Mensen Moeten Het In Zich Opnemen En De Feitelijke Gebeurtenissen Accepteren

Nederlandse vertalingen van X22 en andere info
Gebruikersavatar
Punisher2021
Moderator
Moderator
Berichten: 753
Lid geworden op: 22 nov 2020 18:25

Mensen Moeten Het In Zich Opnemen En De Feitelijke Gebeurtenissen Accepteren

Bericht door Punisher2021 »

Mensen Moeten Het In Zich Opnemen En De Feitelijke Gebeurtenissen Accepteren,
Mensen Moeten Zich Verenigen Om De [Deep State] Te Verwijderen
photo_2021-09-02_18-46-02.jpg
X22 Report van 1 september 2021

Vertaling vanaf 1:49 tot 6:49 min.: Paul Harmans

De Deep State, de corrupte politici, de onzichtbare vijand, de buitenlandse regeringen die zich bemoeiden met ons land, omdat het infiltratie van binnenuit is, ze beginnen allemaal angstig te worden omdat zij zich realiseren dat hun propaganda niet meer werkt. Het faalt. Jazeker, propaganda is glimmend, het is pakkend, mensen kijken ernaar. Maar wat er uiteindelijk gebeurt, is dat de waarheid naar buiten komt, de feiten komen aan het licht en soms duurt dat een tijd, soms duurt het maanden, soms duurt het een jaar, maar als de waarheid en de feiten naar buiten komen dan kan propaganda daar niet tegenop. En dan begint de propaganda weg te smelten en zien mensen de waarheid. En dat is wat we nu zien gebeuren.

Bedenk je, de doorsnee mens moet begrijpen wat er werkelijk gaande is. Ze moeten de waarheid zien, ze moeten de feiten zien en soms neemt dat tijd in beslag en dat is waarom we alles meemaken wat we momenteel meemaken. Omdat, zelfs als er mensen zijn die op Trump stemden, zij het nog steeds niet kunnen geloven, omdat ze nog steeds geloven in het nep nieuws, ze horen nog steeds de propaganda. Maar als de waarheid langzaam naar buiten sijpelt, gaan meer en meer mensen zeggen: “Weet je, er klopt iets niet, ik moet zelf wat meer onderzoek gaan doen, want dit slaat nergens op.” Begrijp je, dat is wat de mensen zal verenigen. Niet alleen dit, maar veel andere dingen ook.

Dit is de beginfase en we moeten de mensen verenigen en ze moeten het allemaal zelf zien gebeuren. Jazeker, jij kan dan wakker zijn. Jazeker, jij kan proberen iemand anders wakker te krijgen. Maar nogmaals, waarom denk je dat de mensen het eerst zelf moeten zien? Omdat je het soms niet kunt uitleggen. Bedenk je, er zijn mensen die jij tracht te overtuigen, maar die nooit zullen luisteren totdat ze het uit de eerste hand zien. En Trump en de goeden wisten dat. Zij wisten dat de enige manier om het Amerikaanse volk wakker te krijgen, was om het hen daadwerkelijk te laten zien. Het ze met de paplepel ingeven van de informatie, feitelijke informatie. Want zonder het te zien willen ze het niet geloven.

Net zoals je iedereen vertelt dat er fraude is en zodra er fraude is bij de verkiezingen en we zien een patroon in de fraude, dan zal Biden verwijderd worden en zal Trump terugkomen. Een hoop mensen zullen zeggen dat dat absoluut onmogelijk is, dat dat nooit gaat gebeuren, waar heb je het over? Maar als ze het eenmaal zien, dan geloven ze het. Hetzelfde met de pandemie. Als je iemand had verteld dat dit hele gebeuren werd gecreëerd door een PCR test welke niet het feitelijke virus kan vinden en dat de test niet werkt, zelfs als je hen de gegevens laat zien van de CDC- en de FDA-documentatie en dat ze de test gaan veranderen, dan nog willen ze het niet geloven totdat ze het feitelijk zelf zien plaatsvinden.

Het is bijna hetzelfde als in 2017 tegen iemand zeggen: “Luister, er zal een pandemie komen en alles zal gesloten worden, de wereldwijde economie, je zal een mondkapje moeten dragen, je zal niet naar je werk kunnen. En gedurende deze tijdsperiode zullen ze mensen toestaan gewelddadige rellen te organiseren en steden plat te branden en de politie, de burgemeesters en de gouverneurs zullen er niets tegen doen.” Ze zullen denken dat je volledig gestoord bent. Ja, je kan het aan ze uitleggen, maar ze zullen je niet geloven. Maar zodra ze het meemaken, wel dat is iets heel anders. En dat is waar we momenteel doorheen gaan.

En je kan zien dat terwijl Biden’s tevredenheidstatus in procenten gezien naar benden gaat en naar beneden gaat, dat mensen heel veel leren. De mensen zien de waarheid over wie deze personen werkelijk zijn. Ja, ze zijn heel goed met politieke praatjes. En als ze de controle hebben over het nep nieuws en ze de situatie onder controle hebben, dan lijkt het dat alles in orde is. Maar als ze die macht niet meer hebben, en dit is precies wat er momenteel aan de hand is, dan gebruiken ze nog steeds politieke praatjes, maar ze hebben geen controle meer over wat er rondom hen gaande is. Dat is waarom het afgebroken wordt. Ja, het is een traag proces, maar het moet zo gebeuren.

We weten dat als dingen ineen storten, de mensen de waarheid gaan zien en ze dwars door de propaganda kijken. En dit heeft ook te maken met de NFL, de NBA, Hollywood, corrupte politici en het lijkt erop dat er mensen zijn die dit nu naar buiten brengen en iedereen laten weten: ‘verwacht dat dit gaat gebeuren’.
https://rumble.com/vlywha-ep.-2566b-peo ... te-to.html

Rumble (https://rumble.com/vlywha-ep.-2566b-peo ... te-to.html)
Ep. 2566b - People Must Digest & Accept Factual Events, People Must Unite To Clean Out The [DS]
Get The Best VPN 50% OFF 4 LIFE! Click Here - https://www.virtualshield.com/x22
Afbeelding
Plaats reactie

Terug naar “Paul Harmans nederlandse vertalingen”