Ex-Pfizer-VP Mike Yeadon waarschuwt.

Gebruikersavatar
Punisher2021
Moderator
Moderator
Berichten: 753
Lid geworden op: 22 nov 2020 18:25

Ex-Pfizer-VP Mike Yeadon waarschuwt.

Bericht door Punisher2021 »

Ex-Pfizer-VP Mike Yeadon waarschuwt.

https://www.ninefornews.nl/ex-pfizer-vp ... dan-virus/
Ex-Pfizer-VP Mike Yeadon waarschuwt: kinderen hebben 50 keer meer kans om te sterven door vaccin dan virus
yeadon
In de Verenigde Staten worden komende herfst kinderen van 12 tot 15 jaar gevaccineerd tegen corona. Fauci, de Amerikaanse Van Dissel, wil voor het einde van het jaar de schoolkinderen gevaccineerd hebben. Dat gaat volgens Steve Bannon leiden tot veel verzet, vooral onder moeders. Hij waarschuwt in zijn podcast Bannon’s War Room voor een storm van protest.

Zijn gast Mike Yeadon, een voormalige vice-president van Pfizer, zei dat de coronavaccins niet veilig zijn. Hij legde uit dat deze vaccins ervoor zorgen dat je lichaam spike-eiwitten gaat aanmaken. “En we weten al jaren dat spike-eiwitten van virussen bloedproppen veroorzaken.” In december schreef hij een brief aan het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) waarin hij daarop wees.

75 procent van de bijwerkingen
Yeadon zei verder dat ongeveer 75 procent van de bijwerkingen die optreden na vaccinatie te maken heeft met bloedproppen en bloedingen. “Jonge mensen krijgen geen corona. Als ze het virus oplopen, hebben ze doorgaans geen klachten. Ze lopen geen risico,” benadrukte hij.

Hij zei ook dat het ‘gestoord’ is om kinderen te vaccineren, omdat ze volgens hem 50 keer meer kans hebben om te sterven door het vaccin dan door het virus zelf.
Afbeelding
Plaats reactie

Terug naar “Big Pharma”