R

Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

R

Bericht door noumoe »

Red Pill, to be red-pilled
Het slikken van de ‘rode pil’ wordt als synoniem gebruikt voor het ontwaken en de waarheid onder ogen (willen) zien. Het verwijst naar de film de Matrix waarbij Neo de keuze krijgt om óf de rode pil te slikken — waarbij hij de waarheid te zien krijgt en overziet hoe de wereld werkelijk in elkaar zit — of de blauwe pil, die zorgt dat hij in een onnozele staat van onwetendheid blijft.

Rothschilds
De Rothschildfamilie was een van de meest rijke en machtige families op aarde, doordat ze onder andere alle centrale banken bezitten. Rothschild is tevens de bankier van het Vaticaan. Naast de City of London schijnt ook Israël grotendeels in handen te zijn van de Rothschilds. Ze zijn inmiddels een groot deel van hun kapitaal kwijtgeraakt doordat dit door een list van Marduk is ondergebracht in de World Trust.

RV, Revaluation
Algemene term die wordt gebruikt om een financiële reset aan te duiden, zoals de revaluatie van valuta. Met name de valuta die in de afgelopen decennia zijn gedegradeerd zoals de Iraakse dinar en de Zimbabwaanse dollar. Deze specifieke RV is waarschijnlijk een poging tot zwendel van de Rothschilds om nieuwe fondsen te creëren, maar het is niet uitgesloten dat er vanuit andere groepen ook plannen voor een financiële reset RV op stapel staan. De World Trust streeft een hervorming van het financiële systeem na, waarbij de Rothschilds en andere Illuminati-facties hun macht verliezen.
Plaats reactie

Terug naar “Terminologie”