ech Giganten Censureren, Blacklisten En Bannen Overal Op De Sociale Media Platforms Berichten Over De ‘2000 Mules’ Stemb

Nederlandse vertalingen van X22 en andere info
Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

ech Giganten Censureren, Blacklisten En Bannen Overal Op De Sociale Media Platforms Berichten Over De ‘2000 Mules’ Stemb

Bericht door noumoe »

Belangrijke update: Tech Giganten Censureren, Blacklisten En Bannen Overal Op De Sociale Media Platforms Berichten Over De ‘2000 Mules’ Stembiljethandel

Door: Jim Hoft

8 mei 2022

Vertaling: Paul Harmans

De virtuele première van de film ‘2000 Mules’ vond gisteravond (7 mei) live vanuit Las Vegas plaats.

In de film verschaffen Dinesh D’Souza en True the Vote antwoorden en bewijs betreffende de gestolen 2020 verkiezing. Deze explosieve documentaire werd afgelopen dinsdag uitgebracht in een aantal zorgvuldig gekozen theaters in het land (de VS).

De film ‘2000 Mules’ bewijst via het volgen van GPS-gegevens van mobieltjes en beveiligingsvideo’s, dat de democraten gebruik maakten van stembiljethandel om de 2020 verkiezing van President Donald Trump te stelen. Bij deze nationale samenzwering was elke battleground staat betrokken.

DUIZENDEN Amerikanen namen gisteravond (7 mei) deel aan de virtuele première.

Op zondagmorgen publiceerde True the Vote dit alarmerende bericht op hun Facebook account:

Extreem belangrijke update:
Wij hebben talrijke meldingen ontvangen over wijdverbreid censureren van berichten over 2000 Mules overal op de grote sociale media platforms.
Onze website die burgers helpt betrokken te raken met de democratie en het helpen van het opschonen van stemdatabases is door Facebook volledig op de zwarte lijst geplaatst.
Instagram heeft volgens meldingen foto’s van onze première tezamen met POTUS 45 (Trump) in Mar a Lago zwartgelakt.
TikTok markeert accounts die videoclips van de première van gisteravond in Las Vegas delen als: ‘aanzet tot geweld’.
Twitter sluit accounts.
Rumble kreeg met ‘ongekende aanvallen’ te maken die de vertoning van de video aldaar moesten voorkomen.
Als dit geen bewijs is dat big tech absoluut doodsbang is dat Amerikanen het bewijs zien wat wij in deze film presenteren, wat is het dan wel?
We weten niet hoe het met jullie zit – maar dit zorgt ervoor dat wij onze inzet verdubbelen en luider gaan roepen.
Ons land staat op het spel vrienden. Blijven jullie je mond hierover houden… of willen jullie helpen met het verspreiden van de waarheid? Als je je aansluit, zorg er dan voor dat iedereen dit ziet en weet wat er gaande is.

Het is geen verrassing dat de tech giganten deze film censureren. Uiteindelijk onthult het weer eens dat ALLES dat de tech giganten over de 2020 verkiezing hebben gepromoot, een complete leugen is geweest.
https://www.thegatewaypundit.com/2022/0 ... -platforms
Plaats reactie

Terug naar “Paul Harmans nederlandse vertalingen”