21-doelstellingen-van-de-illuminati-en-het-comite-van-300

The Dark Side.
Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

21-doelstellingen-van-de-illuminati-en-het-comite-van-300

Bericht door noumoe »

https://qanonnederland.wordpress.com/20 ... e-van-300/
committee-of-300-4th-edition-cover300w.jpg
committee-of-300-4th-edition-cover300w.jpg (138.45 KiB) 182 keer bekeken
Vertaald uit de tekst op de webpagina Educate Yourself uit het boek “The Conspirator’s Hierarchy: The Committee of 300”.
21 Doelstellingen van de Illuminati en het Comité van 300 door Dr. John Coleman (ca. 1993)

1. Een wereldregering/nieuwe wereldorde vestigen met een verenigde kerk en een monetair systeem onder hun leiding. De “One World Government” begon zijn kerk in de jaren 20 en 30 op te richten, omdat zij zich realiseerden dat de noodzaak van een religieus geloof dat inherent is aan de mensheid een uitlaatklep moet zijn en daarom een “kerk”-lichaam moet opzetten om dat te kanaliseren geloof in de richting die ze wilden.

2. Om alle nationale identiteit en nationale trots totaal te vernietigen, wat een eerste overweging was als het concept van een Eén Wereldregering zou werken.

3. Om de vernietiging van religie, en meer in het bijzonder, de christelijke religie, met uitzondering van hun eigen creatie, te bewerkstelligen en tot stand te brengen, zoals hierboven vermeld.

4. De mogelijkheid creëren om macht uit te oefenen op iedereen door middel van ‘mindcontrol’ en wat Zbignew Brzezinski techonotronics noemde, wat mensachtige robots en een systeem van terreur zou creëren waardoor Felix Dzerzinhski’s “Red Terror” op kinderspel zou lijken.

5. Het einde van alle industrialisatie tot stand brengen en een einde maken aan de productie van door kernenergie opgewekte elektriciteit in wat zij “de post-industriële maatschappij met nulgroei” noemen, met uitzondering van de computer- en service-industrie. Amerikaanse industrieën die overblijven worden geëxporteerd naar landen zoals Mexico waar overvloedige slavenarbeid beschikbaar is. Zoals we in 1993 zagen, is dit een feit geworden door het passeren van de Noord-Amerikaanse vrijhandelsovereenkomst, bekend als de NAFTA. Werklozen in de VS, in de nasleep van industriële vernietiging, zullen heroïne- en/of cocaïneverslaafden worden, of zullen statistieken worden in de eliminatie van de “overtollige populatie”, het proces dat we vandaag kennen als Global 2000.

6. Het gebruik van drugs aanmoedigen en uiteindelijk legaliseren en pornografie een “kunstvorm” maken die algemeen wordt aanvaard en uiteindelijk vrij algemeen wordt.

7. Ontvolking van grote steden tot stand brengen volgens de proefrun van het Pol Pot-regime in Cambodja. Het is interessant om op te merken dat de genocidale plannen van Pol Pot in de VS werden opgesteld door een van de onderzoeksstichtingen van de Club van Rome en onder toezicht stonden van Thomas Enders, een hoge functionaris van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Het is ook interessant dat de commissie momenteel probeert om de Pol Pot-slagers in Cambodja te herinstalleren.

8. Alle wetenschappelijke ontwikkeling onderdrukken, behalve voor degenen die door de Illuminati als nuttig worden beschouwd. Dit is vooral gericht op kernenergie voor vreedzame doeleinden. Vooral de fusie-experimenten worden momenteel geminacht en belachelijk gemaakt door de Illuminati en hun jakhalzen van de pers. De ontwikkeling van de fusietoorts zou de opvatting van de Illuminati over “beperkte natuurlijke hulpbronnen” uit het raam doen gooien. Een fusietoorts, op de juiste manier gebruikt, zou onbeperkte en nog onbenutte natuurlijke hulpbronnen kunnen creëren, zelfs van de meest gewone stoffen. Het gebruik van fusietoorts is legio en zou de mensheid ten goede komen op een manier die nog niet eens door het publiek wordt begrepen.

9. Het veroorzaken van, door middel van

A) beperkte oorlogen in de ontwikkelde landen,

B) door verhongering en ziekten in de derdewereldlanden,

de dood van drie miljard mensen in het jaar 2050, mensen die zij “nutteloze eters” noemen. Het Comité van 300 (Illuminati) gaf Cyrus Vance de opdracht om een ​​artikel over dit onderwerp te schrijven over hoe een dergelijke volkerenmoord tot stand te brengen. Het stuk werd geproduceerd onder de titel “Global 2000 Report” en werd geaccepteerd en goedgekeurd voor actie door voormalig president James Earl Carter en Edwin Muskie, toenmalig staatssecretaris, namens de Amerikaanse regering. Onder de voorwaarden van het “Global 2000 Report” wordt de bevolking van de VS in het jaar 2050 met 100 miljoen verminderd.

10. De morele vezels van de natie verzwakken en arbeiders in de arbeidersklasse demoraliseren door massale werkloosheid te creëren. Naarmate de banen afnemen als gevolg van het postindustriële nulgroeibeleid van de Club van Rome, voorziet het rapport in gedemoraliseerde en ontmoedigde werknemers die hun toevlucht nemen tot alcohol en drugs. De jeugd van het land zal worden gestimuleerd door middel van rockmuziek en drugs om te rebelleren tegen de status-quo, waardoor de familie-eenheid wordt ondermijnd en uiteindelijk wordt vernietigd. In dit verband heeft de commissie Tavistock Institute opdracht gegeven om een ​​blauwdruk op te stellen over hoe dit kan worden bereikt. Tavistock dirigeerde Stanford Research om het werk onder leiding van professor Willis Harmon te ondernemen. Dit werk werd later bekend als de “Aquarian Conspiracy”.

11. Om mensen overal ter wereld te weerhouden van het bepalen van hun eigen bestemming door middel van de ene crisis na de andere en het vervolgens “beheersen” van dergelijke crises. Dit zal de bevolking verwarren en demoraliseren in de mate waarin er te veel keuzes worden gemaakt, apathie op grote schaal zal het gevolg zijn. In het geval van de VS is er al een agentschap voor crisisbeheersing. Het wordt het “Federal Emergency Management Agency” (FEMA) genoemd, waarvan ik het bestaan ​​voor het eerst heb ingesloten in 1980.

12. Nieuwe culten introduceren en doorgaan met het stimuleren van degenen die al functioneren, waaronder rockmuziekgangsters zoals de Rolling Stones (een gangstergroep die erg geliefd is bij de Europese Black Nobility) en alle door Tavistock gecreëerde rockgroepen die begonnen met de Beatles.

13. Doorgaan met het opbouwen van de cultus van het christelijk fundamentalisme, begonnen door de dienaar Darby van de Britse Oost-Indische Compagnie, die zal worden misbruikt om de zionistische staat Israël te versterken door zich met de joden te identificeren door de mythe van “Gods uitverkoren volk”, en door het doneren van zeer substantiële bedragen aan wat zij ten onrechte geloven is een religieuze oorzaak in de bevordering van het christendom.

14. Om te pleiten voor de verspreiding van religieuze sekten zoals de Moslim Broederschap, het moslim-fundamentalisme, de Sikhs, en om geestbeheersingsexperimenten uit te voeren zoals die van Jim Jones en het type “Zoon van Sam”. Het is het vermelden waard dat wijlen Khomeini een creatie was van British Military Intelligence Div. 6, MI6. Dit gedetailleerde werk omschreef het stapsgewijze proces dat de Amerikaanse regering uitvoerde om Khomeini aan de macht te brengen.

15. Om “religieuze bevrijding”-ideeën over de hele wereld te verspreiden om alle bestaande religies, maar meer in het bijzonder de christelijke religie, te ondermijnen. Dit begon met de “Jesuit Liberation Theology”, die een einde maakte aan de Somoza Family regel in Nicaragua, en die vandaag El Salvador vernietigt, nu 25 jaar in een “burgeroorlog”. Costa Rica en Honduras zijn ook verwikkeld in revolutionaire activiteiten, op initiatief van de jezuïeten. Een zeer actieve entiteit die zich bezighoudt met de zogenaamde bevrijdingstheologie, is de communistisch georiënteerde Mary Knoll-missie. Dit verklaart de uitgebreide media-aandacht voor de moord op vier van Mary Knoll’s zogenaamde nonnen in El Salvador een paar jaar geleden. De vier nonnen waren communistische subversieve agenten en hun activiteiten werden uitgebreid gedocumenteerd door de regering van El Salvador. De Amerikaanse pers en de nieuwe media weigerden om enige ruimte of dekking te geven aan de massadocumentatie die de Salvadoraanse regering bezat, wat bewees wat de Mary Knoll Mission-nonnen in het land deden. Mary Knoll is in veel landen in actief en heeft een leidende rol gespeeld bij het brengen van het communisme naar Rhodesië, Mozambique, Angola en Zuid-Afrika.

16. Een totale ineenstorting van de economieën van de wereld veroorzaken en een totale politieke chaos veroorzaken.

17. De controle over alle buitenlandse en binnenlandse politiek van de VS.

18. De supranationale instellingen zoals de Verenigde Naties, het Internationaal Monetair Fonds (IMF), de Bank of International Settlements, het World Court en de lokale rechtbank, voor zover mogelijk, de lokale instellingen minder effectief maken door deze geleidelijk te faseren of ze onder de mantel van de VN brengen.

19. Om alle regeringen te infiltreren en te ondermijnen en van binnenuit te werken om de soevereine integriteit van de door hen vertegenwoordigde naties te vernietigen.

20. Een wereldwijd terroristisch apparaat [Al-Queda, ISIS, ISIL enz.] organiseren en met terroristen onderhandelen wanneer terroristische activiteiten plaatsvinden. Er zij aan herinnerd dat het Bettino Craxi was, die de Italiaanse en Amerikaanse regeringen ervan overtuigde te onderhandelen met de “Red Brigades Kidnappers” van premier Moro en generaal Dozier. Even terzijde, Dozier werd onder strikte bevelen geplaatst om niet te praten wat hem overkwam. Mocht hij ooit die stilte doorbreken, dan zal hij ongetwijfeld “een vreselijk voorbeeld” worden van de manier waarop Henry Kissinger omging met Aldo Moro, Ali Bhutto en generaal Zia ul Haq.

21. De controle krijgen over het onderwijs in Amerika met de intentie om het volledig te vernietigen. Tegen 1993 wordt het volledige effect van dit beleid duidelijk en zal het zelfs destructiever zijn naarmate primaire en secundaire scholen “Outcome Based Education” (OBE) gaan onderwijzen.

Zie ook Qnl Report Aflevering 5
Plaats reactie

Terug naar “Cabal, Elite & NWO”