Verloren' mensen

Nederlandse vertalingen van X22 en andere info
Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

Verloren' mensen

Bericht door noumoe »

Verloren' mensen
We kennen het allemaal wel, mensen die je verloren hebt tijdens corona, niet omdat ze zijn overleden, maar omdat ze volkomen blind en doof waren/zijn voor de tegengeluiden, omdat ze 100% zijn gevallen voor het overheids- en mediaverhaal dat corona dodelijk is en dat een vaccin je daarvoor behoedt en dat een niet-gevaccineerde een groot gevaar voor je is en dus uitgesloten mag/moet worden van de samenleving. Er valt geen zinnig woord meer mee te spreken, ze duiken meteen in de boze verdediging als je met bewijs aankomt, ze willen niet luisteren, het kan gewoon niet zo zijn dat jij en ik het beter zouden weten dan hun politiek leider en hun favoriete krantje.

Ze zien jou als de domme complotdenker van de familie, van de vriendenkring of van de werkvloer. Vaak gaat het om mensen die je voorheen als mensen met gezond verstand zag, waarmee je best kon praten en waarvan je dacht dat ook zij de corruptie in de wereld wel zagen en afwezen en het zeker zouden herkennen als er zoiets als een verzonnen pandemie zou worden afgeroepen waardoor de hele wereld naar de bliksem wordt geholpen, een verzonnen pandemie die van groot voordeel is voor de elite heimelijk bijeengebracht en geïnfiltreerd door oa. het World Economic Forum. Maar helaas, ze zien het niet en willen het niet zien en willen er NIETS over horen.

Jensen heeft het er ook over in zijn nieuwste uitzending, en hij heeft het onder andere ook over de bekende Nederlanders en buitenlanders waarvan je het nooit had verwacht omdat je ze zag als ‘gezond verstand mensen’.
Plaats reactie

Terug naar “Paul Harmans nederlandse vertalingen”