Bilderberg 2023 van start, deze Nederlanders zijn van de partij

Gebruikersavatar
Buffy
Site Admin
Site Admin
Berichten: 1121
Lid geworden op: 10 nov 2020 22:22

Bilderberg 2023 van start, deze Nederlanders zijn van de partij

Bericht door Buffy »

https://www.ninefornews.nl/bilderberg-2 ... de-partij/

https://rumble.com/v2obn1i-its-on-bilde ... surro.html

In Lissabon is de Bilderbergconferentie begonnen. De politie is in groten getale aanwezig en er zijn zelfs bomhonden ingezet. De straat waar de deelnemers aankomen, is afgesloten met dranghekken en barricades.

Journalisten en activisten worden zo ver mogelijk op afstand gehouden van het hotel waar de wereldleiders en zakenmagnaten bij elkaar komen. Deze elitaire globalisten houden net als kakkerlakken niet van licht, zegt Dan Dicks van Press For Truth, die op locatie is. Dus we gaan ze in de spotlight zetten, aldus Dicks.

Kaag en Rutte
De komende dagen spreken de aanwezigen over onder meer kunstmatige intelligentie, het bankenstelsel, China, de energietransitie, Europa, fiscale uitdagingen, India, de NAVO, Rusland, Oekraïne en Amerikaans leiderschap.

Namens Nederland nemen Ben van Beurden van Shell, Dolf van den Brink van Heineken, professor Victor Halberstadt van de Universiteit Leiden, minister van Financiën Sigrid Kaag, Rolly van Rappard van CVC Capital Partners, premier Rutte en Peter Wennink van ASML deel aan de bijeenkomst.

Opvallende namen
Andere opvallende namen zijn: directeur van Vattenfall Anna Borg, Pfizer-baas Albert Bourla, voorzitter van het World Economic Forum Børge Brende, Henry Kissinger, secretaris-generaal van de NAVO Jens Stoltenberg, voorzitter van het Europees Parlement Roberta Metsola en EU-buitenlandchef Josep Borrell.



https://bilderbergmeetings.org/meetings ... pants-2023
Afbeelding
Plaats reactie

Terug naar “Bilderberg”