5 miljoen dollar beloning als je het bewijs van de stemfraude dat Mike Lindell heeft, kan weerleggen.

Gebruikersavatar
Punisher2021
Moderator
Moderator
Berichten: 753
Lid geworden op: 22 nov 2020 18:25

5 miljoen dollar beloning als je het bewijs van de stemfraude dat Mike Lindell heeft, kan weerleggen.

Bericht door Punisher2021 »

5 miljoen dollar beloning als je het bewijs van de stemfraude dat Mike Lindell heeft, kan weerleggen.

Mike Lindell kondigde zojuist aan dat hij iedereen die zijn cyber symposium bijwoont en het bewijs kan weerleggen dat hij presenteert, 5 miljoen dollar zal krijgen.

Hoe gaan de gevestigde media dit verdraaien?!

Briljant.

Opmerking Paul: Mike Lindell gaat zijn bewijs ter grootte van 37 terabyte presenteren van 10 tot 12 augustus, en hoe ‘toevallig’ FEMA en FCC gaan een landelijke test met het nooduitzendsysteem in de VS uitvoeren op woensdag 11 augustus, zou die test overgaan in een reële uitvoering ervan en Internet er gedurende dagen volledig uit zal liggen en we verstoken zijn van informatie over de presentatie van het bewijs van de stemfraude en we het met niemand meer kunnen delen? De Deep State gaat echt niet bij de pakken neerzitten en zal alles op alles zetten om de informatie van Lindell bij het volk weg te houden.

Net als op 9/11 toen er grootschalige oefeningen werden gehouden door de luchtmacht en de FAA dat er verkeerstoestellen waren gekaapt en in gebouwen zouden worden gevlogen, en oh wat een ‘toeval’, net op die dag bleek het ook nog eens echt te gebeuren en dat zorgde voor verwarring bij de luchtmacht en de FAA waardoor actie te laat of helemaal niet werd ondernomen. Nog zo’n ‘toeval’? In Londen werden op dezelfde dag dat er metrostellen werden opgeblazen, oefeningen gehouden die… exact dat scenario als oefening hadden.

De Deep State heeft tientallen jaren ervaring in valse vlagaanslagen en weten als de beste hoe ze vernietigend nieuws voor hen de kop in kunnen drukken of het volk vanwege een dergelijke valse vlagaanslag kunnen laten smeken om juist die verregaande en beperkende maatregelen voor de burgers die de Deep State ‘toevallig’ al klaar had liggen en krek van pas komen voor wereldwijde Deep State belangen.


0-Mike-IMG_0468.MOV
(15.17 MiB) 64 keer gedownload
Afbeelding
Plaats reactie

Terug naar “Mike Lindell”