HET AANTAL ENGELSE VROUWEN DAT HUN ONGEBOREN KIND VERLIEST NA HET COVIDVACCIN STIJGT MET 2000% IN SLECHTS 14 WEKEN

Covid-19, vaccins en maatregelen
Gebruikersavatar
Punisher2021
Moderator
Moderator
Berichten: 753
Lid geworden op: 22 nov 2020 18:25

HET AANTAL ENGELSE VROUWEN DAT HUN ONGEBOREN KIND VERLIEST NA HET COVIDVACCIN STIJGT MET 2000% IN SLECHTS 14 WEKEN

Bericht door Punisher2021 »

HET AANTAL ENGELSE VROUWEN DAT HUN ONGEBOREN KIND VERLIEST NA HET COVIDVACCIN STIJGT MET 2000% IN SLECHTS 14 WEKEN



Een pasgeborene verliezen is een hartverscheurende gebeurtenis, net als de pijn van het verliezen van een ongeboren kind. Daarom zijn wij zowel bedroefd als geschokt u de laatste update te brengen over het aantal ongeboren en pasgeboren kinderen die hun leven verloren als gevolg van het feit dat de moeders in het Verenigd Koninkrijk een van de Covid-19 vaccins hebben gekregen....

https://www.frontnieuws.com/het-aantal- ... ien-weken/
photo_2021-07-20_10-59-02.jpg
Het aantal Engelse vrouwen dat hun ongeboren kind verliest na het Covid-vaccin stijgt met 2000% in slechts veertien weken

Een pasgeborene verliezen is een hartverscheurende gebeurtenis, net als de pijn van het verliezen van een ongeboren kind. Daarom zijn wij zowel bedroefd als geschokt u de laatste update te brengen over het aantal ongeboren en pasgeboren kinderen die hun leven verloren als gevolg van het feit dat de moeders in het Verenigd Koninkrijk een van de Covid-19 vaccins hebben gekregen, bericht dailyexpose.co.uk.
De regering heeft wekelijkse verslagen vrijgegeven over bijwerkingen van de experimentele Covid-19 vaccins, waarvan het eerste betrekking had op gegevens die zijn ingevoerd in het Yellow Card-systeem van de MHRA van 9 december 2020 tot en met 24 januari 2021. Hun laatste verslag (hier te vinden), het vijftiende dat wordt gepubliceerd, heeft betrekking op gegevens die in het kader van het MHRA Yellow Card-systeem zijn ingevoerd van 9 december 2020 tot en met 5 mei 2021.

Slechts veertien weken scheiden het eerste en het vijftiende verslag, en de schokkende toename van het aantal vrouwen dat in die tijd hun ongeboren en pasgeboren kind verliest als gevolg van het gebruik van het Covid-vaccin van Pfizer of AstraZeneca is ontstellend.

Dit was het eigen advies van de regering bij de nood goedkeuring van het Pfizer / BioNTech vaccin –

Zwangerschap
Er zijn geen of een beperkte hoeveelheid gegevens over het gebruik van het COVID-19 mRNA vaccin BNT162b2. Onderzoeken naar de reproductietoxiciteit bij dieren zijn niet voltooid. COVID-19 mRNA Vaccin BNT162b2 wordt niet aanbevolen tijdens de zwangerschap.
Voor vrouwen in de vruchtbare leeftijd dient zwangerschap te worden uitgesloten vóór vaccinatie. Bovendien moeten vrouwen in de vruchtbare leeftijd geadviseerd worden om zwangerschap te vermijden gedurende ten minste 2 maanden na hun tweede dosis.

Dailyexpose.co.uk heeft hierover in december al geïnformeerd, aangezien het advies van de regering zelf ook opmerkingen over borstvoeding en vruchtbaarheid bevatte, die als volgt luidden

Borstvoeding
Het is niet bekend of COVID-19 mRNA Vaccin BNT162b2 wordt uitgescheiden in de moedermelk. Een risico voor de pasgeborenen/zuigelingen kan niet worden uitgesloten. COVID-19 mRNA Vaccin BNT162b2 dient niet te worden gebruikt tijdens de borstvoeding.
Vruchtbaarheid
Het is onbekend of COVID-19 mRNA Vaccin BNT162b2 invloed heeft op de vruchtbaarheid.

Het is vanwege dit advies van de Britse regering dat wij zo geschokt waren om in het eerste vrijgegeven rapport van bijwerkingen van de Covid-vaccins te zien dat, gebruikmakend van gegevens die waren ingevoerd in het MHRA Yellow Card-systeem tot 24 januari 2021, in totaal 4 vrouwen een miskraam hadden gekregen als gevolg van het Pfizer/BioNTech-vaccin.



Evenals een totaal van 2 vrouwen die hun ongeboren kind verloren als gevolg van het Oxford/AstraZeneca-vaccin.



We zijn er nog steeds niet achter waarom deze vrouwen een van de Covid-vaccins hebben gekregen tegen het advies van de regering in. Maar wat echt schokkend is, is hoeveel dit aantal is toegenomen in de veertien weken die sindsdien zijn verstreken.

Volgens het vijftiende verslag dat door de Britse regering is uitgebracht over de bijwerkingen van de Covid-vaccins, waarbij gebruik is gemaakt van de gegevens die tot 5 mei 2021 in het Yellow Card-systeem van de MHRA zijn ingevoerd, is het aantal vrouwen dat hun ongeboren/pasgeboren kind heeft verloren nadat zij het Pfizer-vaccin hadden gekregen, sinds 24 januari met 1.700% gestegen. Het totale aantal miskramen staat nu op 66, naast 1 melding van vroegtijdige babysterfte, 3 meldingen van foetale sterfte en 2 meldingen van doodgeboorte. Dit is verwoestend.



De AstraZeneca-prik heeft ook onnodige pijn veroorzaakt bij aanstaande moeders. Sinds 5 mei is het aantal vrouwen dat hun ongeboren/pasgeboren baby heeft verloren met 2.500% gestegen sinds 24 januari, waarmee het totaal op 52 komt.

Tragisch genoeg omvat dit 50 meldingen van miskramen en 2 meldingen van doodgeboorte. Vreemd genoeg is slechts 1 van deze gevallen als fataal bestempeld.



De vraag is waarom we deze cijfers zien, terwijl de regering zelf had geadviseerd zwangere vrouwen niet te vaccineren.

De reden is dat de regering sindsdien haar oorspronkelijke advies heeft bijgewerkt tot het volgende –

4.6 Vruchtbaarheid, zwangerschap en borstvoeding
Zwangerschap
Er is beperkte ervaring met het gebruik van het COVID-19 mRNA-vaccin BNT162b2 bij zwangere vrouwen. Dierstudies wijzen niet op directe of indirecte schadelijke effecten met betrekking tot zwangerschap, embryo/foetale ontwikkeling, baring of postnatale ontwikkeling. Toediening vanhet COVID-19 mRNA-vaccin BNT162b2 tijdens de zwangerschap dient alleen te worden overwogen wanneer de potentiële voordelen opwegen tegen de mogelijke risico’s voor de moeder en de foetus.

En het JCVI heeft aangekondigd dat alle zwangere vrouwen nu de injectie moeten krijgen wanneer deze wordt aangeboden, ondanks het feit dat er geen veiligheidsgegevens zijn om dit beleid te ondersteunen.

Dit is misdadig! We moeten er niet aan denken hoeveel van dit soort voorvallen we in de komende weken zullen meemaken.

Geïnformeerde toestemming is belangrijk, maar wij geloven niet dat deze vrouwen ook maar in de geringste mate zijn geïnformeerd, en nu zullen zij het eeuwige leed moeten dragen van het verlies van hun ongeboren of pasgeboren kind.
Afbeelding
Plaats reactie

Terug naar “Covid-19 EU”