Dit gaat niet over een volgende 4 jaar verkiezing

Nederlandse vertalingen van X22 en andere info
Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

Dit gaat niet over een volgende 4 jaar verkiezing

Bericht door noumoe »

Dit gaat niet over een volgende 4 jaar verkiezing, dit gaat over het onthullen en vernietigen van het [Deep State] systeem. De [Deep State] is complex, zij die de macht over het systeem hebben willen niet dat jij dat ziet, zij gebruiken het nep nieuws om te controleren wat wordt gezien en gehoord.

1. Het systeem van fraude moet voor het volk onthuld worden.

2. Mensen moeten begrijpen hoe de [Deep State] fraude pleegde.

3. Mensen moeten begrijpen dat dit niet in slechts één county plaatsvond of in één staat, het was wijdverspreid en gecoördineerd.

4. Denk aan de timing van Trump’s brieven aan Georgia en Texas (waarin hij er bij de gouverneurs op aandrong audits op te zetten. Vert.)

5. Mensen moeten zien hoe buitenlandse regeringen waren betrokken bij de verkiezingsfraude.

6. Mensen moeten zien hoe degenen die hebben gezegd dat er geen verkiezingsfraude was, hebben gelogen en hun misdaden hebben bedekt, dit is wat er momenteel in Arizona plaatsvindt.

7. De taak van de procureur-generaal van Arizona is het onderzoeken en het presenteren van de misdaad en straffen opleggen aan hen die de misdaad begingen, de mensen moeten dat zien, zal hij zijn werk doen?

8. De forensische audit is niet bedoeld om dezelfde frauduleuze stemmen te tellen, het is om het systeem van fraude te onthullen aan ons Het Volk.

9. Als de mensen eenmaal zien en begrijpen dat het systeem corrupt is, dan kunnen ze verandering eisen.

10. De mensen die de fraude tegen onthulling beschermd hebben zullen een keuze hebben: vertel de waarheid of ga door met liegen, de meesten zullen doorgaan met liegen.

11. Zal de FBI, het ministerie van justitie, de Supreme Court, enz. erbij betrokken worden als eenmaal het bewijs is gepresenteerd?

12. Bedenk je, we zitten in een oorlog, de [Deep State] zal terugvechten, bedenk je, zij vechten voor hun leven en voor het beschermen van hun systeem van overheersing.

13. Als de regel der wet niet wordt gevolgd, dan is er slechts één weg, het leger.
Plaats reactie

Terug naar “Paul Harmans nederlandse vertalingen”