Bioclandestine: Nu we allemaal 2000 Mules op grondniveau hebben gezien, laten we het nu eens bekijken vanaf 40.000 voet

Nederlandse vertalingen van X22 en andere info
Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5614
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

Bioclandestine: Nu we allemaal 2000 Mules op grondniveau hebben gezien, laten we het nu eens bekijken vanaf 40.000 voet

Bericht door noumoe »

Bioclandestine: Nu we allemaal 2000 Mules op grondniveau hebben gezien, laten we het nu eens bekijken vanaf 40.000 voet hoogte. Laten we bespreken hoe dit puzzelstukje past in de volledige puzzel en hoe het direct verbonden is met corona en Poetin die de 30+ biolaboratoria in Oekraïne aanvalt.

Wat maakte deze methode van stemfraude mogelijk? STEMMEN PER POST, als resultaat van de door de media gegenereerde angst voor corona. We herinneren ons allemaal de schuimbekkende democraten over Trump’s kritiek op stemmen per post. De enige manier waarop hun plan zou werken, was als de democraten in staat zouden zijn een noodsituatie te misbruiken om zodoende het stemmen per post mogelijk te maken. Dus wat deden zij om zeker te stellen dat ze de verkiezing zouden winnen? Zij creëerden een noodsituatie.

Zoals we allemaal hebben gezien in mijn artikel over de FOIA (WOB verzoeken) e-mails, hebben virologen, biologen en immunologen geconcludeerd dat corona was gecreëerd in een laboratorium. Een lab dat werd gerund door het Amerikaanse NIH (National Institutes of Health). En dat werd allemaal verborgen gehouden door de linkse, politieke bureaucraten Fauci en Collins.

Dus een door links geleid agentschap binnen de Amerikaanse overheid ontweek regeringsoverzicht door ziekteverwekkers te modificeren in andere landen. Eén van deze ziekteverwekkers ‘ontsnapte’ en dat stelde de democraten in staat om een noodsituatie in te stellen en zodoende massaal stemmen per post te implementeren, iets dat hen weer in staat stelde de verkiezing te ontwrichten via de methodes beschreven in 2000 Mules.

Nu wordt het duidelijk waarom Biden/Obama/DNC Hunter Biden gebruikten als een gevolmachtigde om via zijn bedrijf Rosemont Seneca Amerikaans geld van het ministerie van defensie over te hevelen naar Hunter Biden’s biobedrijf Metabiota en andere biolaboratoria in Oekraïne. Het DNC (Democratisch Nationaal Comité) en de globalisten zijn rechtstreeks betrokken bij het biologische gain of function (versterken van eigenschappen) onderzoek op ziekteverwekkers. En het resultaat van het ontsnappen van één daarvan was op alle fronten van groot voordeel voor het DNC en de globalisten. En toevallig hadden zij op dat moment een landelijk netwerk gereedstaan van stembiljethandel en koeriers (mules), in liberale steden en in de liberale key swing states. En het plan steunde volledig op het uitvoeren van stemmen per post.

Nu is het duidelijk waarom Poetin de Amerikaanse biologische faciliteiten nabij zijn grens heeft aangevallen. En waarom China, Rusland, India, Brazilië, Mexico en Gabon allemaal bij het VN Security Council stemden dat de Amerikaanse biologische netwerken onderzocht moesten worden…

Dat is waarom de media en de democraten zo bezorgd zijn om Oekraïne. Dat is waarom de feiten checkers en de linkse mediamachine nog steeds het bestaan volledig ontkennen van Amerikaanse laboratoria in Oekraïne. Dat is waarom de democraten troepen naar Oekraïne willen sturen om deze laboratoria te beschermen. Omdat hun bio-mogelijkheden datgene zijn dat hen toestaat de macht over het volk te behouden. Het stelen van verkiezingen, het implementeren van een politiestaat, gedwongen vaccinatie, censuur van politieke meningen van hun tegenstanders onder het mom van volksgezondheid. Corona gaf hen de macht te doen wat zij maar wilden.

Heeft het DNC een andere ‘variant’ gepland voor vrijgave voorafgaand aan de midtermverkiezingen (november dit jaar) zodat ze het opnieuw kunnen doen? Wist Poetin daarvan? Is dat één van de redenen dat Rusland de biolaboratoria heeft aangevallen? Is dat waarom Victoria Nuland en de rest van het DNC zo doodsbenauwd zijn voor de mogelijkheid dat hun ‘onderzoek’ in handen van de Russen valt?

Binnenkort zullen zij massaal stemmen per post gaan pushen, in dit geval voor de midterms. Let maar op, het is hun enige manier.

De tijdlijn:
- Hunter Biden hevelt geld van het Amerikaanse ministerie van defensie over naar buitenlandse biologische faciliteiten om ziekteverwekkers te modificeren.
- Een gemodificeerde ziekteverwekker ‘ontsnapt’ uit een laboratorium in een buitenland, dat resulteert in een wereldwijde shutdown.
- Deze ‘pandemie’ resulteert in een door het DNC ingestelde noodvoorziening van stemmen per post.
- Stemmen per post opent de deur voor het DNC om de methodes toe te passen zoals uiteengezet in 2000 Mules om daarmee massale stemfraude in de swing states te plegen.
- Joe Biden wint de verkiezing.

Het DNC creëerde een biologisch wapen om een verkiezing te winnen!

Door: Clandestine
Vertaling: Paul Harmans
Plaats reactie

Terug naar “Paul Harmans nederlandse vertalingen”