Ik heb het onderstaande artikel van BioClandestine vertaald

Nederlandse vertalingen van X22 en andere info
Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

Ik heb het onderstaande artikel van BioClandestine vertaald

Bericht door noumoe »

Ik heb het onderstaande artikel van BioClandestine vertaald dat aangeeft waarom het zo lang moest duren voordat een groot deel van de mensheid wakker werd, dat het ook daarom is dat Trump zijn presidentschap in 2020 liet stelen. De afgelopen anderhalf jaar van de idioot Biden aan de macht, heeft meer mensen wakker gemaakt voor de schier oneindige corruptie in nagenoeg elke instantie, dan in vier jaar Trump. Zoals Q twee dagen geleden nogmaals liet weten: ‘Het moest op deze manier worden gedaan’.

Het moest op deze manier worden gedaan

Voor hen die niet begrijpen waarom het op deze manier moest gaan, denk aan de optiek in 2017 ten opzichte van die in 2022.

Ik denk dat velen van ons zijn vergeten hoe het in 2017 was. Het trachten wakker te krijgen van de normies was een zware taak. Mijn vrienden en familie keken naar mij alsof ik een achtkoppig monster was toen ik hen vertelde dat een wereldwijde Deep State entiteit in de Amerikaanse overheid was geïnfiltreerd, inclusief het Witte Huis, bij bijna iedereen in de regering, bij de hoogste rangen van de DOJ, FBI, CIA, DNI, bij het ministerie van Buitenlandse Zaken, de gevestigde media, big tech, social media, Hollywood, de wetenschap, de farmaceutica, gezondheidszorg, enz.

In 2022 zijn de normies VEEL meer bereid deze realiteit te accepteren, eenvoudigweg omdat het aan hen werd bewezen.

* Mueller sprak Trump vrij, Russische samenzwering was een valse bewering, toen toonde Durham aan dat er een berekende inspanning bestond tussen elementen binnen de DNC, FBI, CIA, DOJ, DNI, ministerie van Buitenlandse Zaken, het Britse MI6 en het Obama Witte Huis om Trump te framen en op hem te spioneren. Het algemeen vertrouwen in uitvoerende instanties is dramatisch afgenomen.

* De gevestigde media hebben overduidelijk hun corruptie en aanvallen bewezen, simpelweg omdat ze niet kunnen stoppen met liegen. Peilingen tonen dat inmiddels dramatisch minder mensen de media nog geloven dan ooit daarvoor. Mueller, corona, vaccins, Oekraïne, enz, al deze narratieven eindigden als complete vervalsingen. De waarderingscijfers voor CNN en MSNBC zijn van een klif gevallen en de Deep State heeft significant minder controle over de geest van het Volk.

* Big Tech en de social media hebben hun corruptie getoond door de manipulatie via algoritmes om zodoende de mensen te hersenspoelen en af te houden van het consumeren van iedere ‘verkeerde’ content. Om nog maar niet te spreken over de massale censuur, de aanval op vrijheid van meningsuiting, het inzetten van contentmoderatie om politieke opponenten aan te vallen, het bemoeien met verkiezingen door het censureren van verhalen zoals over de Hunter Biden laptop, de Amerikaanse biolaboratoria in Oekraïne, enz. Elon’s Twitter saga bracht deze realiteit naar de voorste gelederen van de normies. Een grote bewustwording voor de gematigden.

* Hollywood en de gevestigde media televisie hebben een aanzienlijke dreun opgelopen wat betreft de kijkcijfers. Minder en minder mensen kijken er nog naar. Hun propaganda en Linkse vooringenomenheid zijn meer en meer duidelijk geworden en eenvoudiger te herkennen door niets vermoedende normies. Om maar niet te spreken van de barbaarse en kwaadaardige shit zoals Harvey Weinstein en de cultuur van seksuele exploitatie, de letterlijke Hollywood seks sekte NXIVM veroordeeld voor kinder- en mensenhandel, Epstein eiland en wijdverspreide pedofilie.

* De academische wereld ligt zwaar onder vuur voor het onderwijzen van Linkse propaganda en critical race theory (een theorie die zou moeten aantonen dat ELKE blanke een racist is en zij daarvoor allemaal massaal excuses moeten aanbieden, bijvoorbeeld in de vorm van het hypocriete knielen zoals Linkse politici daarvan het voorbeeld geven. Vert.) Het hersenspoelen van onze kinderen om de blanke cultuur te haten, het normaliseren van LGBTQ+, het demoniseren van normaal zijn en het doordrukken van een Linkse agenda. Het is het nummer één stemprobleem voor conservatieve ouders in Amerika.

* Geneesmiddelen en gezondheidszorg, wel, dat is niet zo moeilijk te vergeten. Ze creëerden corona en lieten dat op de wereld los, waarbij ze de economie ruïneerden en waardoor 50 miljoen Amerikanen werden ontslagen, ze logen erover hoe dodelijk het was om stemmen per post mogelijk te maken zodat ze een verkiezing konden stelen, daarna dwongen/hersenspoelden ze honderden miljoenen mensen een experimentele injectie te nemen die zowel niet veilig als effectief was, ze verborgen levensreddende medicijnen voor de behandeling van corona, negeerden de wetenschappelijke realiteit van natuurlijke weerstand, censureerden wetenschappers die buiten de gelederen traden, en ze trachtten alle gegevens te verbergen die bewezen dat vaccins schadelijk en niet effectief waren. Als je vóór 2022 iemand vertelde dat de gezondheidszorg en de farmacie niet het beste met de mens voor hebben, dan werd je onmiddellijk gemeden. Nu, nadat de prikken duidelijk niet werken en mensen schadelijke/fatale reacties ondervinden, heeft iedereen een stapje teruggenomen en een behoorlijk aantal mensen is onzeker geworden of de farmacie en de gezondheidszorg wel te vertrouwen zijn na het bedrog met corona. Zij die werden gedemoniseerd voor het afwijzen van de vaccins, blijken het juist te hebben met hun afwijzing. Dit is voor velen een moeilijke pil om te slikken, omdat het beangstigend is te accepteren dat instituten die we vertrouwden, corrupt en kwaadaardig blijken te zijn.

Nu de normies rechtstreeks zijn blootgesteld aan dit alles en zij het herhaaldelijk met de paplepel kregen ingegeven, telkens en telkens weer, kun je nu vanuit een publiekelijk acceptatiestandpunt begrijpen dat het veel eenvoudiger is geworden de Deep-State-Spelers te berechten dan het was in 2017. De mensen zijn veel meer bereid te geloven dat mensen die zij via conditionering vertouwden, wel degelijk slecht kunnen zijn.

Dus, in de nabije toekomst, als we de oncomfortabele realiteiten moeten introduceren zoals Joe Biden, Hillary Clinton, Barack Obama, George Soros, Bill Gates en anderen, die Amerikaans belastinggeld hebben gebruikt voor het helpen van biologische wapennetwerken in Oekraïne, om wereldwijde bio-genocide uit te voeren… dan is het volk veel meer bereid dat te geloven omdat ze een goed gebaseerd inzicht hebben gekregen over de getoonde onbetrouwbaarheid en het misdadige van de Deep-State-Spelers. Daarbij opgeteld, dit genereert vervolgens ook een goed gebaseerd inzicht in het feit dat Trump gelijk had, over ALLES.

Deze operatie gaat niet alleen om het uitroeien van kwaad, het gaat ook om het laten zien van de realiteit dat het kwaad bestaat. Dit gaat om het veiligstellen van de toekomst en ervoor zorgen dat toekomstige generaties dit niet weer laten gebeuren. Dat is waarom we allemaal de Deep State in zijn donkerste verschijning moeten zien. De wereld moet getuige zijn van de ware horror en blasfemie van dit kwaad, zodat ze gemotiveerd raken het uit te roeien en gemotiveerd blijven om zich in te zetten dat dit nooit meer verrijst.

Voordat je een boze geest kan doden, moet je bereid zijn zijn naam te noemen.

-Clandestine.
https://bioclandestine.substack.com/p/i ... e-this-way

Substack (https://bioclandestine.substack.com/p/i ... e-this-way)
It Had to Be This Way
Plaats reactie

Terug naar “Paul Harmans nederlandse vertalingen”