app op je mobiel, van bv. je bankrekening, geen toegang tot het openbaar vervoer, geen toegang tot de supermarkt, enz.

Bovenstaande zou twee jaar geleden geklonken hebben als een vette complottheorie, inmiddels weten de ‘wakkeren’ onder ons dat het wel degelijk realiteit is, dank zij de al tientallen jaren geleden door het WEF begonnen wereldwijde infiltratie van bijna alle overheidsinstanties, grote bedrijven en het inpalmen van politici.

Er is natuurlijk veel meer gevonden door True the Vote en dat zal de komende dagen wel duidelijk worden als onderzoekers toegang krijgen tot de info op de website van True the Vote.
Plaats reactie

Terug naar “Paul Harmans nederlandse vertalingen”