mexicaanse-president-weigert-kinderen-te-vaccineren

Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

mexicaanse-president-weigert-kinderen-te-vaccineren

Bericht door noumoe »

https://www.ninefornews.nl/mexicaanse-p ... ig-pharma/

Mexicaanse president weigert kinderen te vaccineren, laat zich niet gijzelen door Big Pharma
in Buitenland 1 augustus 2021 06:00 60 Reacties

De Mexicaanse president Andres Manuel Lopez Obrador (AMLO) heeft geweigerd om kinderen te vaccineren tegen corona en gezegd dat zijn land niet zal buigen voor de druk van Big Pharma. De Mexicaanse leider zei eerder deze week dat hij nog steeds wacht op wetenschappelijk bewijs waaruit blijkt dat het zin heeft om kinderen te vaccineren.

Zolang er geen onomstotelijk bewijs is, zal Mexico geen coronaprikken voor kinderen inslaan. AMLO merkte op dat farmaceutische bedrijven zich vooral lijken te bekommeren om geld.

“We moeten voorzichtig zijn, want het is duidelijk dat farmaceutische bedrijven winst willen maken en vaccins willen blijven verkopen voor iedereen. Maar we moeten prioriteiten stellen, we moeten weten of ze al dan niet nodig zijn. We moeten ons niet door Big Pharma laten vertellen dat we een derde dosis nodig hebben, een vierde dosis nodig hebben en kinderen moeten vaccineren,” zei de president.

De Mexicaanse onderminister van Volksgezondheid Hugo Lopez-Gatell zei dat er ‘geen wetenschappelijk bewijs is’ waaruit blijkt dat het nodig is om kinderen te vaccineren.

Dit is het moment waarop AMLO zegt wat iedereen denkt:

BOOM! 💥
A PRESIDENT addressing the elephant in the room in the most cautious way, so as not to become a target.
Viva México! 🇲🇽 pic.twitter.com/LZGQ9LUJ05

— Wake Up From COVID (@wakeupfromcovid) July 30, 2021


Wordt de president nu verbannen van Twitter? Hoelang zal het duren voordat het establishment hem een kindermoordenaar noemt?

“Voorspelling: Andres Manuel Lopez Obrador binnenkort in ziekenhuis en kort daarna dood door Covid-19 of mysterieuze kwaal die niemand zag aankomen,” twittert Statenlid Daniël Osseweijer.
Plaats reactie

Terug naar “Covid-19”