CDC geeft toe dat de Covid pandemie het gevolg was van een ongeschikte test

Nederlandse vertalingen van X22 en andere info
Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

CDC geeft toe dat de Covid pandemie het gevolg was van een ongeschikte test

Bericht door noumoe »

CDC geeft toe dat de Covid pandemie het gevolg was van een ongeschikte test

Door: Paul Craig Roberts

27 december 2021

Vertaling: Paul Harmans

Bron: https://www.unz.com/proberts/cdc-admits ... riate-test

Opmerking Paul: Het CDC (Centers for Disease Control and Prevention – Bureau voor Ziektebeheersing en Voorkoming) is vergelijkbaar met ons RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu).

Stilletjes, zonder media-aandacht, heeft het Centers for Disease Control and Prevention (CDC) de PCR methode teruggetrokken als steekhoudende test voor het ontdekken van SARS-CoV-2 (Corona).

‘Na 31 december 2021 zal het CDC het verzoek aan de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) intrekken om de in februari 2020 geïntroduceerde CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR test als meest geschikte test te gebruiken om Corona vast te stellen.’
https://www.cdc.gov/csels/dls/locs/2021 ... ing_1.html

Het CDC geeft toe dat de PCR test geen onderscheid kan maken tussen het Coronavirus en griepvirussen.

Ik meldde verscheidene maanden geleden al dat de ‘gezondheidsautoriteiten’ tot dit besluit waren gekomen, maar de tenuitvoerbrenging van het terugtrekken van de test hebben uitgesteld tot eind 2021. Ze hadden de waardeloze test nodig om de angst te laten voortbestaan om zodoende zoveel mogelijk vaccinaties te bewerkstelligen om daarmee zoveel mogelijk geldelijk gewin te behalen.

Het is buitengewoon vreemd dat het terugtrekken van de test door het CDC niet de aandacht heeft getrokken van de media of de politici.

Dr. Kary Mullis, de met de Nobelprijs bekroonde uitvinder van de PCR test, vertelde verscheidene jaren geleden (begin 2020 toen de zogenaamde Corona pandemie aanving en men zijn test als enige middel ging inzetten om Corona-besmettingen vast te stellen. Vert.) dat: “De PCR test een methode is die je niet vertelt dat je ziek bent.” Het was nooit bedoeld als een Corona-test.

Dr. Pascal Sacre, de befaamde Belg gespecialiseerd op het gebied van intensive care, vertelde dat de RT-PCR methode werd misbruikt en toegepast als een meedogenloze en opzettelijke strategie om daarmee de schijn van een pandemie te creëren gebaseerd op valse testresultaten en dus geen feitelijke Corona-patiënten, om zodoende inbreuk te kunnen maken op de mensenrechten en grondwettelijke rechten van burgers.

Zoals ik regelmatig heb gerapporteerd werd de PCR test opzettelijk uitgevoerd op zo hoog mogelijke cycli waarvan bekend was dat die vals positieven opleveren. De meeste ‘Corona gevallen’ waren niets anders dan met voorbedachten rade vervalsingen. Ziekenhuizen maakten deel uit van deze misleidende zwendel omdat zij werden gemotiveerd via financiële beloningen om praktisch alle doden als Corona-doden te rapporteren. Dat was eenvoudig uit te voeren omdat elke persoon die op sterven lag, vanwege welke kwaal ook, een PCR test werd afgenomen die meer dan 97% vals positieven opleverde en daarmee dus de overleden patiënt werd verklaard als ‘Corona-dode’.

De vraag die de wereld moet stellen, is of de ‘gezondheidsautoriteiten’ werkelijk de winsten van Big Pharma aanmoedigen, zoals Robert F. Kennedy heeft aangetoond? De politici en de liegende media zullen verantwoordelijk worden gehouden voor het letsel en de doden veroorzaakt door het ‘vaccin’, voor het verloren gaan van bedrijven veroorzaakt door de nutteloze lockdowns en voor de buitengewone overtredingen van de Neurenberg wetten door vaccinatie te verplichten (of door het toepassen van dwang daartoe. Vert.).

De bewoners van de wereld moeten begrijpen dat de georkestreerde ‘Corona-pandemie’ de meest afschuwelijke massamisdaad is ooit uitgevoerd in de menselijke geschiedenis. Het was het ‘Vrije Westen’ dat deze vreselijke misdaad organiseerde en uitvoerde.

De mensen die Fauci vertrouwden (de Amerikaanse ‘expert’ die de overheid adviseert op de aanpak van Corona en te vergelijken is met de paar zogenaamde ‘experts’ die de Nederlandse overheid adviseren. Vert.), die Biden vertrouwden, die het medische bestel vertrouwden en de media vertrouwden, daarvan zijn de levens verwoest.

Zal het menselijk ras te dom zijn om dit bedrog te doorzien en ook de consequenties voor de mensenrechten en menselijke vrijheid? Zullen zij autoriteiten blijven vertrouwen en de media die hen hebben misleid met een hun opgelegd verhaal dat eist dat alle werkelijke experts worden doodgezwegen en bestraft? Als dat zo is, dan zullen zij (de mensheid) feitelijk tot slaven worden gemaakt.
Plaats reactie

Terug naar “Paul Harmans nederlandse vertalingen”