Hij citeert Q berichten gedurende zijn speeches.

Nederlandse vertalingen van X22 en andere info
Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5666
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

Hij citeert Q berichten gedurende zijn speeches.

Bericht door noumoe »

Trump deelt Q memes en berichten.

Hij citeert Q berichten gedurende zijn speeches.

En dan, gisteravond deelde en prees hij een video van een lid van zijn transitieteam welke 10 minuten lang een Q gerelateerd verhaal vertelde, dat de Amerikaanse militairen bewijs van de 2020 verkiezingsfraude hebben en wachten totdat het Amerikaanse volk wakker wordt voordat zij dat introduceren om zodoende een burgeroorlog en massale burgerslachtoffers te voorkomen.

Welnu, of je nu bekend bent met Q of niet, of je denkt dat het echt is, of denkt dat het een disinformatie psyop theoretische sekte is, zou je je er dan niet van bewust moeten zijn dat Trump, de leidende presidentiële kandidaat voor 2024, openlijk verwijst naar dit gehele Q ding en eruit citeert?

Zoals, als je denkt dat het nonsens is, zou je dan niet bezorgd moeten zijn over Trump’s connectie ermee? Hoe kan iemand een Trump supporter zijn en tegelijkertijd denken dat Q een berg larie is? Omdat Trump de laatste maanden op Truth Social geleidelijk aan is gekomen tot een volledige Q ondersteuner en dat daar in de gevestigde orde nauwelijks over wordt gesproken.

De gevestigde orde die alles en iedereen ‘QAnon’ noemt, behalve als Trump Q de gehele tijd feitelijk citeert.

Er zijn dus twee opties:

Oftewel:

- Trump maakt deel uit van de Q operaties, en daar bestaat een graad van validiteit voor.

- Trump maakt geen deel uit van wat Q dan ook is en de leidende presidentiële kandidaat en zijn bondgenoten citeren blindelings en refereren aan een Russische disinformatie psyop of die van de een of andere vent in een kelder.

Beide opties zijn waanzinnig om over na te denken en er zit werkelijks niets tussenin. Hij maakt er oftewel deel van uit, of hij doet dat niet.

Als hij dat niet doet, dan hebben wij als Trump supporters met een crisis te maken. Als hij er wel deel van uitmaakt, dan betekent dat dat Trump een campagne uitvoert voor een massaal wereldwijd ontwaken zodat we de realiteit kunnen introduceren bij de gehersenspoelden en we de Deep State verantwoordelijk kunnen stellen zonder massale burgerslachtoffers en een burgeroorlog.

Ik vertel je niet wat je moet geloven, ik vertel je dat het negeren van deze realiteit niet langer een optie is.
Plaats reactie

Terug naar “Paul Harmans nederlandse vertalingen”