Wanneer wordt Joe Biden afgezet?

Nederlandse vertalingen van X22 en andere info
Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

Wanneer wordt Joe Biden afgezet?

Bericht door noumoe »

Wanneer wordt Joe Biden afgezet?

Zelfs CNN, nepnieuws verspreider der nepnieuws verspreiders, stelt nu openlijk vragen over de lichamelijke en geestelijke gezondheid van Joe Biden en of hij nog wel een kans maakt om Trump in 2024 te verslaan?

CNN en al die anderen die die vraag nu openlijk stellen, doen dat niet omdat ze opeens zien (want wie ziet het niet?) dat de VS volledig naar de bliksem wordt geholpen door de democraten, met steun van de nepnieuws media zelf, maar omdat ze heel goed beginnen te begrijpen dat hun democratische partij bij de komende midterm verkiezingen as. november (ver voor de 2024 presidentsverkiezingen) een gigantisch verlies gaat leiden, omdat het grootste deel van de Amerikanen, ook dat deel dat op Biden heeft gestemd, het catastrofale beleid van Biden aan den lijve ondervindt en dus verandering wil. En daardoor zullen de republikeinen (de partij van Trump) de verkiezingen op grote schaal winnen en zullen dan weer de baas in de VS worden.

Het punt is dat de Deep State dat allang heeft voorzien en er alles aan zal doen de midterms zodanig te verstoren dat ook deze verkiezingen, in hun voordeel, niet eerlijk zullen verlopen. Maar natuurlijk weten zij ook heel goed dat Biden en zijn beleid (wat zij hem zelf opdringen uit te voeren) van groot nadeel is voor de geloofwaardigheid van de democratische partij en het voortbestaan daarvan, dus alleen frauderen bij de verkiezingen kan wel eens te weinig zijn voor een overwinning. Dus weten zij dat ze hem moeten vervangen en dat was volgens mij al het Deep-State-Plan voordat Biden via verkiezingsfraude door hen in het Witte Huis werd geïnstalleerd.

Ik geloof alleen niet dat ze dat al binnenkort, vijf of vier maanden voor de midterm verkiezingen zullen doen. Want degene die zij dan als president zullen neerzetten, misschien Hillary of Michelle Obama (Michelle zal absoluut hun favoriet zijn, want haar schandalen en die van haar man Barack zijn nog niet zo bekend als de talloze schandalen die Hillary op haar naam heeft staan), hebben dan ook allang bewezen dat zij niet de oplossing zijn, want of Hillary, of Michelle, zal het door de Deep State, nu nog door Biden gevoerde Deep-State-Afbraakbeleid, moeten blijven uitvoeren.

Ik vermoed dat ze Joe Biden een maand of drie weken voor de verkiezingen zullen afzetten en dat daarmee en daarna een groot deel van het volk in hun nopjes zal zijn met bv. Michelle Obama als de nieuwe president, die in die maand nog niet heeft kunnen laten zien wat zij als president gaat doen, namelijk het Deep-State-Afbraakbeleid voortzetten. En met Michelle (maar wellicht ook met Hillary) zullen heel veel Amerikanen alsnog op de democraten gaan stemmen alvorens er daarna achter te komen dat ze er niets mee zijn opgeschoten en dat is exact de bedoeling van de Deep State.
photo_2022-06-15_13-12-16.jpg
Plaats reactie

Terug naar “Paul Harmans nederlandse vertalingen”