W

Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

W

Bericht door noumoe »

Waarheidsbeweging (Truth Movement, Truther Community)
Alle mensen die afzonderlijk of in samenwerking toewerken naar het onthullen en naar buiten brengen van de waarheid, die wordt onderdrukt door de media, de wetenschap en onderwijsinstituten. De waarheidsbeweging maakt overwegend gebruik van publicaties op internet en via social media.

White Dragon Society
De White Dragon Society vertegenwoordigt de belangen van enkele oude Chinese koninklijke lijnen, ondersteund door vele vechtsportgroepen over de hele wereld. Hun contactpersoon is Benjamin Fulford. Hun belangrijkste drijfveer is om de Cabal ten val te brengen, maar hun motieven zijn misschien niet helemaal zuiver, omdat ze hun rol in de nieuwe samenleving na het evenement als een beetje te dominant en controlerend zien. Zie ook Dragon Groups.

White Hats
Een algemene term om de good guys aan te duiden, met name de goede mensen op invloedrijke posities die werken bij overheidsdiensten, of andere organisatie en betrokken zijn bij geheime (deel)projecten. Het doel is om de Cabal te verwijderen, te ontmaskeren en te berechten. Het zijn de tegenhangers van de Black Hats.

Witte adel
Niet alle aristocratische families hebben zich historisch verbonden aan de Cabal. De tegenhanger van de Zwarte adel is de Witte adel. De gemeenschappelijke deler van al deze Witte adellijke families is de occulte traditie, die een paar millennia teruggaat naar de mysteriescholen van het oude Rome, Griekenland en Egypte. Mysteries van de godinnen zijn hun grootste geheim en hun belangrijkste occulte wapen tegen de Cabal. Veel van de Witte adel-families hebben een sterke connectie met Maria Magdalena en de Heilige Graal-mysteries. Ze zijn gelieerd aan de positieve Tempeliers-groepen.

World Trust
De World Holding Trust is het grootste fonds ter wereld, waarin het hele financiële systeem en kapitaal van de wereld is ondergebracht. Dit kapitaal behoort aan de gehele mensheid toe. Het is momenteel in het beheer van de meester-trustee Kim Goguen, die zegt het kapitaal terug te willen geven aan de mensheid. In artikelen wordt het afgekort als Manna World Trust, World Trust of Trust. De Trust staat ook wel bekend als de Collateral Accounts.
Plaats reactie

Terug naar “Terminologie”