Wob-documenten over inmenging van de Gates Foundation en het WEF bij het Nederlandse vaccinatiebeleid

Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

Wob-documenten over inmenging van de Gates Foundation en het WEF bij het Nederlandse vaccinatiebeleid

Bericht door noumoe »

https://danielvdtuin.substack.com/p/wob ... accins?s=r

Wob-documenten over inmenging van de Gates Foundation en het WEF bij het Nederlandse vaccinatiebeleid
Opmerkelijke wob-documenten over de inmenging van de Gates Foundation en het World Economic Forum bij "virusbestrijding" door middel van injecties.

Daniël van der Tuin
Feb 20
Knipsel.JPG
Sinds het uitroepen van de “pandemie” heeft het Rijk een stevige campagne gevoerd tegen wat zij bestempeld als desinformatie. Na een opmerkelijke vertraging wegens “drukte”, zijn sinds het najaar van 2021 tienduizenden wob-documenten beschikbaar gesteld over het beleid in de eerste maanden van de pandemie. Vrijwilligers nemen deze documenten door. Belangrijke bevindingen rond het thema “World Economic Forum en Gates Foundation” worden op deze pagina gepubliceerd.

18 juni 2020: Samenvatting VWS over Gates Foundation
Uit deze correspondentie blijkt dat het ministerie van VWS een gesprek heeft ingepland over de Inclusieve Vaccin Alliantie van de Bill & Melinda Gates Foundation. In voorbereiding van dit gesprek heeft een functionaris achtergronden verzameld over de Bill & Melinda Gates Foundation op basis van mediaberichten. Hieruit blijkt dat er weinig besef is van het businessmodel van Bill Gates, dat het beste kan worden aangeduid als “filantrokapitalisme”.
Knipsel.JPG
15 juni 2020: Rutte belde met “Mrs. Gates”
Het ministerie van VWS ontvangt een bericht van een functionaris van de Gates Foundation. Hieruit blijkt dat minister-president Rutte op 26 april 2020 heeft gebeld met “Mrs. Gates” over de Inclusieve Vaccin Alliantie. De vertegenwoordiger van de Gates Foundation wil een afspraak maken over de Nederlandse inspanningen rond het initiatief van de alliantie.
Knipsel.JPG
15 juni 2020: Positionering WEF op wereldtoneel
Het voorstel van het WEF is inmiddels op twee A4’tjes door het ministerie van VWS samengevat. Het voorstel is ook afgezet tegen dat van de Vaccin Alliantie. In de samenvatting is ook opgenomen “hoe het WEF zich op het wereldtoneel heeft gepositioneerd”. De functionaris vraagt of de ontvanger deze week nog wil spreken met het WEF.
Knipsel.JPG
11 juni 2020: Afzetten tegen voorstel World Economic Forum
Uit deze correspondentie blijkt dat er een memorandum van overeenstemming (MOU) met de Inclusieve Vaccin Alliantie ligt. Een ambtenaar van VWS stelt de vraag of deze overeenstemming moet worden gespiegeld aan een voorstel van het World Economic Forum (WEF). Hieruit blijkt dat er een zekere waarde gehecht wordt aan de wensen van het WEF, door sommige Nederlandse politici een “praatclub” genoemd.
Knipsel.JPG
10 juni 2020: Accounthouder WEF bij Internationale Zaken
Het WEF wil een alliantie oprichten die zich bezig houdt met de productie van vaccins. Uit deze correspondentie blijkt dat dit door het ministerie interessant wordt gevonden. De plannen van het WEF blijken echter niet helemaal duidelijk te zijn. De samenvatting die de betreffend functionaris heeft gemaakt is weggelakt. Verderop in de correspondentie blijkt dat er bij Internationale Zaken (IZ) een accounthouder WEF bestaat.
Knipsel.JPG
10 juni 2020: Voorstel WEF gaat naar de minister
Het ministerie van VWS heeft een afspraak ingepland met het World Economic Forum over hun “vaccin-initiatief”. Een functionaris van het ministerie doet tevens navraag bij het WEF naar de personen binnen regeringen met wie zij spreekt over het initiatief. De functionaris laat ook weten dat het WEF initiatief op 10 juni aan de minister van Volksgezondheid zal worden voorgelegd.
Knipsel.JPG
9 juni 2020: Alliantie van World Economic Forum
Naar aanleiding van een bericht dat het ministerie van het World Economic Forum (WEF) ontving, wordt deze e-mail op het ministerie van VWS rondgestuurd. Hieruit blijkt dat het WEF een alliantie wil oprichten die zich bezig houdt met de productie van vaccins met als primair doel het opschalen van de productiecapaciteit.
Knipsel.JPG
8 juni 2020: Inmenging van World Economic Forum
Het ministerie van VWS ontvangt een bericht van een functionaris van het World Economic Forum (WEF). Uit deze correspondentie blijkt dat het WEF een voorstel van de Inclusieve Vaccin Alliantie heeft gezien. Naar aanleiding hiervan, wil de functionaris graag een voorstel van het WEF bespreken met hogere kringen rond de minister van Volksgezondheid.
Knipsel.JPG
20 mei 2020: Gates investeert in vaccins van CureVac
Dit document behandelt een vaccin dat in ontwikkeling is bij het bedrijf CureVac. Ook wordt vermeld dat CureVac investeringen heeft ontvangen van onder meer Bill Gates. Het laat zien dat het ministerie van VWS bekend is met het businessmodel van filantroop Gates; enerzijds ontvangt het RIVM uitnodigingen voor subsidies via de Bill & Melinda Gates Foundation, anderzijds worden vaccins besproken, waarin de multimiljardair investeert.
Knipsel.JPG
20 mei 2020: E-mail van Bill & Melinda Gates
Het RIVM ontvangt een e-mailbericht van de Bill & Melinda Gates Foundation over een nieuwe ronde met subsidies die speciaal voor de covid-19 pandemie in het leven is geroepen. Het RIVM is een partner van de foundation en streek al eerder subsidies op. De Bill & Melinda Gates Foundation deelt wereldwijd subsidies uit onder de valse voorstelling van “filantropie”. Bill Gates is echter ook mega investeerder in vaccins. Feitelijk is Gates dus filantrokapitalist.
Knipsel.JPG
13 mei 2020: Betrouwbare informatie over bijwerkingen
Een ambtenaar van VWS benadrukt dat betrouwbare informatie over vaccins en eventuele bijwerkingen altijd deel uitmaken van het vaccinatiebeleid, onder meer in samenwerking met het Bijwerkingencentrum Lareb. Tijdens de vaccinatiecampagne zal in praktijk blijken dat er nauwelijks aandacht is voor de honderdduizenden officiële meldingen van bijwerkingen.
Knipsel.JPG
Plaats reactie

Terug naar “Politiek & Wetten”