PANDEMIEVERDRAG TERUG OP DE AGENDA

Nederlandse vertalingen van X22 en andere info
Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

PANDEMIEVERDRAG TERUG OP DE AGENDA

Bericht door noumoe »

PANDEMIEVERDRAG TERUG OP DE AGENDA – VIDEO JAMES CORBETT OVER MACHTSOVERNAME BILL GATES EN TEDROS GHEBREYESUS (NL ondertiteling)

Nederland gaat in het najaar gewoon verder onderhandelen met de WHO over het omstreden pandemieverdrag, dat vorige maand nog werd weggestemd tijdens de World Health Assembly in Genève. Dit blijkt uit een brief van de regering aan leden van de Tweede Kamer.

De voorstellen vragen van de 194 leden van de WHO om hun soevereiniteit op te geven. Als ze worden aangenomen zal de WHO voor de hele wereld gaan bepalen wat wel en wat niet als ‘pandemie’ wordt aangemerkt, en ook wat het pandemie-beleid van de door de WHO bepaalde landen in respons op die pandemie moet zijn, zelfs als de betreffende landen het hier niet mee eens zouden zijn.

Dat er een coup wordt gepleegd valt eigenlijk niet meer te ontkennen. Of mensen dit kunnen zien is afhankelijk van hun bereidheid om zich te willen informeren. De informatie is er, maar de reguliere media houden zich stil.

Onderzoeksjournalist James Corbett legt uit hoe deze machtsovername is voorbereid en wordt uitgevoerd. Het is erop of eronder. Levenslange vrijheidsbeperkingen voor de wereldbevolking in een controlemaatschappij waar China nog wat van kan leren, in ruil voor onze “veiligheid”, is het doel waar Bill Gates en Tedros Ghebreyesus op uit zijn.
https://stichtingvaccinvrij.nl/pandemie ... ebreyesus/
Plaats reactie

Terug naar “Paul Harmans nederlandse vertalingen”