M

Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

M

Bericht door noumoe »

Mainstream media (MSM)
Alle grote mediakanalen, zowel televisienetwerken als kranten en radio, die gesponsord en gecontroleerd worden door de Cabal, zoals CNN, NBC, the New York Times, BBC, NOS, RTL, de Telegraaf, de Volkskrant, het NRC en velen anderen. Deze massacommunicatiemiddelen hadden voor de komst van internet, alternatieve en social media, een monopolypositie, waarbij de gewenste verhaallijn zorgvuldig werd geconstrueerd en bewaakt. Binnen bepaalde kaders is er persvrijheid, maar onderwerpen die bedreigend zijn voor de Cabal, worden verdraaid of simpelweg niet gepubliceerd.

Matrix
De term ‘Matrix’ verwijst naar een totalitair controlesysteem dat de mensheid onderdrukt en gevangen houdt. Dit controlesysteem gaat veel verder dan controle via het financiële systeem, het juridisch systeem, het feodale systeem, de media, et cetera. De Matrix beïnvloedt onze perceptie van de realiteit door een Artificiële Intelligentie. Het is een script dat is geschreven door duistere krachten en het biedt ons een beperkte keuzevrijheid. Door manipulatie, misleiding en het toepassen van zwarte magie wordt de vrije wil van de mens beperkt en vervangen door een ‘namaak vrije wil’, waarbij we zogenaamd met zaken instemmen. Bovendien wordt er door toepassing van allerlei technologieën een vorm van mind-control uitgeoefend, waarbij onze gedachten worden beïnvloed. Dit maakt de Matrix tot een systeem waarbij de geest van (de meeste) mensen is ‘gegijzeld’.

Militair-industrieel complex
Het militair-industrieel complex is een bundeling van de belangen van het politieke en militaire leiderschap in combinatie met de wapenindustrie. Ze behartigen de gezamenlijke belangen en beïnvloeden het politieke beleid. Daarbij worden heimelijk wapendeals met de ‘zogenaamde’ vijanden gesloten en wordt voortdurend aangestuurd op gewapende conflicten om de oorlogsindustrie te voeden.

Mind-Control
Alle vormen van psychologische manipulatie en het ingrijpen in neurologische processen om denkwijzen en gedrag te beïnvloeden. De CIA en de Deep State heeft op basis van jarenlange, mensonterende experimenten verfijnde mind-control-technieken ontwikkeld, waarbij men mensenrechtenschendingen niet schuwt. Middels subliminal messaging wordt via massamedia, popmuziek en organisaties (betrokken bij social engineering), mind-control toegepast.

MK-Ultra
Een op trauma gebaseerd mind-control-programma van de CIA, waarbij de geest van slachtoffers wordt opgesplitst in alters. Met bepaalde, geprogrammeerde triggers kunnen mensen (tegen hun wil) geactiveerd worden tot seksslaaf of huurmoordenaar.

Mysteriescholen (Mystery Schools)
Leerscholen waarbij esotherische en spirituele kennis, die geheim wordt gehouden voor een breder publiek, wordt overgedragen. Omdat leden van de mysteriescholen vanwege hun kennis werden vervolgd, zijn ze ondergronds gegaan. De Illuminati hebben de leer van de mysteriescholen onderdrukt en misbruikt voor persoonlijk gewin en de onderdrukking van de mensheid. Zij zorgden ervoor dat de kennis alleen toegankelijk was voor de ingewijden van hun geheime genootschappen.
Plaats reactie

Terug naar “Terminologie”