Operation Mockingbird

Gebruikersavatar
Sjakkattack
In Memoriam
In Memoriam
Berichten: 1762
Lid geworden op: 01 nov 2020 21:29
Contacteer:

Operation Mockingbird

Bericht door Sjakkattack »

Operatie Mockingbird is ontstaan in de jaren vijftig. Of beter gezegd, het is expres opgezet. In die jaren was er een ‘koude oorlog’ bezig tussen de USA en de Sovjet Unie.

Analisten van de CIA hadden al snel door dat in tijde van (dreigende) oorlog, het beter is als het volk op je hand is. Op die manier kan je zonder veel protesten miljoenen uitgeven aan wapentuig en eventueel het Congres overtuigen dat er meer spionage-aktiviteiten ondernomen mogen worden. Aftappen en afluisteren telefoons, volgen van personen en meer.

De CIA zocht contact met de hoofdredacteuren van vijfentwintig grote kranten onder de noemer: ‘julie zijn toch patriotten’ en 'doe het voor je vaderland’. Zo werden zij geronseld.

https://www.intelligence.senate.gov/sit ... 00unit.pdf

Het resultaat was dat er veel negative en suggestieve berichtgeving werd geplaatst in kranten en magazines. Op de televisie werd dat nogeens uitvergroot. Het resultaat daarvan is dat de meeste Amerikanen nu achter hun regering stonden en bang waren voor de komst van de Russen. En in tijd van bang zijn laat jij je regering alle maatregelen nemen die dat gevoel weg kunnen nemen. Echt kritisch op genomen maatregelen ben je dan niet meer. En dat is nu precies waar deze operatie voor is bedoeld.

In 1976 kwam dit uit. En moesten verschillende kopstukken van de CIA zich verantwoorden tegenover het Congres. En na spijtbetuiging leek dit project gestopt te zijn.



Maar als je nu echt denkt dat het sindsdien opgehouden is, heb je het mis. De Koude Oorlog is voorbij maar die kranten van toen plus nu ook Social Media, werken nog steeds voor de CIA.

Op 22 november 1963 werd op klaarlichte dag John Fitzgerald Kennedy vermoord, ondermeer door de CIA. Dit bracht zoveel sociale verontwaardiging en onrust teweeg, dat de CIA weer ingreep. Middels Operation Mockingbird werd een ieder die maar het idee opperde dat dit mogelijk een complot was, weggezet/veroordeeld door de Media als zijnde een complotdenker. Zij hebben zelfs een woord hiervoor verzonnen: Conspiracy Theorists. En dat werkte. Mensen hadden nog wel hun twijfels, maar openlijk daar voor uitkomen, deden zij niet meer. (Klinkt dit bekend?)

Als wij dit alles nu doortrekken naar 2020. Al het nieuws wat wij hier krijgen komt van de grote Mediabureau’s. In Nedereland zijn dat er zes:
Top zes bureaugroepen in Nederland:
1 GroupM
2 Mediabrands
3 Havas Media
4 Dentsu Aegis Network
5 Omnicom Media Group
6 Publicis Media

Deze nemen hun nieuws af van: Reuters, Associated Press, CNN, CBS, NBC, ABC, Bloomberg, CNBC, MSNBC, BBC, New York Times, The Wall Street Journal en de Washington Post. Al deze Media staan onder controle van de CIA > Mockingbird.

Dus alles wat wij hier in de kranten lezen, al dan niet op internet, op televisie zien en op de journaals horen, is gekleurd en gerichte informatie die de Cabal wil dat wij die zien en horen. Trump noemt het Fake News. En dat is wat het is.

Er zijn talloze voorbeelden op te noemen van nieuws wat in Nederland wordt verspreidt, niet juist bleek te zijn. Alleen maar om ons onwetend te houden.

Stel de naam Trump valt ergens. Dat werkt als een rode lap op een stier. Waarom eigenlijk? Wat weten wij van Trump? Alles wat wij denken te weten komt uit de Media. Uit Operation Mockingbird. Wat willen zij wat wij weten over Trump?

Dat die een playboy is? Dat hij vrouwen onheus bejegent? Dat hij Amerika in een Derde Wereldoorlog stort? Dat zijn zo de berichten die wij hoorden en lazen. Klopt dit eigenlijk? Trump heeft vele goede dingen gedaan voor de Verenigde Staten én voor de wereld. Gezorgd dat de economie weer floreerde (totdat Covid kwam). Mensen hebben weer meer geld in hun portomonnee. De militairen hebben weer een normaal soldij. Heeft duizenden pedofielen op laten pakken. Beschermt de grenzen. Heeft Noord-Korea getemd. Heeft Saoedi-Arabie geholpen met corruptie te bestrijden. Praat met Putin. Vredesverdragen in het Midden-Oosten. Handelsovereenkomsten herzien.

Zoals je leest, zijn er goede dingen die Trump heeft gedaan, maar wordt in de media als tiran afgebeeld. Erg negatieve en suggestieve berichtgeving.
De Cabal wil dat Trump geen succes heeft. Dat is slecht voor hun agenda. Alles wat Trump nu doet, daar maken zij met behulp van Mockingbird een negatief verhaal van. En daar is waar het allemaal om draait. Wat laat je de mensen geloven? En wat en wie gebruik je daarvoor. Operation Mockingbird.



Wie bepaalt nu eigenlijk het nieuws in Nederland?
Wie bepaalt wat jij of ik mogen lezen?
Wie bepaalt ons denken?
Wie zorgt er voor zoveel verdeeldheid in ons land?
Bestaat 'Fake News' alleen in de USA?
Hebben wij een eigen keuze?
Hoe komt ANP aan zijn informatie?
Zijn er nog echte onderzoekjournalisten in Nederland?
Neemt het ANP het nieuws klakkeloos over van de twee grote persagentschappen?
A.P en Reuters?

Echt alle media is met elkaar gelinkt. Besef eens wat voor invloed de mensen achter de schermen hebben, om ons te beïnvloeden elke dag. Of je nu televisie kijkt of een krant, boek, tijdschrift of je favoriete magazine leest, het komt allemaal uit dezelfde koker. Op die manier kunnen zij ons dagelijks beinvloeden door middel van suggestief- en vaak ook nepnieuws. En als je al twijfelt en je wil ergens anders informatie halen, is de vraag WAAR dan? Als iedereen hetzelde vertelt en het komt bovendien ook nog in het NOS journaal en het wordt 's avonds nog eens door een panel besproken, tsja... dan neem je dat wel aan dat het echte nieuws wordt besproken.

VERGEET HET MAAR!

Het nieuws wordt zorgvuldig voor u gefilterd en zonodig aangepast zodat u de juiste beslissingen kan nemen. NOT! Hieronder een link. In Amerika hebben zij er een mooi woord voor. Dit alles en de bedoeling hiervan is MOCKINGBIRD MEDIA. Doe je eigen onderzoek. Neem niets aan. Maar op een gegeven moment zijn er zoveel toevalligheden dat het wiskundig gezien niet meer te ontkennen valt.

https://duurzamesamenlevingeconomie.wor ... chtgeving/
https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Mockingbird
Afbeelding
Plaats reactie

Terug naar “Operation Paperclip”