Rutte cs. verkopen invloed aan het WEF…!

Nederlandse vertalingen van X22 en andere info
Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

Rutte cs. verkopen invloed aan het WEF…!

Bericht door noumoe »

De voorzitter van het WEF, Klaus Schwab heeft inmiddels dus, met instemming van Nederlandse ’top’-politici, Nederland betrokken in de uitvoering van deze bizarre agenda. Je kent de slogan, die politici over de hele wereld scanderen in hun speeches.. ‘BUILDING BACK BETTER’...! En dat is écht creepy, als je bedenkt dat dit zich feitelijk ACHTER de schermen ontrold.

Inmiddels zijn overheidsstukken vrijgegeven, op basis van de WOB, waaruit keihard blijkt, dat de Nederlandse regering, onder leiding van Mark Rutte, die dagelijks nu te zien is met zijn WEF-aktetasje, juridisch bindende afspraken met het WEF heeft gemaakt. Naast dit WEF pleit ook het IMF (Internationaal Monetary Fund) onder leiding van de creepy-lady Christine Lagarde, voor een wereldwijde ‘Great Reset’.

Mark Rutte is de man, die toelaat, of zelfs gewoon regelrecht ervoor heeft gezorgd, dat het World Economic Forum, KEIHARD invloed in Nederland heeft verkregen. Juridisch BINDENDE afspraken zijn gemaakt, waardoor die invloed in de dagelijkse praktijk kan worden uitgerold..

Deze globalistische organisatie wil gebruik maken van de ‘plandemie’ rondom het coronavirus. Zodanig, dat deze situatie dus wereldwijd gebruikt wordt om een wereldwijde ‘Great Reset’ uit te voeren, waarbij er eigenlijk gewoon overal een totalitaire controlestaat moet worden ingevoerd. Want dat is “veilig” en ‘efficiënt.’ “Zoals dat in China zo voortreffelijk gebeurt..” aldus Klaus Schwab in zijn boek ‘The Great Reset‘.. En nee, dit is geen samenzweringstheorie, want het is gewoon IN YOUR FACE..

Hier het volledige artikel:
https://www.wanttoknow.nl/economie/rutt ... n-het-wef/
Plaats reactie

Terug naar “Paul Harmans nederlandse vertalingen”