[Hillary Rodham Clinton] Is Een Marionet, Haar Koordjes Zijn Doorgesneden, Ze Staat Er Alleen Voor, Durham Brengt De Pij

Nederlandse vertalingen van X22 en andere info
Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

[Hillary Rodham Clinton] Is Een Marionet, Haar Koordjes Zijn Doorgesneden, Ze Staat Er Alleen Voor, Durham Brengt De Pij

Bericht door noumoe »

[Hillary Rodham Clinton] Is Een Marionet, Haar Koordjes Zijn Doorgesneden, Ze Staat Er Alleen Voor, Durham Brengt De Pijn

X22 Report 4 november 2021

Vertaling van 01:32 tot 08:42 door Paul Harmans

Wel, het lijkt erop dat de goeden zojuist een ander schaakstuk op het bord hebben verplaatst en nu hebben we paniek in (Washington) DC. Wat heeft Durham zojuist gedaan? Hij heeft een volgende dagvaarding ontzegelt, tegen Igor Danchenko. En zoals we al eerder hebben gezegd, alle wegen leiden naar Hillary Clinton. En natuurlijk naar personen boven haar. Dit is slechts het begin, de goeden maken hun zetten nu, ze brengen de pijn. En we kunnen zien dat de Deep State spelers, de corrupte politici, ze zijn in paniek zoals we nog niet eerder hebben gezien.

Dit is niet zoiets als het Mueller onderzoek, waarbij ze tv-camera’s hadden en de journalisten zaten te wachten totdat ze iemand zouden arresteren. En het had niets te maken met een Russische samenzwering. Dit (van Durham) is gedocumenteerd bewijs, onderzocht en voortgebracht om te laten zien hoe zij feitelijk de Russische vervalsing uitvoerden, hoe zij op de president van de Verenigde Staten spioneerden, zelfs voordat hij president was. Wat voor landverraders deze mensen zijn, hoe juist zij samenzwoeren met Rusland.

Bedenk je, alles wat zij doen, dat projecteren zij op Trump. Quid pro quo (een Latijnse uitdrukking die betekent: ‘het ene voor het andere’.) met de Oekraïne, wie deed dat? Biden. Samenzweren met Rusland, wie deed dat? Hillary Clinton en Obama en Biden en veel andere spelers. Denk aan afzettingspoging nr. 1, toen ze al die personen hadden die kwamen getuigen, Fiona Hill, Adam Schiff, die de leiding had en vele anderen. Wat denk je waarover dit ging, wat denk je waarom al die personen daar waren? Zij beschermden zichzelf, zij hielden vast aan hun agenda om Trump weg te krijgen omdat ze wisten wat hij van plan was te gaan doen. Alles wat zij zeiden, alles waarover ze spraken, alles wat zij deden gedurende die afzettingshoax, en bedenk je, ze waren onder ede, het waren allemaal leugens! Zij logen tegen het Amerikaanse volk, zij logen tegen de regering en nu komt de waarheid boven.

En bedenk je, het nep nieuws, big tech en de corrupte politici waren er allemaal bij betrokken. Sommige journalisten wonnen zelfs de Pulitzerprijs (een prestigieuze Amerikaanse literatuurprijs die wordt uitgereikt op het gebied van nieuws). Weet je nog wat Trump eerder zei, wel, dat Pulitzer (de organisatie) maar beter kon beginnen die prijzen terug te halen, want deze personen (journalisten) hadden het volledig fout. Zij deden geen onderzoek, ze kregen (valse) informatie toegeschoven van de inlichtingendiensten en nu blijkt dat ze het volledig fout hadden. Zij deden helemaal niets, ze verdienen helemaal geen Pulitzerprijs, in feite zouden ze ontslagen moeten worden. Maar we gaan nog veel meer als dit zien, dit is slechts het begin.

Herinner je dat Trump altijd heeft gezegd dat hij achter Hillary Clinton zou aangaan, dat zij gearresteerd zou worden. En we hebben altijd van de (Q) berichten geweten dat hij (Trump) ‘pijn’ zou brengen, bij elke stap, de ene na de andere, pijn, pijn, laat ze het voelen zoals hij het voelde gedurende deze hele tijdsperiode (vanaf 2016 tot aan nu). En ja, het gaat erger en erger worden gedurende de tijd, dit is slechts het begin.

Denk aan wat Trump en de goeden hebben gedaan, gedurende dit hele ‘Plan’ dat gaande is. Vertrouwde hij op één ding? Vertrouwde hij alleen op het verkiezingsonderzoek? Nee. Vertrouwde hij slechts op Durham? Nee. Vertrouwde hij slechts op misdaden tegen de mensheid? Nee. Hij gebuikt het allemaal, voor het geval dat! Ik denk niet dat hij zich zorgen hoeft te maken en ik denk dat hij dat ook weet. Maar hij wilde het volk laten zien hoe kwaadaardig deze mensen zijn. Want niet alleen de verkiezingsfraude, dat ze bedrog pleegden en mensen zouden zeggen: “Oké, ze pleegden fraude, nou ja, als dat alles is.” Maar dan openbaar je de misdaden tegen de mensheid, gedaan door dezelfde personen en dan zullen mensen zeggen: “Wacht eens even, gingen zij naar Epstein’s eiland? Handelden zij in kinderen, deden zij aan pedofilie? Wauw, dat is een heel ander verhaal!” En: “Wacht eens even, zij zijn tevens betrokken bij de pandemie? Omdat ze de pandemie gebruikten en samenwerkten met een buitenlandse regering om bedrog te kunnen plegen bij de (presidents) verkiezing, dat zijn exact dezelfde personen? En zij spioneerden op de president, op iemand die in de race voor het presidentschap zat en vervolgens tegen het Amerikaanse volk logen en valse afzettingspogingen ondernamen?”

Ik bedoel, denk wat er momenteel gebeurt, bedenk hoe pijnlijk dit voor hen is. Realiseer je, niets kan dit stoppen, er is geen ontsnapping mogelijk voor hen, er zijn geen deals, er is niets dat ze kunnen doen. Wel, ze hebben een paar opties, oftewel worden ze gearresteerd, of ze kiezen voor een andere uitweg (zelfmoord). Ik denk dat ze zich daar reeds op voorbereiden, waarom denk je dat Bill Clinton in het ziekenhuis was opgenomen? Ik zal niet verrast zijn als Hillary plotseling een beetje ziek wordt en het ziekenhuis in moet. Denk aan de Engelse koningin Elizabeth, plotseling is zij een beetje ziek. Het betekent niet dat het nu meteen gaat gebeuren, het betekent dat ze hun strategie alvast opbouwen, hun ‘ontsnappingsplan’.

En je gaat een hoop mensen zien die ontslag nemen. Een hoop mensen zeggen dat ze niet meer voor een herverkiezing gaan. Er kunnen mogelijk anderen zijn die zeggen: “Oké, ik ga niet meer voor de senaat of het huis, ik ga mij inzetten op het presidentschap”, omdat zij denken dat ze veilig zijn als ze voor het presidentschap gaan. En in feite zien we dat al gebeuren. Kissinger zegt dat hij de handdoek in de ring gooit om zich in te zetten voor het presidentschap. Je weet waarom, omdat hij verwikkeld is in dit alles. Het zal mij niet verbazen als Adam Schiff hetzelfde gaat doen.

Bedenk je, we weten al gedurende een hele lange tijd van de Q berichten dat er geen ontsnapping mogelijk is, je kunt je niet verschuilen achter de presidentiële verkiezingen. Deze mensen zijn verdoemd en het wordt erger en erger voor hen. Ze zijn onthuld voor wat betreft hun leugens, zij zijn onbeschut en elke dag wordt het erger en erger voor hen. Jazeker, Durham is op jacht en hij heeft heel veel meer dat hij naar buiten zal brengen. Is het je opgevallen dat het niet eindigde met Sussmann? Nu hebben we een volgende persoon en alles dat in de dagvaarding zit (iets waar we het verderop over zullen hebben) wijst naar Hillary Clinton, wat daarna wijst naar Obama en Biden en dan zullen we zien wat er daarna volgt. Denk aan de onzichtbare vijand, denk aan hun marionetten, denk aan George Soros!
https://rumble.com/voqg4d-ep.-2619b-hrc ... -is-b.html

Rumble (https://rumble.com/voqg4d-ep.-2619b-hrc ... -is-b.html)
Ep. 2619b - [HRC] Is A Puppet Her Strings Were Cut, She Is On Her Own,Durham Is Bringing The Pain
Plaats reactie

Terug naar “Paul Harmans nederlandse vertalingen”