Durham’s Oktober Verrassing

Nederlandse vertalingen van X22 en andere info
Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

Durham’s Oktober Verrassing

Bericht door noumoe »

Durham’s Oktober Verrassing

Door: BioClandestine

Vertaling: Paul Harmans

Bron: https://bioclandestine.substack.com/p/d ... r-surprise

GEWELDIGE update van Durham! Hij vaardigde zojuist 30 naamloze dagvaardingen voor getuigen uit om te verschijnen in de rechtszaak tegen de Russische advocaat Danchenko, beschuldigd op vijf onderdelen van liegen tegen de FBI. Danchenko was de voornaamste bron voor het volledig gefabriceerde Steele Dossier dat werd gebruikt als wettelijke rechtvaardiging om illegaal te spioneren op de in die tijd presidentiële kandidaat en uiteindelijke president Donald J. Trump.

De getuigen moeten op 11 oktober bij de rechtszaak verschijnen. De timing is van AANZIENLIJK belang. Opgezet om aan te vangen een maand voordat de midterms beginnen, waardoor er tijd is voor een volledige media-aandacht die van belang is voor de stemmers. Waarbij herhaaldelijk de opinie van de normies (de slapers) wordt bespeeld met de realiteit dat alles dat hen over Trump werd verteld een leugen was.

Dit is bevestigd door de verklaringen van Bill Barr, dat de: “Danchenko gerechtelijke vervolging deze onderwerpen in detail zal belichten en de rol die het leiderschap van de FBI hierbij heeft gespeeld, welke in toenemende mate verdacht en onverklaarbaar gaat lijken.” Zie:

Welnu, voordat de negatievelingen en nee-schudders beginnen te schreeuwen: “Waar zijn de berechtingen” en: “Er gaat toch niets gebeuren”… moet je je realiseren dat deze GEHELE OPERATIE gaat om een massa-ontwaken. Macht gebruiken om mensen in de gevangenis te zetten is het eenvoudige deel ervan. Het overtuigen van de wereld dat zij gehersenspoeld en gemanipuleerd zijn door de mensen die zij gedurende hun gehele leven vereerden… dat is het moeilijkste deel.

Dus laat me verder gaan en jullie allemaal meteen vertellen dat je niet hoeft te verwachten dat er ook maar iemand in staat van beschuldiging zal worden gesteld vóór de midterms. Het KAN gebeuren, maar als dat gebeurt zal het een kleine speler zijn, maar ik zou er niet op rekenen. Het hoofddoel van deze 30 dagvaardingen is NIET om de een of andere Russische advocaat verantwoordelijk te houden voor liegen tegen de FBI. Dat is niet Durham’s doel. Zijn doel is een publiek ontwaken voor het feit dat het Rusland-onderzoek bedrog was, uitgevoerd door Obama, Biden, Hillary en de rest van de Deep-State-Ratten.

Het hoofdzakelijke doel van deze rechtszaken is het domineren van de radio en tv uitzendingen en de verhaallijn in de kranten in de aanloop naar de midterms. Durham zal ervoor zorgen dat de stemmers de thema’s: ‘DNC (Democratisch Nationaal Comité) verraad’ en het Gestapo-achtige gebruik van de Inlichtingen gemeenschappen, vers in het geheugen hebben zitten.

Voor mij bevestigt dit ook dat Durham een volledig meewerkend en welbewuste participant is in de voortgaande operatie. Zonder twijfel een Witte Hoed die zijn rol speelt. Zijn acties en de timing zijn eenvoudigweg te perfect om een toevalligheid te zijn. Het is geen geheim dat hij niet houdt van deze Deep-State-Ratten en hij gaat er een show van maken om zeker te stellen dat het Amerikaanse volk weet dat alle vitriool gericht op Trump, werd gerechtvaardigd door bedrog gegenereerd door Hillary en uitgevoerd door Obama.

Jullie zouden allemaal extreem bemoedigd moeten zijn door Durham’s acties. Dat gezegd hebbende, we moeten dit moment aangrijpen om ons te herinneren hoe ontgoocheld onze gemeenschap was met het Sussmann vonnis. Meer dan 50% van jullie ging uit z’n dak en dacht dat de wereld ten einde kwam omdat Hillary’s advocaat niet in GITMO werd opgesloten. 3 weken later werd Roe v Wade ten val gebracht en iedereen vergat weer dat de wereld instortte.

Velen van jullie mistte volledig het functionele doel van de Sussmann zaak. Het ging niet om het opsluiten van Hillary’s advocaat. Het ging over het introduceren van de werkelijkheid bij het volk betreffende zaken die ertoe doen in de wereld en het leggen van de fundatie om de rest van de zaak te introduceren zoals je dat nu ziet ontvouwen en in de toekomst nog verder geopenbaard zal worden.

Danchenko is het volgende werktuig voor Durham om zijn bevindingen bij het volk te introduceren betreffende het DNC verraad. DANCHENKO IS NIET HET DOEL. Dus verbindt niet verstandelijk het ‘succes’ van Durham’s acties aan het wel of niet berechten van de een of andere Russiche advocaat voor liegen tegen de FBI. Niets van dat alles is van belang als Hillary, Biden en Obama vrijuit gaan. De Deep-State-Spelers, ZIJ zijn het doelwit.

Durham zal deze rechtszaak effectief gebruiken voor politiek theater om de GOP (de republikeinse partij) in de midterms te helpen, door het onthullen van de verradersactiviteiten van het DNC, exact voorafgaand aan de midterms.

Dus, voordat je ontmoedigd raakt omdat dit langer duurt dan je zou willen, begrijp dat Durham’s acties gewoonweg bewijzen dat hij gaat voor de kop van de slang en hij samenwerkt met de Witte Hoeden. Zijn acties bewijzen dat hij op de hoogte is van de ernst van de misdaden en er werk van zal maken dat het volk zich ervan bewust wordt, zodat we uiteindelijk de Deep-State-Spelers ervoor verantwoordelijk kunnen stellen.

Durham zei afgelopen mei dat Hillary’s campagne de FBI gebruikte om in 2016 een ‘Oktober Verrassing’ voor Trump te creëren. Het is heel passend dat Durham als respons daarop zijn eigen Oktober Verrassing heeft gepland voor 2022.

Apropos.

BioClandestine

https://www.foxnews.com/politics/sussma ... -trump.amp
Plaats reactie

Terug naar “Paul Harmans nederlandse vertalingen”