IVERMECTINE WERKT – WAAROM MOGEN WE HET NIET GEBRUIKEN?

Covid, vaccins, maatregelen
Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

IVERMECTINE WERKT – WAAROM MOGEN WE HET NIET GEBRUIKEN?

Bericht door noumoe »

Knipsel.JPG
Knipsel.JPG (73.34 KiB) 118 keer bekeken
IVERMECTINE WERKT – WAAROM MOGEN WE HET NIET GEBRUIKEN?
Na een uitgebreide bespreking van het geneesmiddel HCQ, gepubliceerd op het blog van de stichting Vaccinvrij onder de titel: ‘Hydroxychloroquine – luis in de pels van de vaccinindustrie’, is het nu tijd voor een uitgebreide bespreking van het geneesmiddel Ivermectine.

Er zijn inmiddels vele berichten verschenen over succesvolle genezing van Covid-19 met behulp van dit medicijn, maar de conventionele media zwijgen dit dood, of ontkennen het. De Volkskrant concludeerde op 4 maart 2021 aan de hand van een “groot en gedegen onderzoek” dat Ivermectine niets doet tegen corona.

Hiermee leek voor de conventionele media de kous afgedaan. Maar voor mensen die het onderzoek zelf lezen werden de belangenverstrengelingen – zoals dat zo vaak het geval is bij wetenschappelijk onderzoek – direct duidelijk. De studie waar de Volkskrant het over heeft, geleid door dr. López-Medina, werd voornamelijk gefinancierd door de drie farmaceutische multinationals: Sanofi Pasteur, GlaxoSmithKline, en Janssen.

Of de “Covid-doden” al dan niet gevaccineerd zijn lijkt zo langzamerhand een staatsgeheim te worden, maar uit Engelse cijfers van begin november 2021 blijkt dat 83% van de Covid-patiënten die in het ziekenhuis werd opgenomen was gevaccineerd.
https://stichtingvaccinvrij.nl/ivermect ... -gebruiken

Stichting Vaccin Vrij (https://stichtingvaccinvrij.nl/ivermect ... gebruiken/)
Ivermectine werkt – waarom mogen we het niet gebruiken?
Er zijn inmiddels vele berichten verschenen over succesvolle genezing van Covid-19
Plaats reactie

Terug naar “Covid-19 Nederland”