HET WAS EEN VALSTRIK

Nederlandse vertalingen van X22 en andere info
Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

HET WAS EEN VALSTRIK

Bericht door noumoe »

HET WAS EEN VALSTRIK

Door: BioClandestine

10 augustus 2022

Vertaling: Paul Harmans

Goed, nu we 48 uur hebben gewacht om de details betreffende de FBI inval in Mar-a-Lago zichtbaar te laten worden, laten we dan nu de situatie analyseren vanaf 40.000 voet hoogte.

We kijken naar de feiten zoals ze nu zijn. De FBI viel Mar-a-Lago binnen terwijl Donald Trump niet aanwezig was en ze zochten naar geheime documenten. Naar verluidt vond de FBI niet de beweerde ‘geheime’ documenten waarnaar ze zochten, maar ze namen 15 dozen met documenten uit Trump’s woning mee. De FBI heeft het gerechtelijk team van Trump niet de reden voor de inval verschaft, Trump moet blijkbaar een rechtszaak aanspannen om die te kunnen inzien.

Meest belangrijk, Eric Trump was aanwezig op het perceel en vertelde over de situatie. Hij meldde dat de staf van Mar-a-Lago NIET de beveiligingscamera’s uitschakelde, ondanks de instructies daartoe van de FBI. Dus voor hen die bezorgd zijn dat de FBI zelf ‘vals bewijsmateriaal’ heeft geplaatst, heeft Trump dat voorkomen. En voor hen die bezorgd zijn dat de FBI op het FBI-hoofdkwartier alsnog vals bewijsmateriaal toevoegt, dat is niet zoals het werkt, ze moeten op de plaats van handeling foto’s maken en alles documenteren. Ze waren niet in staat om ook maar iets succesvol te plaatsen omdat ze onder camerabewaking stonden. Eric vertelde ook dat ze inmiddels de beelden hebben waarop te zien is dat ‘de FBI ongepast handelde’.

In eerste instantie bracht deze gebeurtenis de overweldigende meerderheid van Trump aanhangers tot razernij. Maar nadat de feiten naar boven komen en de mediaverhalen duidelijk zijn, kunnen we zien dat deze gebeurtenis niet alleen NUL schade aan Trump heeft aangebracht, maar dat het van immens voordeel voor hem is.

Deze schaamteloze Gestapo-achtige daad van fascisme door de Biden FBI en het ministerie van justitie heeft niets anders gedaan dan het bevestigen van Trump’s gehele overweldigende verhaal dat hij sinds zijn aantreden vertelde, dat de Deep State bestaat en het Democratisch Nationaal Comité bestaat uit gestoorde totalitaire psychopaten die de overheid op alle mogelijke manieren misbruiken om hun misdadige agenda te bewerkstelligen. Dat er een ‘tweeledig’ rechtssysteem bestaat. Kijk hoe de FBI Hillary Clinton alleen een tik op de vingers heeft gegeven voor haar schandelijk omgaan met geheim materiaal dat een bedreiging voor de nationale veiligheid inhield, in vergelijking met de beweerde mysterieuze documenten waar de Biden regering geen interesse in had totdat de door Trump gesteunde kandidaten de voorverkiezingen overweldigend wonnen.

Deze inval was zo buitensporig en zo ongehoord, dat conservatieven, liberalen en de gematigden, allemaal hun misnoegen kenbaar hebben gemaakt voor de acties van de Biden FBI en het ministerie van justitie. De voormalige democratische presidentskandidaat, Andrew Yang en de in ongenade gevallen voormalige democratische gouverneur van New York, Andrew Cuomo, spraken zich ook uit over deze krankzinnigheid. Zelfs de linkse media geeft toe dat deze inval een gevaarlijk nieuw precedent heeft geschapen. Dit is een kolossale rode pil die de normies laat ontwaken. Trump lijkt nu een slachtoffer/martelaar

Deze gebeurtenis heeft het vuur aangewakkerd onder de al zeer gemotiveerde Trump aanhang en het heeft de conservatieve media gemobiliseerd op een manier zoals ik nooit eerder heb gezien. Het heeft tevens gerechtelijke redenen opgeleverd om corrigerende actie te ondernemen tegen de FBI en het ministerie van justitie. Het heeft tevens een precedent geschapen waarbij voormalige presidenten en politieke opponenten aangepakt kunnen worden. Dat opent de deur naar het bereiken van onze einddoelen.

Gegeven de op handen zijnde dagvaarding van Hunter Biden en de escalerende aantijgingen van Rusland aan het Democratisch Nationaal Comité van bioterrorisme door de vervaardiging van corona in Oekraïne, is dit niet zomaar een overwinning, het is een GIGANTISCHE.

Wat voor negatiefs gebeurde er voor Trump?

- Niets.

Wat voor negatiefs gebeurde er met de tegenstander?

- De publieke opinie over hen wordt slechter.

- Ze hebben een afschuwelijk slecht vooruitzicht nu we naar de midterms gaan.

- Ze zijn een volkomen fascistisch dictatorschap aangegaan recht voor de ogen van de normies en hebben het rechtssysteem bewapend om politieke operaties uit te voeren.

- Ze hebben dit gedaan en hebben niet gevonden waar ze naar op zoek waren.

De boemerang vindt reeds plaats. Trump heeft geen verlies geleden, hij wist dat ze kwamen, het mediaverhaal en de optiek zijn PERFECT en de ‘oorlogsachtige houding’ van de globalisten van het Democratisch Nationaal Comité zullen zorgen voor een gelijke en tegengestelde reactie van Trump en van de 'America First' republikeinse partij zodra zij na de midterms weer aan de macht komen.

Deze move heeft de deur geopend om het tempo van de politieke strijd te versnellen. Het wordt menens. Trump hoeft zich geen zorgen te maken over de optiek bij het vooruit bewegen, omdat de tegenstander de onherroepelijke stap heeft gezet.

Met het voorbijgaan van iedere dag komen we dichter en dichter bij de afgrond (voor de Deep State). Hoe krankzinniger de dingen die gebeuren lijken, hoe dichter we bij de finish line komen.
https://bioclandestine.substack.com/p/it-was-a-trap

Substack (https://bioclandestine.substack.com/p/it-was-a-trap)
It Was a Trap
Plaats reactie

Terug naar “Paul Harmans nederlandse vertalingen”