L

Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

L

Bericht door noumoe »

LARP
Een soort rollenspel waarin deelnemers scenario’s fysiek uitvoeren, meestal met kostuums en rekwisieten. Binnen de alternatieve media wordt de term vaak gebruikt voor iemand die zich anders voordoet dan deze persoon in werkelijkheid is. LARP staat voor Live Acting Role Playing.

Lichtstrijders (Light Warriors)
Lichtstrijders zijn onderdeel van de vrijheidsbeweging en werken samen om het kwaad te beperken en het leven binnen het multiversum te beschermen. Ze richten zich daarbij ook op de niet-stoffelijke wereld.

Lichtwerkers (Light Workers)
Meerduidige term die meestal verwijst naar mensen binnen de vrijheidsbeweging die vooral zijn gericht op de spirituele ontwaking en de bevrijding van de mensheid. Helaas wordt de term binnen de New Age beweging veelvuldig misbruikt voor mensen die het valse licht promoten door het kwaad niet in te (willen) dammen.

Loosh
De etherische levensenergie die vrijkomt bij extreme emoties. Kwaadaardige entiteiten (demonen) die zich voeden met loosh, worden tijdens occulte satanische rituelen geëerd. Door het verkrachten, martelen en offeren van met name kinderen, wordt een maximum aan loosh gegenereerd. De satanische elite is ervan overtuigd dat ze in ruil daarvoor macht, aanzien en rijkdom vergaren.
Plaats reactie

Terug naar “Terminologie”