Sex Kitten Programmering

Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

Sex Kitten Programmering

Bericht door noumoe »

https://qanonnederland.wordpress.com/ca ... lluminati/

Monarch/MK Ultra-Sex Kitten Programmering: Occulte Symboliek
monarch-playboy.png
Miley Cyrus is weer eens in het nieuws wegens een vulgaire video. Een video om onze jeugd te verleiden tot hetzelfde satanische gedrag, helemaal van God los. Het wordt tijd om jullie uit te leggen waarom artiesten zoals Miley Cyrus, Katy Perry, Rihanna, Madonna, Beyoncé, Ariana Grande, Lady Gaga, Nicki Minaj en nog veel meer zich zo (ongeremd, seksueel) gedragen op podia en videoclips.

Allen zijn slachtoffers van het MK-ULTRA programma van de CIA. Om preciezer te zijn, Project Monarch programmering, level Bèta. Later meer over de niveaus.

Bèta wordt aangeduid als “seksuele” programmering (slaven). Deze
programmering elimineert alle geleerde morele overtuigingen en stimuleert het
primitieve instinct, verstoken van remmingen. “Katachtige” alters (persoonlijkheden) kunnen op dit niveau verschijnen. Bekend als Kitten-programmering, het is de meest zichtbare vorm van programmeren, omdat vele vrouwelijke beroemdheden, modellen, actrices en zangeressen aan dit soort programmering zijn onderworpen. In de populaire cultuur duiden kleding met katachtige prints vaak op de Bèta-programmering.

Bèta, de tweede Griekse letter, en deze geeft de seksuele modellen en seksuele alters weer die de programmeurs maken. Het primitieve deel van de hersenen is betrokken bij dit soort programmering. Een vroeg seksueel misbruikevenement zal worden gebruikt om deze programmering te verankeren. Deze seksuele slaven zullen seksuele vermogens ontwikkelen die veel verder gaan dan wat het publiek ook maar voor mogelijk houdt. Ze ondergaan ook het ergste soort van misbruik dat veel verder gaat dan wat de meeste
mensen zich kunnen voorstellen. Bèta-alters zien zichzelf over het algemeen als katten.
katy-perry01.png
1. Paars catsuit met dierenprint: symbool voor Bèta ‘Sex Kitten’ Programma en paars staat voor de kleur van dissociatie in Monarch-programmering.
2. Paars kattenmasker: symboliseert de alter ‘sex kitten’-persona van de slaaf.
3. Reflectie: representeert de meervoudige alteratie van de Monarch slaaf (Katy Perry).
4. Schaduw: vertegenwoordigt ‘schaduw’-wijzigingen (gemaakt om de pijn te verdragen wanneer de hoofdaanwijzer dissocieert van marteling).
5. Bol garen (gewikkeld rond de pols): vertegenwoordigt een bal en ketting (symbool voor de gevangengenomen/ingetogen geest van de slaaf).

De duistere occultisten die de entertainmentindustrie leiden, gebruiken mode als een
middel tot occulte communicatie met anderen ‘in the know’, waarbij ze via
symboliek de individuen aanduiden die ze onder hun controle hebben als letterlijke ‘seksslaven’. Kleding met dierenprint wordt gebruikt voor deze communicatiemethode omdat het symbool staat voor de onbevangen of “wilde” instincten die in de slaaf naar buiten komen via Project Monarch’s Bèta of “Sex Kitten”-programmering; en wanneer geactiveerd een actie zal uitvoeren (of geslachtsdaad) die door de handler wordt vereist.

Deze vorm van mind control vernietigt in essentie het ‘heilige vrouwelijke’ binnen het vrouwelijke slachtoffer, waardoor ze in niets meer veranderen dan een stuk vlees dat
op elk moment door de handler gebruikt en misbruikt moet worden. Vrouwen zijn echter niet het enige geslacht dat last heeft van deze vorm van programmeren.

De volgende informatie behandelt de vrouwelijke slachtoffers van Beta-programmering, maar als je een foto-zoekopdracht doet naar mannelijke beroemdheden, zul je enkele bekende mannen en jonge volwassenen tegenkomen die dierenprint dragen. Soms hebben modetrends een dieper en donkerder symbolisch belang.

Als je een ouder bent van jonge kinderen of tieners die een carrière in de entertainmentindustrie overwegen, onderzoek en leer van de occulte symboliek en
houd je kinderen zo ver mogelijk weg van Hollywood of de entertainmentindustrie.
De Monarch-programmering vernietigt de mensheid, één voor één. De kinderen en jonge volwassenen moeten worden beschermd en de beste methode om dit te doen is door middel van voorlichting en kennis van deze gruwelijke activiteiten en uiteindelijk deze industrieën, die deze misdaden tegen de mensheid plegen, totaal te boycotten. Onze jeugd aanbidt, volgt, leest over, luistert naar en vooral kopieert deze “idolen”.

Het vernietigen van de geest van een vrouw is NIET glamoureus of sexy…

janet-jackson.png
In de achtergrond op deze foto zie je een oud-babylonisch figuur. Toeval?
Temidden van de subtiele cerebrale omzeiling van de goedgelovige bevolking, door een overvloed aan gemanipuleerde media, ligt een van de meest duivelse gruweldaden gepleegd op een deel van de mensheid; een vorm van systematische beheersing van de geest die bijna vijftig jaar lang elk aspect van de samenleving heeft doordrenkt.

Om het volgende objectief vast te stellen, kan het nodig zijn de vooropgezette ideologieën met betrekking tot de dualistische aard van de mens opnieuw te onderzoeken.

Het oplossen van de filosofische vraag of we inherent goed of inherent slecht zijn, komt neer op het vormen van onze waarneming van de werkelijkheid; specifiek, de spirituele variabele binnen de vergelijking van het leven.

Deze expositie wordt onderbouwd door vrijgegeven Amerikaanse overheidsdocumenten, personen die voorheen verbonden waren met de Amerikaanse inlichtingengemeenschappen, historische geschriften, onderzoekers met kennis van zaken in mind control, publicaties van behandelaars in de geestelijke gezondheidszorg, en interviews van overlevenden die ongewild werden onderworpen aan een zeer complexe vorm van op trauma’s gebaseerde mind control bekend als de MONARCH Programmering.

Een waarschuwing voor overlevenden van een intensieve systematische beheersing van de geest en/of een vorm van geritualiseerd misbruik: er zijn talloze ‘triggers’ in dit artikel. Het wordt daarom aanbevolen om het niet te lezen, tenzij er geschikte ondersteuningssystemen zijn of als u een grondig gereïntegreerde persoonlijkheid hebt.



Een korte geschiedenis van Mind Control
De mysteriereligies van het oude Egypte, Griekenland, India en Babylon hielpen de basis leggen voor occultisme, wat ‘verborgen kennis’ betekent. Een van de vroegste geschriften met verwijzing naar occultisme is het Egyptische Dodenboek, een verzameling rituelen die expliciet methoden van marteling en intimidatie beschrijven (om trauma te creëren), het gebruik van drankjes (drugs) en het opzeggen van spreuken (hypnose), uiteindelijk resulterend in de totale slavernij van de ingewijde.

Dit waren de hoofdingrediënten voor een deel van occultisme dat bekend staat als Satanisme, door de eeuwen heen.

Tijdens de dertiende eeuw groeide de rooms-katholieke kerk en verstevigde haar heerschappij in heel Europa met de beruchte Inquisitie. Satanisme overleefde deze periode van vervolging, onder de sluier van verschillende esoterische groepen.

In 1776 kreeg een Beierse Jezuïet met de naam Adam Weishaupt de opdracht van het Huis van Rothschild om de machtsbasis van de mysteriereligies te centraliseren in wat algemeen bekend staat als de Illuminati, wat ‘Verlichten’ betekent. Dit was een samensmelting van krachtige occulte bloedlijnen, elite geheime genootschappen en invloedrijke maçonnieke broederschappen, met de wens om het raamwerk voor een “nieuwe wereldorde” te construeren.

Het uiterlijke doel van deze utopie was om universeel geluk naar de mensheid te brengen. Hun onderliggende intentie was echter om geleidelijk de controle over de massa’s te vergroten en zo heersers over de planeet te worden.

De Anglo-alliantie
Tegen de 19e eeuw werden Groot-Brittannië en Duitsland erkend als de belangrijkste geografische gebieden van de controle van Illuminati.Het zou dan weinig verrassend moeten zijn om te weten dat het eerste werk in onderzoek naar gedragswetenschappen in 1882 in Engeland werd gevestigd, terwijl veel van de vroege medische en psychiatrische technieken die betrokken waren bij mentale controle, een pioniersrol speelden bij het Kaiser Wilhelm Institute in Duitsland.

Het Tavistock Institute of Human Relations werd in 1921 in Londen opgericht om het ‘breekpunt’ van mensen te bestuderen. Kurt Lewin, een Duitse psycholoog, werd in 1932 directeur van het Tavistock-instituut, rond dezelfde tijd dat nazi-Duitsland zijn onderzoek naar neuropsychologie, parapsychologie en multigenerationeel occultisme een tandje hoger zette.

Interessant is dat er een voortschrijdende uitwisseling van wetenschappelijke ideeën plaatsvond tussen Engeland en Duitsland, met name op het gebied van de eugenetica: de beweging die is gewijd aan het ‘verbeteren’ van de menselijke soort door de beheersing van erfelijke factoren bij de voortplanting. De beruchte, raadselachtige unie tussen de twee landen werd deels verbonden door de Orde van de Gouden Dageraad, een geheim genootschap dat bestond uit vele hooggeplaatste functionarissen in de nazi-partij en de Britse aristocratie.

Top SS Nazi-officier Heinrich Himmler was verantwoordelijk voor een wetenschappelijk project genaamd Lebersborn, dat selectief fokken en adoptie van kinderen omvatte, waaronder een bijzonder groot aantal tweelingen. Het doel van het programma was om een ​​superras (Ariërs) te creëren die volledig loyaal zouden zijn aan de zaak van het Derde Rijk (Nieuwe Wereld Orde).

Veel van de voorbereidende experimenten met betrekking tot genetische manipulatie en gedragsverandering werden uitgevoerd door Dr. Josef Mengele in Auschwitz, waar hij de gevolgen van traumabinding, oogkleuring en ‘twinning’ op zijn slachtoffers koud analyseerde. Naast de verraderlijke chirurgische experimenten die in het concentratiekamp werden uitgevoerd, werden enkele kinderen blootgesteld aan enorme hoeveelheden elektroshocks.

Helaas hebben velen van hen deze absolute horror niet overleefd. Gelijktijdig werd “brainwashing” uitgevoerd op gedetineerden in Dachau, die onder hypnose werden geplaatst en de hallucinogene drug mescaline kregen. Tijdens de oorlog werd parallel gedragsonderzoek geleid door Dr. George Estabrooks van Colgate University. Zijn betrokkenheid bij het leger, het CID, de FBI en andere agentschappen blijft gehuld in mysterie. Estabrooks zou zich echter af en toe “verspreken” en discussiëren over zijn werk waarbij hypno-geprogrammeerde dragers en hypnotiserend geïnduceerde gespleten persoonlijkheden werden gecreëerd.

Na de Tweede Wereldoorlog importeerde het Amerikaanse Ministerie van Defensie in het geheim veel van de belangrijkste Duitse Nazi- en Italiaanse fascistische wetenschappers en spionnen naar de Verenigde Staten via Zuid-Amerika en het Vaticaan. De codenaam voor deze operatie was Operation PAPERCLIP.

Een van de meer prominente vondsten voor de V.S. was de Duitse generaal Reinhard Gehlen. Hitler’s Chief of Intelligence tegen Rusland. Bij aankomst in Washington D.C. in 1945, ontmoette Gehlen uitvoerig met president Truman, generaal William “Wild Bill” Donovan, directeur van het Office of Strategic Services (OSS) en Allen Dulles, die later het stoutmoedige hoofd van de CIA zou worden. Het doel van hun brainstormsessies was om de nominale Amerikaanse inlichtingenoperatie te reorganiseren en om te zetten in een uiterst efficiënte geheime organisatie. De bekroning van hun inspanningen leverde de Central Intelligence Group op in 1946, omgedoopt tot de Central Intelligence Agency (CIA) in 1947. Reinhard Gehlen had ook grote invloed bij het creëren van de Nationale Veiligheidsraad, waaruit de National Security Act van 1947 was afgeleid. Dit specifieke stuk wetgeving is geïmplementeerd om een ​​onredelijk aantal illegale overheidsactiviteiten, waaronder clandestiene mind control-programma’s, te beschermen.

De evolutie van het project MK-ULTRA
Met de oprichting van de CIA en de Nationale Veiligheidsraad, werd de eerste in een reeks van verborgen hersenspoelprogramma’s geïnitieerd door de marine in de herfst van 1947. Project CHATTER is ontwikkeld als reactie op de ‘successen’ van de Sovjet-Unie door het gebruik van ‘waarheidsmedicijnen’. Dit was echter een dekmantel voor als het programma bekend zou worden. Het onderzoek richtte zich op het identificeren en testen van dergelijke medicijnen voor gebruik bij ondervragingen en het werven van agenten. Het project werd officieel beëindigd in 1953.

De CIA besloot hun inspanningen op het gebied van gedragsverandering uit te breiden, met de komst van Project BLUEBIRD, goedgekeurd door directeur Allen Dulles in 1950.

De doelstellingen waren:

een middel vinden voor het conditioneren van personeel/agenten om te voorkomen dat zij informatie vrij zouden geven als de bekende methodes hiervoor werden toegepast;
onderzoek naar de mogelijkheid van controle van een persoon door toepassing van speciale ondervragingstechnieken;
onderzoek naar geheugenverbetering;
verdedigingsmiddelen uitvinden om vijandige controle over CIA-agenten te voorkomen.
In augustus 1951 werd Project BLUE BIRD omgedoopt tot Project ARTICHOKE, dat offensieve ondervragingstechnieken evalueerde, waaronder hypnose en medicijnen. Het programma werd stopgezet in 1956. Drie jaar voorafgaand aan de stopzetting van Project ARTICHOKE ontstond Project MK-ULTRA op 13 april 1953 volgens het plan als voorgelegd door Richard Helms, adjunct-directeur van Central Intelligence (DDCI), om een “speciaal financieringsmechanisme voor extreme gevoeligheid” te vormen.
De hypothetische etymologie van ‘MK’ kan mogelijk staan ​​voor ‘Mind Kontrolle’, de voor de hand liggende vertaling van het Duitse woord “Kontrolle” in het Engels is “control”.

Een groot aantal Duitse artsen, afkomstig uit de Nazi-talentenpool na de oorlog, waren van onschatbare waarde voor de ontwikkeling van MK-ULTRA. De correlatie tussen de experimenten met het concentratiekamp en de talrijke deelprojecten van MK-ULTRA zijn duidelijk zichtbaar. De verschillende manieren om menselijk gedrag onder MK-ULTRA te beheersen omvatten:

bestraling
electroshock
psychologie
psychiatrie
sociologie
antropologie
grafologie
intimiderende substanties
paramilitaire apparaten
materialen “LSD” is het meest verspreide “materiaal”
Een speciale procedure, aangeduid als MK-DELTA, werd opgericht om het gebruik van MK-ULTRA in het buitenland te regelen. MK-ULTRA/DELTA-materialen werden gebruikt voor intimidatie, diskrediet of invaliditeit.

Er waren 149 subprojecten onder de paraplu van MK-ULTRA. Project MONARCH is officieel niet geïdentificeerd door overheidsdocumentatie als een van de overeenkomstige deelprojecten, maar wordt eerder gebruikt als een beschrijvende “catch phrase” door overlevenden, therapeuten en mogelijke “insiders”.
monarch-playboy.png
MONARCH kan in feite zijn voortgekomen uit MK-SEARCH-subprojecten zoals Operatie SPELLBINDER, die was opgezet om “sleeper”-moordenaars te creëren (dwz “Manchurian Candidates“) die kunnen worden geactiveerd na ontvangst van een sleutelwoord of zin in een post-hypnoticum trance.

Operatie OFTEN, een onderzoek dat probeerde de kracht van occulte krachten te benutten, was mogelijk een van de vele dekkingsprogramma’s om de verraderlijke realiteit van Project MONARCH te verbergen.



Definitie en beschrijving
De naam MONARCH wordt niet persé gedefinieerd binnen de context van koninklijke adel, maar verwijst eerder naar de monarchvlinder.

Wanneer een persoon een trauma ondergaat dat door elektroshock wordt veroorzaakt, wordt een licht gevoel in het hoofd veroorzaakt; alsof iemand zweeft of fladdert als een vlinder. Er is ook een symbolische representatie die betrekking heeft op de transformatie of metamorfose van dit prachtige insect: van een rups tot een cocon (rustperiode, inactiviteit), tot een vlinder (nieuwe creatie) die zal terugkeren naar zijn punt van oorsprong. Dat is het trekpatroon dat deze soort uniek maakt.

Occulte symboliek kan extra inzicht geven in de ware betekenis. Psyche is het woord voor zowel ‘ziel’ als ‘vlinder’, voortkomend uit het geloof dat menselijke zielen vlinders worden terwijl ze op zoek zijn naar een nieuwe reïncarnatie.

Sommige oude mystieke groepen, zoals de gnostici, zagen de vlinder als een symbool van corrupt vlees. De “Angel of Death” (denk aan Mengele?) werd in de gnostische kunst geportretteerd terwijl ze de vlinder verpletterde.

Een marionet is een pop die aan touwtjes is bevestigd en wordt bestuurd door de marionettenmeester, vandaar dat MONARCH-programmering ook wel het ‘Marionettesyndroom’ wordt genoemd. “Imperial Conditioning” is een andere term die wordt gebruikt, terwijl sommige therapeuten in de geestelijke gezondheidszorg het als “geconditioneerde stimulusresponssequenties” kennen.

Project MONARCH zou het best kunnen worden beschreven als een vorm van gestructureerde dissociatie en occulte integratie, om de geest in meerdere delen in een systematisch kader te compartimenteren. Tijdens dit proces wordt een satanisch ritueel, meestal met inbegrip van kabbalistische mystiek, uitgevoerd met het doel om een ​​bepaalde demoon of groep demonen aan de corresponderende alter(s) te verbinden.

Natuurlijk zouden de meeste sceptici dit beschouwen als eenvoudigweg een middel om het trauma binnen het slachtoffer te verbeteren, wat een irrationele overtuiging ontkent dat demonische bezittingen daadwerkelijk voorkomen.



Alters en triggers
Een andere manier om dit gecompliceerde slachtofferschap van lichaam en ziel te onderzoeken, is door het te beschouwen als een complex computerprogramma: een bestand (alter) wordt gecreëerd door trauma, herhaling en versterking. Om het bestand te activeren, is een specifieke toegangscode of wachtwoord (cue of commando) vereist.

Het slachtoffer wordt een “slaaf” genoemd door de programmeur/handler, die op zijn beurt wordt waargenomen als “meester” of “god”. Ongeveer 75% is vrouw, omdat ze een hogere tolerantie voor pijn hebben en gemakkelijker dissociëren dan mannen. Onderwerpen worden voornamelijk gebruikt voor coveroperaties, prostitutie en pornografie; betrokkenheid bij de entertainmentindustrie is opmerkelijk.

Een voormalig militair officier verbonden met de DIA, vertelde: “In het ‘grote plaatje’ bevinden deze mensen [MONARCH-slachtoffers] zich in alle lagen van de bevolking”.

Ter bevestiging, een gepensioneerde CIA-agent besprak vaag het gebruik van slachtoffers om te worden gebruikt als “planten” of “kameleons” met het doel een bepaalde groep te infiltreren, informatie te verzamelen en/of een andere agenda in te voeren.

Er is een buitensporig aantal alters in het slachtoffer/de overlevende met talloze back-upprogramma’s, spiegels en schaduwen. Een verdeling van lichtkant (goed) en donkerkant (slecht) alters zijn verweven in de geest en roteren op een as. Een van de belangrijkste interne structuren (waarvan er vele zijn) in het systeem heeft de vorm van een dubbele helix, bestaande uit zeven niveaus. Elk systeem heeft een interne programmeur die toezicht houdt op de “gatekeeper” (demonen?) die toegang verleent of weigert in de verschillende kamers.

Enkele van de interne beelden die voornamelijk door slachtoffers/nabestaanden worden gezien, zijn:

bomen
de kabbalistische “levensboom” met aangrenzende wortelstelsels
oneindige lussen
oude symbolen en letters
spinnenweb
spiegel- of glasscherven
maskers
kastelen
doolhoven
demonen/monsters/aliens
zeeschelpen
vlinders
slangen
linten
strikken
bloemen
zandlopers
klokken
robots
hiërarchieschema’s
schema’s van printplaten van computers
Bekijk de videoclips, album covers en Social Media van de pop-iconen en je zal velen van deze zaken tegenkomen.



Symbolen
De Illuminati popsterren laten een boel symbolen achter en hetzelfde geldt voor Project Monarch. Symbolen worden gebruikt om passieve conditionering van de mens (om acceptatie te normaliseren van een element dat vaak getoond wordt, om ervoor te zorgen dat men het accepteert als iets dat normaal is omdat het overal voorkomt). Verdere doelen van het gebruik van symbolen zijn de communicatie voor insiders en natuurlijk het voor de gek houden van de outsiders.

Algemene mind control symbolen zijn de sialia (lijsterfamilie), in het Engels blue bird (Project Bluebird) en de lettercombinatie MK (MKUltra). Vele producten uit de film- en muziekindustrie bevatten een duidelijke hint naar mind control.

Algemene mind control symbolen van Monarch slaven zijn onder andere:

Hand-/lichaamsgebaren zoals het vasthouden van het hoofd.
madonna02.png
Mickey Mouse (trigger voor kind-alter)
ariana-grande02.png
Symbolen voor Beta slaven zijn katten/katachtigen. Doe een afbeelding-zoekopdracht in een random zoekmachine op internet. Zoek op “**naam** cat” of “**naam** leopard print” en honderden foto’s komen naar boven met beroemdheden in tijgerprintjes, luipaardprintjes, met katten op de arm etc.

Algemene DID (dissonance identity disorder) symbolen: meerdere vertoningen van dezelfde persoon en scheuren in de vertoning van de persoon (gespleten persoonlijkheid): (gebroken) spiegels. Lady Gaga is daar zeer sterk in.



Symbolen uit “Alice in Wonderland” (1865): de Monarchvlinder (algemene Alice trigger), het witte konijn (trigger om te volgen), klok (trigger om haast te maken).

Symbolen uit Lewis Carolls vervolg “Through the Looking Glass”: Spiegel (trigger om de wereld achter het glas te betreden).

Symbolen uit “The Wizard of Oz” (1939): yellow brick road (trigger om de weg te volgen), cycloon (trigger om direct te vluchten), rode schoentjes, regenboog (trigger om te volgen).

Voorbeelden van cryptische triggers: “follow the yellow brick road” (Oz trigger om te gaan), “follow the white rabbit” (Alice trigger om te volgen), “click your ruby slippers and say ‘there’s no place like home” (trigger om “Oz” te verlaten).



Bloedlijnen en twinning
Een meerderheid van de slachtoffers/overlevenden komt uit multi-generationele satanische families (bloedlijnen) en is ogenschijnlijk geprogrammeerd “om hun bestemming als de uitverkorenen of uitverkoren generaties” te vervullen (een term bedacht door Mengele in Auschwitz).

Sommige worden geadopteerd door families van vergelijkbare oorsprong. Anderen die in deze neurologische nachtmerrie worden gebruikt, worden beschouwd als de “niet-geïnformeerde” (niet-bloodliners), meestal afkomstig van weeshuizen, pleeggezinnen of incestueuze families met een lange geschiedenis van pedofilie.

Er lijkt ook sprake te zijn van een patroon van familieleden die zijn aangesloten bij overheidsinstanties of militaire inlichtingendiensten.

Veel slachtoffers komen uit families die het katholicisme, het mormonisme of het charismatische christendom gebruiken als een ‘front’ voor hun afschuwelijke activiteiten (hoewel ook leden van andere religieuze groeperingen erbij betrokken zijn). Slachtoffers/overlevenden reageren over het algemeen sneller op een rigide religieus (dogmatisch , legalistische) hiërarchische structuur omdat het parallel loopt met hun basisprogrammering. Autoriteit gaat meestal onbetwist, omdat hun wil is overgenomen door subjectieve en op commando georiënteerde conditionering.

Fysieke identificatiekenmerken van slachtoffers/overlevers omvatten vaak meerdere littekens van elektroshock en/of resulterende moedervlekken op hun huid. Enkelen hebben verschillende delen van hun lichaam verminkt door messen, brandmerken of naalden. Vlinder- of occulte tatoeages komen ook veel voor. Over het algemeen hebben bloodliners minder kans op de daaropvolgende markeringen, omdat hun huid “puur en ongeschonden” moet blijven.

Het uiteindelijke doel van de geavanceerde manipulatie van deze individuen klinkt misschien onrealistisch, afhankelijk van ons interpretatieve begrip van de fysieke en spirituele rijken. De diepste en donkerste alters in de bloedlijn worden verondersteld slapend te zijn totdat de “Anti-Christ” is onthuld.
Deze “New World Order”-alters bevatten zogenaamde callback-instructies om een ​​grote groep mensen (mogelijk klonen of “ziellozen”) te trainen en/of te initiëren en te stimuleren tot sociale controleprogramma’s.

Niet-biologische “twinning” is nog een andere bizarre functie die wordt waargenomen bij MONARCH-programmering. Twee jonge niet-verwante kinderen zouden bijvoorbeeld ceremonieel worden ingewijd in een magisch ‘soul-bonding’-ritueel, zodat ze ‘onlosmakelijk met elkaar in verband kunnen worden gebracht’ (mogelijk een andere Mengele-connectie?). Ze delen in essentie twee helften van de geprogrammeerde informatie, waardoor ze onderling afhankelijk van elkaar zijn.

Paranormale verschijnselen zoals astrale projectie, telepathie, ESP (extrasensory perception oftewel buitenzintuiglijke waarneming), etc. lijken meer uitgesproken tussen degenen die dit proces hebben ondergaan.



Niveaus van MONARCH programmering:
ALPHA. Beschouwd als “algemeen” of regelmatig geprogrammeerd binnen de basiscontrolepersoonlijkheid; gekenmerkt door extreem uitgesproken geheugenretentie, samen met aanzienlijk verhoogde fysieke sterkte en visuele scherpte. Alpha-programmering wordt bereikt door het slachtoffer opzettelijk onder te verdelen, wat in wezen een linkerhersenhelft-rechterhersenhelftdeling veroorzaakt, waardoor een geprogrammeerde unie van links en rechts via stimulatie van neuronenpaden mogelijk wordt.


ladygaga.png
BETA. Wordt ‘seksuele’ programmering genoemd. Deze programmering elimineert alle geleerde morele overtuigingen en stimuleert het primitieve seksuele instinct, verstoken van remmingen. “Katachtige” alters kunnen op dit niveau verschijnen. (De modellen, pop- en filmsterren.)

DELTA. Dit staat bekend als “killer”-programmering, oorspronkelijk ontwikkeld voor het trainen van speciale agenten of elitemilitairen (d.w.z. Delta Force, First Earth Battalion, Mossad, etc.) bij geheime operaties. Optimale bijnieroutput en gecontroleerde agressie is evident. Onderwerpen zijn verstoken van angst; erg systematisch in het uitvoeren van hun opdracht. Zelfvernietiging of zelfmoordinstructies zijn op dit niveau gelaagd.

THETA. De “helderziende” programmering. Bloodliners (degenen die afkomstig zijn van multigeneratie-satanische families) waren vastbesloten een grotere neiging te tonen om telepathische vermogens te hebben dan niet-bloodliners. Vanwege de evidente beperkingen werden echter verschillende vormen van elektronische mind control-systemen ontwikkeld en geïntroduceerd, namelijk bio-medische menselijke telemetrie-apparaten (hersenimplantaten), lasers met gerichte energie met behulp van microgolven en/of elektromagnetische straling. Er wordt gemeld dat deze worden gebruikt in combinatie met zeer geavanceerde computers en geavanceerde satellietvolgsystemen.

OMEGA. Een “zelfvernietiging”-vorm van programmeren, ook bekend als “Code Groen.” Het bijbehorende gedrag omvat suïcidale neigingen en/of zelfverminking. Dit programma wordt over het algemeen geactiveerd wanneer het slachtoffer/de overleveraar met therapie of ondervraging begint en er te veel geheugen wordt hersteld.

GAMMA. Een andere vorm van systeembescherming is door “deceptie”-programmering, die verkeerde informatie en misleiding oproept. Dit niveau is verweven met demonen en neigt zichzelf op een later tijdstip te regenereren als het ten onrechte wordt gedeactiveerd.



Methodes en componenten
Het eerste proces begint met het creëren van dissociatie binnen de persoon, meestal vanaf het moment van geboorte tot ongeveer zes jaar. Dit wordt voornamelijk bereikt door het gebruik van elektroshock (ECT) en wordt soms zelfs uitgevoerd als het kind zich nog in de baarmoeder bevindt.

Vanwege het ernstige trauma veroorzaakt door ECT, seksueel misbruik en andere methoden, splitst de geest zich af in alternatieve persoonlijkheden. Voorheen aangeduid als Multiple Personality Disorder, wordt het momenteel herkend als Dissociatieve Identiteitsstoornis en is de basis voor MONARCH-programmering.

Verdere conditionering van het brein van het slachtoffer wordt versterkt door hypnose, “double-bind” dwang, genoegen-pijn omkeringen, voedsel, water, slaap en sensorische deprivatie, samen met verschillende medicijnen die bepaalde hersenfuncties veranderen.

De volgende stap is het insluiten en comprimeren van gedetailleerde opdrachten of berichten binnen het opgegeven alter. Dit wordt bereikt door het gebruik van hi-tech headsets, in combinatie met computergestuurde generatoren die onhoorbare geluidsgolven of harmonieën uitzenden die de RNA-covering van neuronbanen naar het onderbewustzijn en het onderbewustzijn beïnvloeden.

Virtual Reality/optische apparaten worden soms gelijktijdig gebruikt met de harmonische generatoren die pulserende gekleurde lichten, subliminals en gesplitste beelden projecteren. Hoogspanningselektroschok wordt dan gebruikt voor het oplossen van het geheugen.

Programmering wordt periodiek geactualiseerd en versterkt door visuele, auditieve en geschreven media. Enkele van de eerste programmeerthema’s waren de Wizard of Oz en Alice And Wonderland, beide zwaar verzadigd met occulte symboliek.

Veel van de recente Disney-films en cartoons worden op een tweevoudige manier gebruikt:

Het ongevoelig maken van de meerderheid van de bevolking, met behulp van subliminale en neuro-linguïstische programmering
opzettelijk het construeren van specifieke triggers en toetsen voor het programmeren van de basis van sterk beïnvloedbare MONARCH-kinderen.
Een goed voorbeeld van hoe subliminaal programmeren werkt, is kijken naar de in 1995 uitgebrachte Disneyfilm Pocahontas, hun “33e” (hoogste graad in de Schotse Rite Vrijmetselarij) animatiefilm.

In de film is grootmoeder Willow een mystieke 400 jaar oude boom die de moederloze Pochahontas raad geeft om naar haar hart te luisteren en haar te helpen realiseren dat alle antwoorden binnenin liggen. Grootmoeder Willow gebruikt constant dubbelzinnige taal en gebruikt “omkeringen” (dwz “Soms is het juiste pad niet de gemakkelijkste”; het esoterische derivaat is: het linkerpad [het pad dat naar vernietiging leidt] is het gemakkelijkste pad.

In Illuminati Structured MPD Systems vertegenwoordigt de wilg de occulte krachten van het Druïdisme.

De intrinsieke beelden van de takken, bladeren en wortels van de boom zijn zeer belangrijk, omdat sommige van de donkere spirituele goede banden die met de Willow Tree Programming zijn verbonden, zijn:

De takken worden gebruikt om slachtoffers te slaan in rituelen voor doeleinden van “reiniging”;
Een wilg kan ernstige weersstoringen (dat wil zeggen stormen) doorstaan ​​en staat bekend om zijn buigzaamheid of flexibiliteit. Slachtoffers/overlevenden van de programmering beschrijven de takken van de wilg die zich om hen heen wikkelen, zonder hoop op ontsnapping;
Het diepe wortelsysteem van de wilg geeft het slachtoffer/de overlevende het gevoel dat ze dieper en dieper in een afgrond vallen terwijl ze in een hypnotische trance zijn.

Muziek speelt een belangrijke rol bij het programmeren, door combinaties van variabele tonen, ritmes en woorden. De vele romans en latere films van Frightmeister Stephen King kunnen voor dergelijke kwaadaardige doeleinden worden gebruikt, beweren geloofwaardige bronnen. Het boek Insomnia bevat een foto van King met de triggerzin ‘WE NEVER SLEEP’ (een indicatie van iemand met MPD/DID) onder een alziend oog.

Een gedeeltelijke lijst van andere media die worden gebruikt om de basisprogrammering te versterken zijn:

Pinnochio
Schone Slaapster
Sneeuwwitje
Belle en het Beest
Aladdin
De Kleine Zeemeermin
De Leeuwenkoning
E.T.
Star Wars
Ghost Busters
Trancers II
Batman
Bewitched
Fantasy Island
Reboot
Tiny Toons
Duck Tails
The Dead Sea Scrolls
The Tall Book of Make Believe
Een paar films die een bepaald aspect van MONARCH-programmering weergeven of beschrijven zijn Hell Raiser 3, Raising Cain, Labyrinth, Telefon, Johnny Mneumonic, Point of No Return, The Lawnmower Man en Closet Land.



Programmeurs en plaatsen
Het is moeilijk om erachter te komen wie de oorspronkelijke programmeur van dit satanische project was, vanwege de aanzienlijke hoeveelheid desinformatie en kruisbesmetting die wordt gepropageerd door de ‘krachten die er zijn’.

De twee die onder de gecodeerde naam van Dr. Green schuilgingen, zijn een Joodse arts genaamd Dr. Grünbaum, die zogenaamd met de nazi’s samenwerkte tijdens de Tweede Wereldoorlog, en Dr. Josef Mengele, wiens handelsmerk van koudbloedige en berekenende brutaliteit niet alleen littekens heeft achtergelaten in de zielen van overlevenden uit Auschwitz, maar ook in een ontelbaar aantal slachtoffers over de hele wereld.

Mengele’s directe betrokkenheid bij het beruchte concentratiekamp Auschwitz werd tijdens de Processen van Neurenberg verdacht genoeg gebagatelliseerd en bijgevolg werd geen enkele inspanning van de VS en zijn bondgenoten verricht op zijn gevangenneming.

Als middel om serieuze onderzoekers te verwarren over zijn verblijfplaats, zouden Amerikaanse functionarissen melden dat Mengele een niet-bedreigende kluizenaar in Paraguay of Brazilië is, of dat hij gewoon dood was (de “Engel des Doods” moet op miraculeuze wijze althans in het leven zijn teruggekomen vijf verschillende keren).

Zijn ongekende onderzoek, ten koste van duizenden levens, was ongetwijfeld een belangrijke bonus voor Amerikaanse belangen. Naast het pseudoniem van Dr. Green kende de overlevenden hem als Väterchen (papaatje), Schöner Josef (mooie Jozef), David en Fairchild. Een sierlijk knappe man van geringe gestalte, Mengele zou mensen ontwapenen met zijn zachte gedrag, terwijl hij op andere momenten zou ontploffen in gewelddadige woede.

Andere kenmerken die door overlevenden werden herinnerd, waren de cadans van zijn glimmende zwarte laarzen terwijl hij heen en weer liep en zijn “Ik hou van jou/Ik hou niet van jou”-madeliefspel. Toen hij het laatste bloemblaadje afplukte, martelde en doodde hij een klein kind voor de ogen van een ander kind dat hij aan het programmeren was. Radeloze overlevenden herinnerden zich ook dat ze met apen naakt in kooien werden gegooid, die waren getraind om ze wreed te misbruiken. Vanzelfsprekend vond Mengele het leuk om mensen terug te brengen tot het niveau van dieren. Hij zou ook doelbewust zijn slachtoffers ervan weerhouden om te huilen, te schreeuwen of buitensporige emoties te tonen.

Dr. D. Ewen Cameron, ook bekend als Dr. White, was het voormalige hoofd van de Canadese, Amerikaanse en World Psychiatric Associations. Vanwege de uitgebreide ervaring en aanbevelingen van Cameron, heeft Allen Dulles van de ClA miljoenen dollars naar organisaties zoals de Society for the Investigation of Human Ecology gesluisd, die Cameron meedogenloos heeft voorgezeten.

Experimenten werden uitgevoerd op verschillende locaties in Montreal, voornamelijk aan McGill University, St Mary’s Hospital en Allan Memorial Institute.

Naast de conventionele methoden van psychiatrische tirannie, zoals elektroshock, medicijninjecties en lobotomie, bedacht Cameron de techniek van “psychic driving”, waarbij nietsvermoedende patiënten een aantal weken in een kunstmatige coma werden gehouden en een reeks van elektroshocks werd toegediend, terwijl elektronische helmen werden vastgebonden op hun hoofd en repetitieve auditieve berichten werden verzonden met variabele snelheden.

Veel van de slachtoffers waren mishandelde kinderen die door het rooms-katholieke weeshuissysteem waren gemangeld.

Het is niet verrassend dat dokter Cameron in de meeste psychiatrische tijdschriften handig is weggelaten. Dit kan in feite grotendeels te wijten zijn aan het feit dat Project MK-ULTRA in 1970 publiekelijk werd blootgesteld door rechtszaken die waren aangespannen door Canadese overlevenden en hun families. De CIA en de Canadese overheid hebben buiten de rechtbank besloten om niet verplicht te worden officieel te erkennen dat er iets mis is gegaan.

Een voormalige Amerikaanse leger luitenant-kolonel in de psychologische oorlogsvoeringdivisie van de DIA, Michael Aquino, is de laatste in een rij van vermeende door de overheid gesponsorde sadisten. Aquino, een excentriek genie geobsedeerd door nazi-heidense rituelen, stichtte de Tempel van Set, een zijtak van Anton LaVey’s Kerk van Satan. Aquino was verbonden met het Presidio Army Base dagverzorgingsschandaal, waarin hij beschuldigd werd van kindermishandeling.

Tot ontzetting van de ouders van de jonge slachtoffers werden alle aanklachten afgewezen. Met de codenaam “Malcolm”, zou Aquino trainingsbanden hebben ontwikkeld over hoe een MONARCH-slaaf te maken en werkte als een liaison tussen de regering/militaire intelligentie en verschillende criminele organisaties en occulte groepen in de distributie van MONARCH-slaven.

Heinrich Mueller was een andere belangrijke programmeur die schuilging onder de codenamen “Dr. Blue” of “Gog”. Hij heeft blijkbaar twee zoons die de handel hebben voortgezet. De originele “Dr. Black” was blijkbaar Leo Wheeler, de neef van de overleden generaal Earle G. Wheeler, die de bevelhebber was van de Joint Chiefs of Staffs tijdens de oorlog in Vietnam.

Wheeler’s protégé, E. Hummel is actief in het noordwesten, samen met W. Bowers (uit de bloedlijn van Rothschild).

Andere vermeende meestergeestmanipulators, uit het heden en verleden, zijn:

Dr. Sydney Gottleib
Lt Colonel John Alexander
Richard Dabney Anderson (USN)
Dr. James Monroe
Dr. John Lilly
Lt. Comdr. Thomas Narut
Dr. William Jennings Bryan
Dr. Bernard L. Diamond
Dr. Martin T. Orne
Dr. Louis J. West
Dr. Robert J. Lifton
Dr. Harris Isbel
Col. Wilson Green
Om ervoor te zorgen dat MK-ULTRA niet eenvoudig kan worden opgespoord, heeft de CIA haar projecten opgedeeld in gespecialiseerde onderzoeks- en ontwikkelingsgebieden bij universiteiten, gevangenissen, particuliere laboratoria en ziekenhuizen. Natuurlijk werden ze royaal beloond met overheidssubsidies en diverse fondsen.

De namen en locaties van enkele van de belangrijkste instellingen die betrokken zijn bij MONARCH-programmeringsexperimenten waren/zijn:

Cornell
Hertog
Princeton
UCLA
Universiteit van Rochester
MIT
Georgetown University Hospital
Maimonides Medical Center
St. Elizabeth’s Hospital (Washington D.C.)
Bell Laboratories
Stanford Research Institute
Westinghouse Friendship Laboratories
General Electric
ARCO
Mankind Research Unlimited
Het “eindproduct” werd/wordt meestal gemaakt op militaire installaties en bases, waar maximale veiligheid vereist is. Aangeduid als (her)programmeringscentra of bijna-dood trauma centra, zijn de meest geïdentificeerde:

China Lake Naval Weapons Center
The Presidio
Ft. Dietrick
Ft. Campbell
Ft. Lewis
Ft. Hood
Redstone Arsenal
Offutt AFB (Air Force Base)
Patrick AFB
McClellan AFB
MacGill AFB
Kirkland AFB
Nellis AFB
Homestead AFB
Grissom AFB
Maxwell AFB
Tinker AFB
Andere plaatsen die worden herkend als belangrijke programmeringssites zijn:

Langley Research Center
Los Alamos National Laboratories
Tavistock Institute
gebieden in of nabij Mt. Shasta, CA, Lampe, MO en Las Vegas, NV.


Opmerkelijke namen
Een van de eerste gedocumenteerde gevallen van een MONARCH geheim agent was die van het wulpse model uit 1940, Candy Jones. Het boek “The Control of Candy Jones” (Playboy Press) portretteert haar 12 jaar van intriges en spanning als een spion voor de CIA.

Jones, wiens echte naam Jessica Wilcox is, paste klaarblijkelijk in het fysiologische profiel om een ​​van de eerste experimenten of menselijke laboratoriumratten te zijn onder het “wetenschappelijke” project van de overheid, MK-ULTRA.

Het meest gepubliceerde geval van MONARCH-monomanie is voortgekomen uit het boek TRANCE Formation of America: The True Life Story of a ClA Slave van Cathy O’Brien. Op de achterkant staat nadrukkelijk:

“Cathy O’Brien is de enige vocale en herstelde overlevende van de MK-ULTRA Project Monarch mind control-operatie van het Central Intelligence Agency”

(Lees het gerelateerde rapport)

Deze gedocumenteerde autobiografie bevat overtuigende verhalen over O’Brien’s jaren van onophoudelijke incest en de uiteindelijke introductie in Project MONARCH door haar perverse vader.



Samen met co-auteur Mark PhiIlips, haar redder en deprogrammeur, behandelt Cathy een bijna ongelooflijke reeks misdaden: gedwongen prostitutie (witte slavernij) met die in de hogere regionen van de wereldpolitiek, geheime opdrachten als een “drug mule” en koerier, en de relatie van de country-western muziekindustrie met illegale CIA-activiteiten.

Klik hier voor meer informatie over Cathy O’Brien.

Paul Bonacci, een moedige overlevende die bijna twee decennia van vernedering onder Project MONARCH heeft doorstaan, heeft sterk bevestigend bewijsmateriaal van wijdverspreide misdaden en corruptie van het gemeentelijke- en staatsniveau helemaal tot aan het Witte Huis onthuld.

Hij heeft getuigd over seksueel misbruikte mannen uit Boy’s Town in Nebraska en meegenomen naar de nabijgelegen Offut AFB, waar hij zegt dat ze onderworpen waren aan intense MONARCH-programmering, voornamelijk geregisseerd door commandant Bill Plemmons en voormalig luitenant-kolonel Michael Aquino.
bohemian-grove.png
Na de jonge jongens grondig te hebben gekweld in gedachtenloze vergetelheid, werden ze (samen met meisjes) gebruikt voor pornografie en prostitutie met verschillende van de politieke en economische machtsmakelaars van het land. Bonacci herinnerde zich dat hij van de luchtmachtbasis was getransporteerd via vrachtvliegtuigen naar McClelland AFB in Californië. Samen met andere ongelukkige adolescenten en tieners kwam hij terecht in de elite-retraite Bohemian Grove.
De daders maakten volledig gebruik van deze onschuldige slachtoffers en begingen ondenkbare perversies om hun afwijkende lusten te bevredigen. Sommige slachtoffers werden blijkbaar vermoord, waardoor ze al angstige en gebroken kinderen nog verder traumatiseerden.

Een onverzadigbare actrice van marginaal talent (nu overleden), een moreel-corrupte televisie-evangelist, een voormalige Green Beret-officier en een populaire country-westernzanger zijn enkele anderen die waarschijnlijk zijn bezweken aan de gekte van MONARCH.

Lee Harvey Oswald, Sirhan-Sirhan, Charlie Manson, John Hinckley Jr., Mark Chapman, David Koresh, Tim McVeigh en John Salvi zijn enkele infameuze namen van sterk verdachte pionnen die werden voortgebracht door MK-ULTRA.



Deprogrammers en Exposers
Dr. Corydon Hammond, een psycholoog van de Universiteit van Utah, gaf een prachtige lezing getiteld “Hypnosis in MPD: Ritual Abuse” op de vierde jaarlijkse Eastern Regional Conference on Abuse and Multiple Personality, 25 juni 1992 in Alexandria, Virginia.
Hij bevestigde in wezen de vermoedens van de attente menigte van professionals in de geestelijke gezondheidszorg, waarbij een bepaald percentage van hun cliënten op een intensief systematische manier mind control-programmering had ondergaan.

Hammond zinspeelde op de naziverbinding, het militaire en CIA-onderzoek naar geestbeheersing, Griekse letter- en kleurprogrammering en noemde specifiek het Monarch-project met betrekking tot een vorm van operatieve conditionering. Kort na zijn baanbrekende toespraak ontving hij doodsbedreigingen. Omdat hij de veiligheid van zijn gezin niet in gevaar wilde brengen, stopte Dr. Hammond met het verspreiden van eventuele follow-up-informatie.

Mark Phillips, een voormalig onderaannemer voor elektronica bij het Ministerie van Defensie, was ingewijd in enkele van de meest geheime mind control-activiteiten van de Amerikaanse overheid. Zijn nieuwsgierige houding, zijn sterke geweten en zijn oprechte bezorgdheid voor Cathy O’Brien, een ‘presidentieel model’ onder Project MONARCH, brachten hem ertoe om de innerlijke werking van deze grootse misleiding te onthullen, beginnend omstreeks 1991. Zoals het verhaal gaat, hielp hij mevrouw O’Brien ontsnappen aan haar ontvoerders en kon haar in ongeveer een jaar tijd in Alaska deprogrammeren.

De controversiële Phillips heeft vele critici die sceptisch staan ​​tegenover de waarheid van zijn beweringen.

De New Orleans-therapeut Valerie Wolf introduceerde twee van haar patiënten voor de President’s Committee on Human Radiation Experiments op 15 maart 1995 in Washington DC. De verbazingwekkende getuigenis van deze twee dappere vrouwen omvatte, behalve blootstelling aan een onbepaalde hoeveelheid straling, verslagen van Duitse artsen, marteling, drugs, elektroshock, hypnose en verkrachting. Zowel Wolf als haar patiënten verklaarden dat ze de herinneringen aan dit CIA-programma hebben teruggevonden zonder regressie of hypnose-technieken. Wolf besteedt momenteel veel van haar tijd aan het begeleiden van dergelijke overlevenden.

Een voormalig arbeidsadvocaat voor Atlantic Richfield Co., David E. Rosenbaum, leidde een negenjarig onderzoek (1983-1992) naar beschuldigingen van fysieke marteling en dwangconditionering van tal van werknemers in een ARCO-fabriek in Monaca, PA. Zijn cliënten, Jerry L. Dotey en Ann White, waren slachtoffer van schijnbare blootstelling aan straling; maar wanneer de heer Rosenbaum zich meer verdiepte in de opvolgende interviewsessies, werd “Pandora’s Box” geopend.

Zijn meest verbazingwekkende conclusie was dat Jerry Dotey en Ann White waarschijnlijk de nakomelingen van Adolf Hitler waren, gedeeltelijk gebaseerd op de griezelige gelijkenis met foto’s (gezichtskenmerken, botstructuur en grootte werden in aanmerking genomen). Rosenbaum zegt ook: “Ze vertonen allebei gevoelens en ervaringen die aangeven dat ze een tweeling zijn.”

Dotey en White zouden, naar verluidt, onder medicamenteuze hypnose aan marteling van vele soorten worden onderworpen, waarbij elk van hen minimaal drie trainingstechnieken door bedrijfsartsen zou ondergaan. Elk slachtoffer werd getraind om een ​​hypnotische toestand aan te nemen bij het optreden van specifieke stimuli, meestal met een “paswoord” of woordgroep en worden getraind om “vergeet niet te vergeten” wat zich in de hypnotische toestand afspeelde. Ze werden herhaaldelijk onderworpen aan identieke stimulus-responssequentie om bijna automatische reacties op de specifieke status te produceren.

MK-ULTRA-veteranen Dr. Bernard Diamond, Dr. Martin Orne en Dr. Josef Mengele bezochten regelmatig de ARCO-fabriek, volgens Rosenbaum. De speciale conditionering van Dotey en White was bedoeld voor de kunstmatige creatie van dubbele Duitse persoonlijkheden. Rosenbaum, die joods is, heeft een diepe vriendschap met de twee onderhouden, ondanks de ogenschijnlijk onzekere omstandigheden.

Andere bekende therapeuten die betrokken zijn bij deprogrammering zijn Cynthia Byrtus, Pamela Monday, Steve Ogilvie, Bennett Braun, Jerry Mungadze en Colin Ross. Sommige christelijke hulpverleners hebben delen van de programmering met beperkt succes kunnen elimineren.
operation-mindcontrol.png
Journalisten die op voorbeeldige wijze over het onderwerp hebben gerapporteerd zijn Walter Bowart – Operation Mind Control, Jon Rappoport – U.S. Government Mind Control Experiments on Children en Alex Constantine – Psychic Dictatorship In The USA.



Conclusie
De meest belastende verklaring tot nu toe gemaakt door een overheidsfunctionaris met betrekking tot het mogelijke bestaan ​​van Project MONARCH is ontleend aan Anton Chaitkin, een schrijver voor The New Federalist. Toen de voormalige CIA-directeur William Colby rechtstreeks werd gevraagd “Hoe zit het met Monarch?” antwoordde hij boos en onduidelijk: “We stopten dat tussen eind 1960 en begin jaren 70.”

Het volstaat te zeggen dat de samenleving, in haar schijnbare staat van cognitieve dissonantie, in het algemeen ontkennend is over het overvloedige bewijs van deze veelsoortige samenzwering.

Het is moeilijk om objectief te blijven bij het beschrijven van de verschrikkingen die Monarch slaven moeten doorstaan. Het extreme geweld, het misbruik, de mentale marteling en de sadistische spelletjes die de slachtoffers worden aangedaan door ‘eerbare wetenschappers’ en hoge ambtenaren bewijzen het bestaan van een echte ‘donkere kant’ van de machten die er zijn. Ondanks de onthullingen, de documenten en de klokkenluiders, negeert, verwerpt of vermijdt een grote meerderheid van de bevolking het probleem helemaal.

Meer dan twee miljoen Amerikanen zijn sinds 1947 geprogrammeerd door middel van op trauma’s gebaseerde mind-control en de CIA heeft publiekelijk haar mind-control projecten in de jaren 70 toegegeven. Films zoals The Manchurian Candidate hebben rechtstreeks naar het onderwerp verwezen; zelfs beelden van de in werkelijkheid gehanteerde technieken, zoals elektroshocks, het gebruik van de trigger-woorden en de implementatie van microchips wordt weergegeven. Verschillende publieke figuren die we op onze tv- en filmschermen zien, zijn mind-control slaven. Beroemde mensen zoals Candy Jones, Celia Imrie en Sirhan Sirhan hebben in het openbaar verslag gedaan van hun mind-control ervaringen… en toch beweert het grote publiek dat dit ‘toch niet kan bestaan’.

Talloze slachtoffers/overlevenden van Project MONARCH hebben dringend hulp nodig. De grote meerderheid van de mensen is echter te veel bezig met zichzelf om oprecht medeleven te tonen aan deze zwaar gewonde, getraumatiseerde individuen. Apathie heeft de hoofden van de massa’s overgenomen, die ervoor kiezen te bestaan ​​binnen het comfort van deze wereld. De realiteit is dus verduisterd door relativisme en egoïsme.

Bronnen: Nicholson1968 en bibliotecapleyades.net
Plaats reactie

Terug naar “MK Ultra/ Project Monarch”