De Kuur Verspreidt Zich Wereldwijd, We Pikken Het Niet Langer, 1776,

Gebruikersavatar
Punisher2021
Moderator
Moderator
Berichten: 753
Lid geworden op: 22 nov 2020 18:25

De Kuur Verspreidt Zich Wereldwijd, We Pikken Het Niet Langer, 1776,

Bericht door Punisher2021 »

De Kuur Verspreidt Zich Wereldwijd, We Pikken Het Niet Langer, 1776,

X22 Report van 12 juli 2021

Vertaling vanaf 1:33 tot 7:29 min.: Paul Harmans

De Deep State, de corrupte politici, de private bankiers dachten allemaal: “Weet je, als we van Trump afkomen, als we fraude plegen bij de verkiezingen, als we Russische samenzwering en afzettingspogingen nr. 1 en nr. 2 verzinnen en als we al die nep artikelen over hem schrijven, dan zal hij gewoon verdwijnen en het volk zal het allemaal vergeten en terugkeren naar hun dagelijkse leven en ze zullen niet aandringen op vrijheid, ze zullen geen vrijheid willen, ze zullen ons laten doen wat wij willen doen. We gaan door met onze agenda, macht hebben over het volk, liegen tegen het volk en hen brengen waarin wij hen willen hebben. Weg met de grondwet, dit zal echt eenvoudig zijn.”

Maar wat zij zich niet realiseerden, is dat het volk de macht heeft, als het volk eenmaal ontwaakt is, zij het heel, heel duidelijk zien en het volk vecht terug, zij willen die wereld niet. Zij willen niet wat de Deep State, de private bankiers willen, wat de corruptie politici hen voorstellen. Zij willen een vrij land, in feite willen de meeste mensen gewoon met rust gelaten worden, ze willen niet dat de regering zich met hun zaken bemoeid. Zoals de Founding Fathers het wilden. En zoals Trump zei tijdens CPAC, hij zei: “Weet je, we pikken het niet meer.” En de mensen vechten nu terug en gaande weg de tijd zal het moeilijker en moeilijker worden voor de Deep State, voor het nep nieuws, voor big tech.

Er is een reden voor het feit dat we alles tegelijkertijd zien gebeuren, Trump met zijn class action rechtszaak, wat er gebeurt in Cuba, ouders die terugvechten tegen alles wat er op scholen gebeurt en zeggen dat ze geen critical race theorie willen, ze vechten ook tegen mondkapjes en dit zal doorgaan. Mensen weigeren zelfs het vaccin. Waarom is het land nog niet voor 100% gevaccineerd? Omdat mensen zich beginnen te realiseren wat er werkelijk gaande is en daarom zeggen ze dat ze er even niet aan beginnen.

Kijk naar de gevestigde orde, naar de Biden regering, de farmaceutische bedrijven, niet alleen in de VS, maar wereldwijd, zij houden hier niet van, want dat betekent dat zij de macht niet hebben. En als zij trachten de macht weer te krijgen, wat doen ze dan? Ze dringen hun narratief op, ze dringen hun agenda op. En terwijl ze dat doen en trachten meer macht te krijgen, zien mensen wat zij proberen te doen. Ik geef een voorbeeld: het is zojuist bekend geworden dat de Biden regering gaat praten met de telefoonbedrijven en ze gaan kijken naar de tekstberichten van mensen en ze zullen feitencheckers hebben die je vertellen wat de feiten zijn als je met iemand een privégesprek hebt. Dus nu zullen mensen zich realiseren: “Wacht eens even, jullie lezen nu mijn privé tekstberichten of als ik met iemand praat, en jullie hebben iemand die plotseling een pop up bericht ertussen plaatst om mij te laten weten dat waar ik over praat niet juist is?” Denk daar eens aan, ja, hij (Biden) gaat zo ver.

Denk eens aan het gaan van deur tot deur om mensen ervan te overtuigen dat ze een vaccin moeten nemen. Zie je, bij elke stap laten ze je zien wie zij werkelijk zijn. Waarom denk je dat Trump Biden toestond in deze positie te komen? Jazeker, hij stond het hem toe om in deze positie te komen! Denk je dat Trump tijdens zijn presidentschap via militaire inlichtingen en al het andere, denk je niet dat hij alles al had betreffende deze mensen? Natuurlijk had hij dat. Hoe denk je dat hij in 2016 heeft gewonnen? In 2020 had hij zelfs nog meer informatie, maar hij stond het hen toe omdat hij wilde dat iedereen in het land, iedereen rondom de wereld dit te zien zou krijgen, om te zien wie zij werkelijk zijn. Want bedenk je, zij gebruiken politieke praatjes. Politieke praatjes klinken fantastisch, ze vertellen je wat je wilt horen. Maar hij wilde je hun daden laten zien. Hij wilde je laten zien wat ze zouden gaan doen. En nu zien mensen het. En mensen maken nu bezwaren.

Zie hieronder het vervolg:
photo_2021-08-06_16-57-29.jpg
photo_2021-08-06_16-57-29.jpg (18.29 KiB) 165 keer bekeken
Gistermiddag (maandag 2 augustus) kwam CodeMonkeyZ (de voormalige admin/moderator van de officiële Q forums) met een fenomenale doorbraak in de zaak van de routers en wachtwoorden die de democraten in de politiek van Arizona niet willen overhandigen aan de onderzoekers naar de stemfraude in Maricopa County, Arizona.

De doorbraak is dat er een klokkenluider (mogelijk vanuit Dominion, de maker van de stemcomputers) een groot aantal handleidingen en informatie heeft gelekt waaruit oa. duidelijk wordt hoe men de stemcomputers kan aanpassen en welke wachtwoorden daarvoor nodig zijn.

Bovenstaande afbeelding is de eerste veelbetekenende post van CodeMonkeyZ over de klokkenluider!
Afbeelding
Plaats reactie

Terug naar “Arizona”