Verklaring van de ambassade betreffende Canadese sancties

Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

Verklaring van de ambassade betreffende Canadese sancties

Bericht door noumoe »

Verklaring van de ambassade betreffende Canadese sancties
25 februari 2022

De door het Canadese kabinet aangekondigde sancties tegen de President van Rusland en de minister van buitenlandse zaken van Rusland, is een ongekend onvriendelijke en tegelijkertijd absurde stap. Het is in tegenspraak met alle principes aangaande internationale relaties en diplomatieke ethiek. Op deze manier nadert het kabinet het punt van een niet te herstellen ontbinding van wederzijdse banden. Een reactie zal volgen.

In een bredere context zullen wij de aandacht gaan vestigen op het feit dat Canada in 2014 behoedzaam een oogje dichtkneep bij de omverwerping van de democratisch gekozen President V. Yanukovych door middel van een gewapende coup. Hij was onpopulair, maar het Westen erkende de democratische wijze van zijn verkiezing. En daarna vertrapte hetzelfde Westen, inclusief Canada, hun schreeuwerig verklaarde principes van het niet erkennen van een illegale omverwerping van democratisch gekozen leiders. Dat is het eerste punt.

Ten tweede, gedurende acht jaar negeerde Canada niet alleen de opkomst van het neo-Nazisme in de Oekraïne en de volkerenmoord ontketend door het Kiev regime tegen Russische burgers in het oosten van het land, het moedigde deze moorden aan en hielp daarbij. Canada trainde militaire formaties, inclusief neo-Nazi radicalen (dit is een gedocumenteerd feit), welke daarna onschuldige mensen vermoordden in Donbass. Hebben de beleidsmakers in Ottawa wat dat betreft, zich ooit gerealiseerd dat er bloed aan hun handen kleeft?

Ten derde, Rusland voert geen oorlog tegen de Oekraïne, noch tegen de Oekraïners. Rusland onderneemt een speciale militaire operatie om de Oekraïne te de-Nazificeren. De Canadese regering, handelend als één van de meest enthousiaste sponsors aan en verdedigers van het Kiev regime (hetzelfde regime dat de symbolen van SS divisies en de portretten van Hitler’s collaborateurs Bandera en Shukhevych weer tevoorschijn haalde als iets waar men trots op moet zijn) beschermd in feite dit Nazisme. Bijgevolg schrijft dit kabinet zijn naam in de donkerste bladzijden van de geschiedenis en maakt de generatie van moedige Canadezen te schande die hun leven gaven bij de gemeenschappelijke strijd naar de overwinning van het Nazisme in de Tweede Wereldoorlog.
FMoDA30WYAEeY35.jpg
Plaats reactie

Terug naar “Rusland”