N

Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

N

Bericht door noumoe »

Nazi’s
De Nazi’s zijn net als de andere facties onder de koepel van de Illuminati gecreëerd. Toen de rol van de Nazi’s in de Tweede Wereldoorlog was uitgespeeld, verdwenen prominente Nazi-leiders en -wetenschappers via Project Paperclip naar de VS en Zuid-Amerika. Daar ondergedoken konden ze in het geheim bij overheidsorganisaties zoals NASA, CIA en NSA hun werkzaamheden voortzetten. Het Nazi hoofdkwartier is na de Tweede Wereldoorlog verplaatst van Duitsland naar Washington DC.

De Bush- en Clinton-families zijn onderdeel van deze Nazigroep. Bush is genetisch gelieerd aan het Britse koningshuis (ook Nazi’s), wiens oorspronkelijke achternaam Gotha-Saxe-Coburg was voordat men deze omtoverde naar Windsor. Hitler is een bastaardzoon van King George V, de grootvader van koningin Elizabeth II.

Een deel van de Nazi’s die na WWII zijn gevlucht, zijn onderdeel van de break-away group die betrokken is het het geheime ruimtevaartprogramma op onder andere Antarctica.

Ndrangheta
De ‘Ndrangheta is een, van oorsprong Italiaans misdaadsyndicaat, dat wordt gezien als de sterkste en gevaarlijkste misdaadorganisatie in Italië en de rest van de wereld. Ze houden zich bezig met drugshandel, mensenhandel en afpersing. Ook leveren ze kinderen aan satanische- en pedonetwerken.

Negende Cirkel
De Negende Cirkel is een satanische sekte die sterk is verweven met de Katholieke kerk en de Italiaanse Zwarte adel en wereldwijd actief is. De term de ‘Negende Cirkel’ verwijst naar het boek Inferno van Dante. In dit 14e eeuwse boek worden de negen cirkels van de hel beschreven. De negende cirkel is de verblijfplaats van Satan en is (volgens de satanisten) het centrum van creatie. Degenen die het heilig vertrouwen schenden, komen in deze negende cirkel terecht. De ergste zonde (en voorwaarde om in de cirkel van creatie te kunnen komen) is het verraad van de heilige onschuld, zoals de onschuld van het kind. De Negende cirkel houdt zich dan ook bezig met het martelen, verkrachten en offeren van kinderen. Vooral mensen aan de top van de samenleving, zoals koningshuizen, zijn onderdeel van de Negende Cirkel.

New Age
New Age is een westerse spirituele beweging, gebaseerd op de theosofie van Helena Blavatsky (1831-1891) en een verzamelterm voor een breed palet aan esoterische filosofie, nieuwe religies, alternatieve therapieën en alternatieve leefwijzen, die vooral uit het oosten afkomstig zijn. Volgens Professor Walter J. Veith komt de New Age rechtstreeks uit de koker van de geheime genootschappen en de Illuminati.

Nieuwe Wereld Orde (NWO, New World Order)
De Nieuwe Wereld Orde (ook wel New World Order of One World Order genoemd) is de ambitie van de heersende schaduwelite om een totaalheerschappij te creëren, gebaseerd op een fascistische ideologie. Dit houdt in: één wereldregering, één monetair systeem, één wereldleger en één wereldreligie. Zie ook Agenda 21.
Plaats reactie

Terug naar “Terminologie”