Ep. 2786b - Trump: We Nemen Het Huis Terug, De Senaat & Amerika, Niets Kan Dit Stoppen, Niets

Nederlandse vertalingen van X22 en andere info
Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

Ep. 2786b - Trump: We Nemen Het Huis Terug, De Senaat & Amerika, Niets Kan Dit Stoppen, Niets

Bericht door noumoe »

Ep. 2786b - Trump: We Nemen Het Huis Terug, De Senaat & Amerika, Niets Kan Dit Stoppen, Niets

X22 Report van 29 mei 2022

Vertaling van 1:38 tot 8:30 door Paul Harmans

De Deep State, het nep nieuws en big tech maken zich grote zorgen, want wat gebeurt er momenteel? We hebben Durham, hij presenteert bewijs tegen Sussmann en Clinton en dat gaat nog veel, veel hoger dan dat. We hebben de informatie over de verkiezingsfraude die naar buiten komt. En elke dag zien we meer en meer informatie naar buitenkomen en de Deep-State-Spelers maken zich over dat alles grote zorgen.

Bedenk je, dit is geen race, het is geen sprint, het is een marathon, het is een reusachtig schaakspel. We weten al wat de uitslag is, we weten al dat de goeden alle zetten hebben gedaan voor schaakmat. De Deep-State-Spelers hebben besloten: “Weet je, we geven niet op, we zullen vechten tot het absolute einde, en we zullen blijven vechten en we zullen chaos creëren om te trachten de goeden in moeilijkheden te brengen.” Gaat dat werken? Nee, want de goeden kennen het playbook, zij hebben de macht, zij hebben de feiten, zij hebben de waarheid. En als de tijd voortgaat, dan zullen de goeden meer en meer waarheden en feiten naar buiten brengen. Wat zal dat doen met propaganda? Het vernietigt dat elke keer weer. Het vernietigt elke keer hun leugens.

Trump was in Wyoming en zei: “Luister, we nemen het Huis terug, we nemen de Senaat terug, we nemen Amerika terug.” En niets zal dat stoppen. Denk aan het plan hier, denk aan alles dat tot nu toe is gedaan. Langzaam maar zeker, het is als een bankschroef die wordt aangedraaid op de Deep State. Je doet het beetje bij beetje en het perst en perst ze samen. En ja, ze zullen terugvechten, ze zullen voor hun leven vechten, ze zullen trachten er onderuit te komen, maar daar zullen ze niet toe in staat zijn. Omdat, zodra je de waarheid hebt en de feiten en je kunt dat allemaal naar buiten brengen, dan vernietigt dat alles waarover zij hebben gesproken. En het volk, zoals je kunt zien, die zitten niet op dezelfde pagina als de Deep State. Het volk ontwaakt en ze willen meer weten, ze willen de waarheid, ze willen de feiten.

Dat is waarom de waarderingscijfers van het nep nieuws als een idioot dalen. Dat is waarom Biden’s waarderingscijfer bij het vuil liggen. Dat is waarom zij geen gebeurtenis kunnen laten plaatsvinden zoals ze gewend waren. Jazeker, ze kunnen gebeurtenissen creëren, ze kunnen hun ammunitie gebruiken, maar het volk kijkt er nu dwars doorheen. En ze begrijpen hoe een tirannieke regering eruit ziet. Ze beginnen te begrijpen hoe belangrijk de grondwet is. En als de tijd voortgaat, dan zal het slechter en slechter worden voor hen (de Deep State). Er kan niet teruggekeerd worden, alles wat ze kunnen doen is voorwaarts gaan, en terwijl ze voorwaarts gaan wordt het erger en erger voor hen. In feite, als zij hiermee doorgaan, dan zijn zij degenen die meer en meer mensen wakker maken. We zullen het daar verderop meer over hebben.

Maar eerst, kijk wat Biden zegt, hij verkondigt constant leugens tegen het volk, en het volk zit daar en denkt: “Oké, dat is weer een leugen”. En dat is wat Biden doet, dat is wat de Deep State doet, dat is wat het nep nieuws doet. Hij (Biden) gaf een speech bij de officiersopleiding van de marine, voor hen die hun diploma hadden behaald, en Joe Biden beweerde valselijk dat hij in 1965 bij de officiersopleiding van de marine zat, maar Biden behaalde in 1965 zijn diploma aan de universiteit van Delaware en dat maakt dit volledig onmogelijk. Daarna vertelde hij een andere leugen toen hij sprak bij de universiteit van Delaware op de afstudeerdag. Hij zei dat de 6 januari demonstranten (tijdens de zogenaamde bestorming van het Capitool) politieagenten hebben gedood. Dat is een complete leugen, de waarheid is dat er 4 Trump supporters werden gedood. Twee vrouwelijke Trump supporters werden gedood door de politie en dat is allemaal vastgelegd op video. 1 vrouwelijke Trump supporter werd in koelen bloede doodgeschoten. Een politieagent overleed de dag erna aan een hartaanval. Er werd geen enkele politieagent gedood op die dag. Maar de democraten, het nep nieuws en big tech, die dringen ons constant deze leugen op en ze zullen daar niet mee stoppen. Maar het volk kent inmiddels de waarheid, ze kennen de feiten, dat dit nooit is gebeurd.

Dit is de Deep State, dit is het criminele syndicaat. En als zij verder kunnen gaan en zij kunnen een Alpha Bank bedrog creëren, als zij verder kunnen gaan en een nep Ruslandverhaal kunnen creëren om Trump te verwijderen, waar zijn ze dan nog meer toe in staat? Denk daar eens aan. Ze logen tegen het volledige volk, ze trachtten iedereen ervan te overtuigen dat Trump samenzwoer met Rusland en wie deden daaraan mee? Het nep nieuws, big tech, de corrupte politici, de inlichtingenchefs, zij waren er allemaal bij betrokken. Dat is infiltratie van binnenuit, dat is hoogverraad, rebellie van binnenuit. En alles wat zij zeiden bleek nep, bedrog en vals te zijn, omdat ze betrapt werden op hun leugens.

Net als met de Hunter Biden laptop. Bedenk je, het zijn dezelfde mensen die ons vertelden dat het Russische disinformatie betrof: “Geloof niet wat die complotaanhangers je vertellen!” Ze hadden het allemaal fout. “Wij hebben de inlichtingen”. Werkelijk, liep dat goed af voor hen? Nee, dat deed het niet.

Nu hebben we de Daily Beast, zij gaven een verontschuldiging vrij aan de reparateur van Hunter Bidens laptop. Welnu, zouden zij geen onderzoekswerk moeten verrichten? Zouden ze niet de waarheid moeten opsporen in plaats van geloven wat de inlichtingen functionarissen hen vertellen? Dus deze verontschuldiging is een klein beetje te laat, maar ze geven het nu toe. En de laptop was niet gehackt, was niet gestolen. Jazeker, het is bevestigd dat het Hunter Bidens laptop is, hij tekende ervoor (toen hij hem voor reparatie afgaf bij de reparatie shop), al zijn informatie staat erop. En nu valt het volledig in elkaar voor hen. In feite zal dit nog veel slechter voor ze worden als we verdergaan. En ja, Trump en de goeden hebben hen volledig voor de gek gehouden, zij hebben de val aller vallen opgezet.

En ja, er zijn vele goede acteurs in deze show. En ik geloof dat één van hen Bill Barr is. Ja, zelfs met Trump die zei dat Bill Barr de makkelijke weg naar buiten nam, ik geloof dat dit een toneelspel was, opgezet door Bill Barr en Trump. Waarom? Om hen later te pakken te nemen, want juist nu haalt Bill Barr uit naar Hillary Clinton over Rusland Gate en zegt dat zij schuldig is aan hoogverraad en rebellie. Hij zei dat het een smerige politieke truc is. Bill Barr: “Ik dacht dat we in een grondwettelijke crisis zouden belanden, ik denk, ondanks wat je van Trump vindt, dat het een feit is dat het gehele Rusland Gate ding een ernstige onrechtvaardigheid was. Het blijkt dat het een smerige politieke truc was, die gebruikt werd om hem te belemmeren (als presidentskandidaat in 2016) en om hem daarna uit zijn (presidentiële) ambt te zetten. Ik meen dat het revolterend is.”

https://rumble.com/v16m0lw-ep.-2786b-tr ... -can-.html
Plaats reactie

Terug naar “Paul Harmans nederlandse vertalingen”