V

Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

V

Bericht door noumoe »

Valse-vlag-aanslag (False Flag Attack)
De term ‘valse vlag’ stamt uit de piraterij, waarbij het piratenschip dat aanviel, de vlag van een ander land voerde. Het land of regio van die vlag kreeg dan de schuld, terwijl de aanval door een ander was uitgevoerd.

Bij valse-vlag-aanslagen is het niet anders. Degenen die de schuld krijgen van de aanslag, zijn ‘slechts’ stromannen en niet diegenen die de aanslag hebben bedacht, georganiseerd en gefinancierd. De stromannen zijn vaak door middel van mind-control ‘geprepareerd’ om de rol van dader te spelen. In sommige gevallen hebben ze de aanslag helemaal niet gepleegd en krijgen ze onterecht de schuld. Vaak worden ze tijdens of vlak na de aanslag gedood. De doden kunnen immers niet meer spreken. In de posts van Qanon is de suggestie gedaan dat mensen gehypnotiseerd worden door zogenaamde psychiaters, en door een trigger tot de daad van het plegen van een aanslag overgaan.

> Zie ook: Hoax
> Lees ook: De blauwdruk van alle valse-vlag-aanslagen

Vrijheidsbeweging
Verwijzing naar alle mensen en groeperingen die wereldwijd toewerken naar het elimineren van de Cabal, de bevrijding van de mensheid, waarmee de destructie van de planeet een halt wordt toegeroepen.

Vrijmetselarij (Free Masonry)
De Vrijmetselarij is een internationaal genootschap, dat is opgedeeld in zogeheten ‘loges’. Het oorspronkelijke doel van de Vrijmetselaars was het bereiken van een hoger spiritueel en ethisch niveau. Dat gebeurt door onderling overleg en geheime rituelen. Symboliek is een belangrijk onderdeel van hun occulte kennis. Deze kennis is alleen toegankelijk voor ingewijde Vrijmetselaars. De organisatie is in de 19e eeuw geïnfiltreerd door de Illuminati, omdat ze dit respectabele forum als dekmantel voor hun clandestiene activiteiten wilden gebruiken, vanwege het geheime karakter. Niet alle Vrijmetselaars behoren tot de Illuminati en Vrijmetselaars van een lagere graad weten meestal niet waar satanische ‘broeders’ met een hogere graad bij zijn betrokken. De P2-loge in Italië wordt gezien als de machtigste en meest kwaadaardige Vrijmetselaarsloge. Ze hebben het Vaticaan en de maffia in hun macht en zijn gelieerd aan de Zwarte adel.
Plaats reactie

Terug naar “Terminologie”