C

Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

C

Bericht door noumoe »

Cabal
Cabal betekent in het Engels een ‘geheime politieke kliek’. De term wordt gebruikt om de wereldwijde elite aan te duiden, die door middel van geheime genootschappen en complotten, ten koste van de mensheid, wereldwijd totale macht en rijkdom in handen probeert te krijgen. Cabal is de allesomvattende term die verwijst naar de gehele top van de (aardse) machtsstructuur, inclusief de: Illuminati, Covens, Parents en Draco’s.

Andere benamingen voor de Cabal zijn ook wel: global elite; heersende schaduwelite; oligarchen; de New World Order; of de 1%. Andere gebruikte synoniemen refereren vaak naar een deel van de Cabal, zoals: de Illuminati, de Khazariaanse maffia, satanisten, Zionisten, Zionazis, Illuminazi’s, NaziZionists, militair-industrieel complex, Duistere Transnationale Beveiligingstaat, et cetera.


Chemtrails
Vliegtuigsporen met chemische nanodeeltjes. In tegenstelling tot contrails, ofwel condensstrepen, blijven chemtrails soms uren in de lucht hangen, waarbij de strepen uitwaaieren tot een gestreept wolkendek of een aaneengesloten sluierbewolking.

Door middel van chemtrails worden metaaldeeltjes zoals bijvoorbeeld barium, aluminium, arseen en mangaan of andere nanodeeltjes in de lucht verspreid. Vermoedelijk omwille van weermanipulatie en / of het blokkeren van zonlicht. Chemtrails spelen een rol bij de transhumanistische agenda. Ze worden, volgens insiders, gebruikt om virussen en nanodeeltjes te verspreiden die de gezondheid en psyche van de mens beïnvloeden. Ze worden onder andere in verband gebracht met Morgellons Disease, waarbij niet-organische vezels of deeltjes in de huid worden aangetroffen. Chemtrails worden onterecht door veel mensen afgedaan als complottheorie, maar zijn wel degelijk door instanties erkend, zij het onder een andere naam zoals Geo-engineering, Solar Radiation Management, Weather Modification, etc.

Chinese Elders
Leiders van Aziatische Illuminatifactie, gelieerd aan de White Dragon Group. Ze zijn niet per definitie Chinees, en kunnen afkomstig zijn uit diverse Aziatische landen. Ze behoren tot de bloedlijn van het ‘drakenras’, een andere bloedlijn dan de Europese Illuminati-bloedlijnen. Zij streven naar de controle op het financiële stelsel, gebaseerd op de goudvoorraad in Azië, dat ze claimen te beheren. Het is twijfelachtig of zij toegang hebben tot deze goudvoorraad en hun motieven zijn dubieus.

Covens
Onderdeel van de Cabal machtsstructuur. Covens (heksengroepen) staan in hiërarchie boven de Illuminati en onder de Parents. Zij beïnvloeden met Zwarte magie veel zaken op deze planeet, waarbij ze de kennis van de oude mysteriescholen vervormen. Koningin Elisabeth staat aan het hoofd van één van de Covens. De bovenste lagen van de machtsstructuur, waaronder ook de Covens, zijn inmiddels volledig ingestort. Als gevolg hiervan is de Illuminati-structuur verbrokkeld in verschillende facties en allerlei splintergroepen.

Crisisacteurs
Acteurs die slachtoffer spelen tijdens terreuroefeningen en daadwerkelijke aanslagen. Het kunnen zowel ‘getuigen’ zijn die aan de pers een, van tevoren ingestudeerde, verhaallijn vertellen, als ‘gewonden’ die tijdens een valse vlag-aanslag zogenaamd gewond zijn geraakt. In het laatste geval worden de crisisacteurs geschminkt met namaakwonden en nep-bloed. Oorlogsveteranen die tijdens hun diensttijd hun ledematen zijn verloren, worden soms ingezet om de zwaargewonden te spelen.
Plaats reactie

Terug naar “Terminologie”