Waarom de globalisten doodsbang zijn voor Trump’s betrekkingen met de BRICS leiders

Nederlandse vertalingen van X22 en andere info
Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

Waarom de globalisten doodsbang zijn voor Trump’s betrekkingen met de BRICS leiders

Bericht door noumoe »

Waarom de globalisten doodsbang zijn voor Trump’s betrekkingen met de BRICS leiders

Door: BioClandestine

Vertaling: Paul Harmans

Begint het nu duidelijk te worden waarom Links ergens in 2014, 2015 de propagandacampagne begon met het Rusland narratief? Waarom ze alles wat ze niet beviel benoemden als ‘Russische Disinformatie’?

De Deep State wist dat deze dag zou komen. Ze wisten dat Poetin op de hoogte was van hun boosaardige activiteiten in Oekraïne. Rusland was getuige hoe de VS hun macht gebruikten om Oekraïne in 2014 via een kleurenrevolutie over te nemen en daarbij massale onrust veroorzaakten en een burgeroorlog die tot op de dag voortduurt. De Deep State wist dat als een buitenstaander zoals Trump aan de macht zou komen, dat de valse aantijgingen aan Rusland uiteindelijk aan het licht zouden komen en dat hun (de Deep State) misdaden tegen de mensheid onthuld zouden worden.

De gevestigde media begonnen de basis te leggen zodra de VS hun proxy regering in Oekraïne hadden geïnstalleerd. Plotseling was alles wat Amerikanen hoorden: ‘Rusland, Rusland, Rusland’, telkens weer als ze hun tv aanzetten. Het leek alsof het volkomen uit het niets kwam.

De media begonnen jaren van te voren de Amerikanen te hersenspoelen (en niet alleen de Amerikanen, de wereldwijde media deden daaraan mee! Vert.) om hen voor te bereiden op de aantijgingen van Rusland (tegen de Deep State) die onvermijdelijk zouden komen. Zodat, toen uiteindelijk de dag kwam dat Rusland zich ging verweren, het Amerikaanse volk geen enkel woord zou geloven dat uit Rusland kwam.

Ik kan wel zeggen dat hun propagandacampagne in hoge mate succesvol was, omdat de meerderheid van de Amerikanen in zalige onwetendheid verkeerden over alles dat bewoog, maar uiteindelijk mislukte hun plan. De waarheid kwam naar buiten en wordt nu langzaam en onbewust in de geest van elke burger geëtst. “Dit proces is onmogelijk te stoppen,” zoals Poetin zou zeggen.

Waarom trachtten de media Trump aan Rusland te verbinden? Wel, daar was mogelijk enige logica voor, maar dat was onder de veronderstelling dat Poetin een slechterik was. Zoals we nu kunnen zien was het niet Poetin die proxy landen creëerde aan de grens met Amerika en hij liet geen biologische wapens los op de wereld. Het was de ‘Liberale-Globalistische’ entiteit binnen de Amerikaanse overheid die hun macht misbruikten en misdaden tegen de mensheid begingen.

En nu ik terugkijk, lijkt het dat Trump hele goede verhoudingen heeft met alle leiders van de BRICS landen. Die nu allemaal naar buiten zijn getreden met hun steun aan Rusland en hun beschuldigingen SPECIFIEK aan de VS DNC/Liberale Globalisten en hun biologische misdrijven in Oekraïne.

Trump en Poetin met de iconische overhandiging van de voetbal. Trump en Poetin hebben altijd een hartelijke en vriendschappelijke band gehad, iets waar de Deep State altijd als de dood voor was. En nu weten we waarom. Het is niet omdat Poetin een Hitler-achtig figuur is, vastbesloten de wereld te domineren, het is omdat Poetin weet welke misdaden zij hebben begaan.

Trump en Xi in de iconische Verboden Stad, waar buitenstaanders niet zijn toegestaan. Xi maakte een uitzondering voor Trump en Melania. Trump mag dan in de media China aanvallen, maar hij en Xi waren zeer kameraadschappelijk met elkaar. Houdt in gedachten dat andere landen ook door de Deep State zijn geïnfiltreerd. China’s acties worden niet noodzakelijkerwijs door Xi gesteund, net als de acties van de VS in Oekraïne niet door Trump werden gesteund.

Trump en Bin Salman, de Saudische Kroon, en de iconische zwaarddans, alleen voorbehouden aan ‘militaire overwinningen’. Trump heeft een zeer goede band met Bin Salman en zij hebben de Amerikaanse relaties met Saudi-Arabië compleet omgedraaid. Nadat de corrupte prinsen waren geëxecuteerd voor verraad en mensenhandel, natuurlijk. (En ja, ik ben mij ervan bewust dat Saudi-Arabië momenteel geen deel uitmaakt van BRICS, maar Saudi-Arabië steunt Rusland in hun oorlog met Oekraïne en onderhandelen om zo snel mogelijk toe te treden tot BRICS.)

Trump en de Braziliaanse president Bolsonaro, die ongelooflijk ‘wakker’ is, een antiglobalist en hij geeft om Trump. Je zal geen wereldleider zien die Biden op deze wijze begroet. Dit is pure tevredenheid.

Trump en de Indiase Minister President Modi. Waarmee Trump ook een fenomenale verhouding heeft. Veel warme omhelzingen en ware diplomatiek tussen de twee. Hun vriendschap is goed gedocumenteerd en wordt breed bewonderd. Heb je ooit iemand gezien die Biden of Obama zoals hier omarmde?

Denken we dat het toeval is dat Trump goede maatjes is met de BRICS leiders en eensgezind veracht wordt door de Deep State leiders van de NAVO? Denken we dat het toeval is dat alle wereldleiders waarmee Trump een goede verhouding heeft, toevallig allemaal rechtstreeks de laatste 3 democratische presidenten (Clinton, Obama, Biden. Vert.) beschuldigen van misdaden tegen de mensheid?

De reden dat Links en de media al die jaren geleden hun anti-Trump, anti-Rusland campagne begonnen, was omdat ze wisten dat deze dag zou komen en hun enige kans het te stoppen, was voorkomen dat het volk het zou zien.

Hun inspanningen zijn vergeefs. De afrekening komt eraan en absoluut niets kan dat tegenhouden. En de helden zijn mogelijk niet degenen die je verwacht.

-Clandestine
https://bioclandestine.substack.com/p/w ... -terrified
Plaats reactie

Terug naar “Paul Harmans nederlandse vertalingen”