Hillary Clinton keurde het geven van de Trump-Rusland bank beschuldiging aan de media goed, zo getuigt de campagnemanage

Nederlandse vertalingen van X22 en andere info
Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

Hillary Clinton keurde het geven van de Trump-Rusland bank beschuldiging aan de media goed, zo getuigt de campagnemanage

Bericht door noumoe »

Hillary Clinton keurde het geven van de Trump-Rusland bank beschuldiging aan de media goed, zo getuigt de campagnemanager

WASHINGTON – Voormalig Clinton campagnemanager Robby Mook getuigde vrijdag dat de in die tijd democratische presidentiële genomineerde Hillary Clinton, het goedkeurde dat materiaal waarin werd beweerd dat er een geheim communicatiekanaal bestond tussen de Trump organisatie en de Russische Alfa Bank, vrijgegeven mocht worden aan de media, ondanks dat campagnekopstukken niet ‘volledig overtuigd’ waren van de authenticiteit van de gegevens.

Voormalig FBI algemeen raadsman James Baker getuigde op donderdag dat het bureau de gegevens onderzocht die beweerden dat er een Trump connectie bestond met de aan het Kremlin verbonden bank en men daarbij ontdekte ‘dat er niets was’. (Ook een behoorlijk aantal FBI functionarissen, zoals deze James Baker, kunnen een oproep om voor de rechter te verschijnen van Durham verwachten, want ondanks dat ze nu onder ede toegeven dat ze in 2016 niets konden vinden, gingen zij wel jarenlang door met het steunen van de democraten en lieten het 2 jaar durende Mueller onderzoek zijn gang gaan. Paul.)

Mook vertelde dat hij voor het eerst werd ingelicht over de Alfa Bank kwestie door de algemeen raadsman voor de campagne, Marc Elias, welke in die tijd partner was van het advocatenkantoor Perkins Coie. (Dit advocatenkantoor speelde een grote rol bij het verder verspreiden van de valse Russische aantijgingen aan het adres van Trump en zal beslist bij deze rechtszaak betrokken raken. Paul.)

Mook getuigde dat hem werd verteld dat de gegevens afkomstig waren van ‘mensen met ervaring in dit soort zaken’. Hij vertelde dat de campagne niet volledig overtuigd was van de authenticiteit van de gegevens, maar men hoopte dat als de informatie aan een journalist zou worden gegeven, dat die het verder na kon trekken om vast te stellen of het ‘accuraat’ was of ‘inhoudsloos’.

Hij vertelde ook dat hij met senior campagneleiders besprak of de informatie aan een journalist moest worden gegeven, inclusief campagnevoorman John Podesta, met de senior beleidslijnadviseur Jake Sillivan - welke nu de Witte Huis Nationale Veiligheidsadviseur is - en met de communicatiedirecteur Jennifer Palmieri. (Ook deze personen zullen door Durham worden opgeroepen om te getuigen en hopelijk berecht te worden voor hun aandeel in het Rusland bedrog. Paul.)

“Ik besprak het ook met Hillary,” zo zei Mook. “Ik kan mij de volledige essentie van de conversatie niet meer herinneren, maar het ging er oa. over dat we dit hadden en dat we het wilden delen met een journalist,” vertelde Mook.

Op de vraag aan Mook of Clinton het goedkeurde dat de gegevens aan de media werden gegeven, getuigde Mook: “Ze ging ermee akkoord.”

Opmerking Paul Harmans: Bedenk bij deze getuigen die lager op de ladder staan, dat zij zichzelf zoveel mogelijk buiten schot trachten te houden en de schuld op anderen boven hen zullen schuiven. Robby Mook getuigt dat hij goedkeuring van Hillary Clinton kreeg, maar wat we van de democraten weten is dat ze allemaal een gigantische hekel aan Trump hebben en dat de kans dus groot is dat zij binnen de campagne nagenoeg allemaal wisten dat het Rusland verhaal compleet op leugens en bedrog beruste, maar het maar wat graag in de publiciteit wilden brengen om Trump schade te berokkenen en hem van het politieke toneel weg te houden.
https://www.foxnews.com/politics/hillar ... mann-trial

Fox News (https://www.foxnews.com/politics/hillar ... mann-trial)
Hillary Clinton approved dissemination of Trump-Russian bank allegations to media, campaign manager testifies
Plaats reactie

Terug naar “Paul Harmans nederlandse vertalingen”