Trump Bevestigt Dat Hij De Spreekbuis (wat nu de nep nieuws media nog zijn. Vert.) Terug Zal Geven Aan ‘Wij Het Volk’.

Nederlandse vertalingen van X22 en andere info
Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

Trump Bevestigt Dat Hij De Spreekbuis (wat nu de nep nieuws media nog zijn. Vert.) Terug Zal Geven Aan ‘Wij Het Volk’.

Bericht door noumoe »

Trump Bevestigt Dat Hij De Spreekbuis (wat nu de nep nieuws media nog zijn. Vert.) Terug Zal Geven Aan ‘Wij Het Volk’.

X22 Report 9 december 2021

Vertaling van 17:33 tot 22:46 door Paul Harmans

…en we kunnen zien dat alles wat ze (de Deep State) momenteel doen, wat ze trachten te verbergen, dat mislukt en speciaal met Ghislaine Maxwell. Alles wat ze trachten te doen mislukt. Wat heel interessant is, is dat je kunt zien dat ze in paniek zijn. Alweer, Ghislain Maxwell’s rechtszaak is verborgen voor Wij Het Volk. Waarom? Omdat er wellicht namen naar buiten komen gedurende de rechtszaak? Willen ze niet dat mensen horen wat er werkelijk gaande is met deze seks-sekte waarmee ze bepaalde politici chanteren, over bepaalde Hollywood figuren die erbij betrokken zijn, koninklijken die erbij betrokken zijn en wellicht ook figuren in het vaticaan? Dat ze niet willen dat mensen dat horen? Jazeker, dat is waarom ze dat allemaal verbergen, hetzelfde met Jussie Smollett, maar we zien dat ze in paniek zijn.

TheStormHasArrived17 postte dit op Telegram, het zijn Joe Scarborough en Mika Brzezinski (van nep nieuws MSNBC. Vert.) die iedereen vertellen dat zij wel zullen uitmaken wat belangrijk is en wat niet belangrijk is en welke dingen bedrog zijn en welke echt. Dit is wat zij zeiden: (https://t.me/TheStormHasArrived17/6846), MSNBC: “Het magazine (The Atlantic) wijdt zich aan de werkelijke bedreigingen die Amerika onder ogen moet zien, maar misschien is er geen kwestie meer belangrijk dan het samenzweringsdenken dat ertoe heeft geleid dat normaal weldenkende Amerikanen, oplettend zijn gemaakt op een kinder-sekshandel epidemie die EENVOUDIGWEG NIET BESTAAT.”

(TheStormHasArrived17 reageerde hierop met: ‘Probeer je me nu voor de gek te houden? Kinder-sekshandel is geen echt probleem? Zij besteden 10 minuten aan het trachten af te kraken van het probleem als zijnde een wervingsinstrument van de ‘QAnon’ sekte? Waarom zouden zij trachten een dergelijke rechtszaak met goede bedoelingen af te kraken?

Deze mensen zijn ziek.’ )

Dus ze trachten ons ervan te overtuigen dat deze hele kinder-sekshandel kwestie gewoon niet bestaat? Het zou één van die mythes zijn waarin iedereen gelooft? Bijna net zoals met de rellen in 2020, dat was ook een mythe. Is het niet komisch dat al die mensen die deel uitmaken van het misdaadsyndicaat, ons blijven vertellen dat wat wij met onze eigen ogen zien en wat er gaande is, dat je daar niet naar moet kijken. Denken zij nu echt dat wij zo dom zijn? Dat wij deze idioten gaan geloven die ons vertellen er niet naar te kijken, dat het niet werkelijk gebeurt?

Denk aan Jerry Nadler (democratische politicus. Vert.) toen de rellen plaatsvonden en hij zei dat het een volslagen mythe was, dat het niet plaatsvond. En het nep nieuws erbij was en zeiden dat het voornamelijk vredelievende protesten waren, maar alles wat wij zagen waren branden achter hen, mensen die rondrenden en ramen ingooiden en winkels plunderden. En zij trachtten ons ervan te overtuigen dat dit niet gebeurde!

Net zoals ze ons ervan trachten te overtuigen dat: ‘Hé, alles dat je ziet rondom de Epstein/Maxwell rechtszaak heeft te maken met Trump.’ In feite is het het tegenovergestelde, want wat doen ze? Ze schuiven alles op Trump af omdat het iets is dat zijzelf deden. Denk eraan, Bill Clinton vloog 26 maal met de Lolita Express en andere vliegtuigen. Hoeveel keer? 26 keer! (Er zijn aanwijzingen dat het er nog veel meer waren. Vert.) En vloog naar 26 verschillende locaties. Denk daar eens over na, het is ongelooflijk.

‘MaxwellTrialTracker’ zijn de mensen die de rechtszaak van Maxwell volgen en hun twitteraccount was verwijderd, daarna plaatsten ze een tweede account en dat werd ook verwijderd en nu zitten ze op weer een ander twitteraccount, ze blijven doorgaan en doorgaan. Zij posten dit: ‘Toen de FBI de harde schijven en de Cd’s (met opgeslagen foto’s), in beslag nam (nadat Epstein in juli 2019 was gearresteerd. Vert.) bleken die reeds FBI bewijsetiketten opgeplakt te hebben, wat erop duidt dat de FBI en de politie deze items al eens in hun bezit hebben gehad (vermoedelijk toen Epstein in 2008 een rechtszaak aan zijn broek kreeg. Vert.), het hebben bekeken en het toen weer aan Epstein hebben teruggegeven.’

Mmm, dat is zeer interessant.

En dan hebben we 'JuliansRum' en hij keek naar bepaalde foto’s van Ghislain Maxwell (https://t.me/juliansrumchannel/525) die nu gepresenteerd worden en het viel hem op dat achter Ghislain Maxwell de keystone (sluitsteen van een boog. Vert.) is te zien (https://t.me/juliansrumchannel/524), een spiegel met de vorm van een keystone. En bedenk je, in de (Q) berichten heeft de keystone meerdere betekenissen, er is niet slechts 1 betekenis.

En 'StableJohn' plaatste dit: '#Qanon Verscholen in het volle zicht, symbolisme zal hun ondergang zijn. Weer een ‘Keystone’ van Epstein’s eiland’. En Julian refereerde aan (Q) post 3452 (https://qagg.news/?q=%23%233452) van 18 juli 2019 en die zegt: ‘Onderzoek nader.’ Dus ging hij naar (Q) post 4566 (https://qagg.news/?q=%23%234566) en die zegt: ‘Argument, Maxwell’s naam is niet bekend genoeg om een massa ontwaken te triggeren.’ Daaronder staat: ‘DE ENE LEIDT NAAR DE ANDER, NAAR DE ANDER, NAAR DE ANDER. DE ENE LEIDT NAAR VELEN.’ Dan zegt een andere (Q) post (https://qagg.news/?q=%23%23262): ‘De ene verbind je met een ander.’ En: ‘Vind de KEYSTONE. Wat houdt alles bij elkaar?’ Hij (JuliansRum) zegt, ‘ik zal het je vertellen: Maxwell is de keystone. Keystone: als Amerika ten onder gaat, gaat de wereld ten onder. Keystone: als Maxwell ten onder gaat, gaat de sekte ten onder.’ Dan gaat hij naar (Q) post 4565 (https://qagg.news/?q=%23%234565) en die zegt: ‘Mogelijk was Epstein een puppet [niet de hoofdpersoon(en) van belang]? Gefinancierd door wie of wat [buitenlandse] entiteiten?’

Ik geloof dat Maxwell in feite degene was die alles dirigeerde en dat Epstein de puppet was. En ik geloof dat dat is wat JuliansRum nu zegt.

Wat heel interessant is, het lijkt dat de rechtszaak momenteel stilligt omdat één van Ghislain Maxwell’s raadslieden ziek is geworden. Wel, dat is zeer interessant en we moeten afwachten wat er nu gaat gebeuren. Dit vertelt mij dat de zaken niet gingen zoals zij wilden en ze zich nu hergroeperen en trachten uit te vinden welke tactiek ze nu moeten gaan volgen.
https://rumble.com/vqi527-ep.-2648b-tru ... e-the.html
Plaats reactie

Terug naar “Paul Harmans nederlandse vertalingen”