DE STILTE VOOR DE STORM?

Nederlandse vertalingen van X22 en andere info
Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

DE STILTE VOOR DE STORM?

Bericht door noumoe »

DE STILTE VOOR DE STORM?

(

Dan Scavino postte gisteren een korte video van een muzikant die op weg naar een optreden een kort fragment speelt en zingt van een deel van de tekst van de Creedence Claerwater song ‘Have You Ever Seen The Rain’ dat begint met de tekst: 'Someone told me long ago, there's a calm before the storm'. (Iemand vertelde mij lang geleden dat er een stilte voor de storm is.) Dat is wat Trump in 2017 kort na zijn aantreden in het Witte Huis, tijdens een etentje met militairen, ook verkondigde, nadat hij een gebaar met zijn arm en hand maakte dat op een Q leek en aan de aanwezige media vroeg of zij wisten wat dat betekende? De nep nieuws media waren heel nieuwsgierig en vroegen hem het te vertellen, Trump antwoordde: “Misschien is het de stilte voor de storm.” Waarop de media vroegen wat de storm is. Trump: “Daar kom je wel achter.”



Q heeft het 7 maal over de ‘calm before the storm’ gehad en vergeet hierbij niet dat Q altijd heeft gezegd dat de datum waarop hij post niet het precieze tijdstip is, het kan maanden en zelfs jaren later pas plaatsvinden, Q legt daarbij uit dat de Deep State meekijkt en dus met opzet op het verkeerde been moet worden gezet. Q heeft 43 maal in zijn berichten gezegd ‘Future proves past’ dus: ‘de toekomst zal het verleden bewijzen’ en dat is zeer vermoedelijk van toepassing op zijn berichten. Dus een Q post van 2017 kan heel goed pas in 2021 of zelfs nog wel een paar jaar later waarheid worden!:
https://qagg.news/?q=calm+before+the+storm
https://qagg.news/?q=Future+proves+past

Q’s eerste post over de ‘calm before the storm’ was op 2 november 2017, toen nog onder de naam Anonymous en het was post 38 waarvan hieronder de vertaling:

Vier vliegdekschepen & escorte in de pacific? (Grote Oceaan)
Waarom is dat relevant?
Om te voorkomen dat andere regeringspersonen ons trachten kwaad te doen gedurende deze overgang? Rusland/China?
Of tegenovergesteld allemaal voor Noord-Korea? Of alle drie?
Denk logisch over de timing van alles dat gebeurt.
Neem nota van de toenemende militaire bewegingen.
Neem nota van het inzetten van de Nationale Garde morgen.
Neem nota van valse vlagaanslagen.
Volg Huma (Huma Abedin staat bekend als één van de belangrijkste medewerkers van Hillary Clinton. Vert.)
Maak geruststellende boodschappen gebaseerd op wat hier is bericht om die op andere platforms te verspreiden.

De stilte voor de storm.

Dan Scavino Jr. is een Amerikaanse politieke adviseur en hij diende in de Trump regering als White House Deputy Chief of Staff for Communications van 2019 tot 2021 en was Directeur van Social Media (voor Trump) van 2017 tot 2021. Er wordt wel gedacht dat Scavino heel nauw bij Q en zijn berichten is betrokken of zelfs Q is.
photo_2021-09-08_20-26-59.jpg
Plaats reactie

Terug naar “Paul Harmans nederlandse vertalingen”